Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209003 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Yarın Tofaş'ı konuk edeceğiz. İlk yarıdaki maçı deplasmanda 81-72 kaybetmiştik. Biz 21-2 ile 1. sıradayız, Tofaş ise 10-13 ile 9. sırada ve play-off mücadelesi veriyor.

Maç NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2017, 21:27:20 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı uozker

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • karinca_ezer
Tribünde yerimizi alacağız. Umarım Sloukas süre almaya başlayıp Top 8 serisine hazır halde çıkar.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Efes kaybetti bugun kazanırsak sezonu lider bitirme adına ciddi avantaj elde ederiz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Şöyle ayaklarımızı uzatıp, ne zaman rahatça maç izleyeceğiz merak ediyorum..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Zerre kadar tadım varsa şu maçı izlemek için. Televizyon açık, öylesine bakıyorum göz ucuyla arada. :(

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Zerre kadar tadım varsa şu maçı izlemek için. Televizyon açık, öylesine bakıyorum göz ucuyla arada. :(
Oyuncular da sağolsun oynayacakları yok zaten
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Bogdanoviç şut kullanmamaya yemin etmiş gibi..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Nunnally bugün kusursuz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Özlediğimiz Vesely bugün sahada, sen iyi oynayınca her şey farklı oluyor be Vesely inşallah f8de de geçen yılki bildiğimiz Vesely olur. Sen böyle oynayınca Avrupa'da içinden geçemeyeceğin pivot yok.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Bogdanın şut atmasına çok da gerek kalmadı aslında, sonuçta yaptığı 9asiste çok kayda değerdi, şut konusunda özellikle başta nunnally olmak üzere melihinde katkısıyla bogdana o konuda çok ihtiyaç duymadık. Ligde 2 zor maçımız kaldı efes ve banvit deplasmanları. O yuzden bu galibiyet liderlik yolunda iyi oldu. İnşallah vesely bey bu tofaş performansınu cska oly yada artık kim gelecekse ona da gösterir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Ligi lider bitirip dacka ile eşleşecegiz, efes kolay taraftan gidecek finale

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Vesely günah keçisi olmuş durumda. Nunnally ve Melih şu maçta verdikleri katkının yarısını euroligde verebilseler herşey daha güzel olabilirdi.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Vesely bugün oyunun iki yönünde oldukça agresifti,umarım TOP8'de de böyle oynar,çünkü çok çok ihtiyacımız var.Nunnally maçın yıldızıydı.Mükemmel oynadı.Melih bir diğer iyi isimlerdendi.Beni hücum tarafında mutlu eden bir şey daha Udoh'un orta mesafelerini hatırlaması oldu.İlk yarıda attığı iki baskette orta mesafe atışıydı.Udoh'un orta mesafelerini bu sene hiç kullanmıyoruz,hücumda tıkanmamızın bir başka sebebi de bu bence.Bogdanovic neden şut atmadı anlamış değilim.Bennett rakip bench tarafında dip çizgiden iyi atıyor,o diğer maçlarda da değerlendirilebilir.Gençlerden Egehan için bir iki söz edeyim.Egehan oyuna girdiği maçlarda hep içeriyi zorluyor ki bu iyi bir şey,şutu da gayet iyi ama fiziken güçlenmesi lazım,yoksa değil FENERBAHÇE ligde herhangi bir ortalama takımda bile süre alması zor.Hakemler rezaletti.Bugün hakemleri de yendik.Orhun ve oyuncuları hakemlerin eyyamlarından da cesaret alıp fazla el kol yapmaya başlamıştı ama Vesely'nin smaçları ile hepsi sus pus oldu.Orhun Ene sadece Fenerbahçe maçlarında motive olacaksa,kupa falan kazanamaz.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bogdanovic'in şut kullanmaması özellikle tembihlenmiş gibiydi çünkü özellikle birkaç pozisyonda gözü kapalı kulllanacağı topları da kullanmadı. Yani "takımı oynat, skor bulsunlar, ısınsınlar" denmiş gibiydi.

Bogdanovic hem hücumu açacak, hem asist yapacak, hem skor bulacak, hem de real maçındaki gibi rakibin süper guard'ını tutacaksa ve takım hep bogdanovic'in eline bakacaksa vay halimize, hiç şansımız olmaz playoff'ta. Takımın diğer opsiyonları hatırlaması, acil geçen seneki gibi her maç farklı bir oyuncuyu parlatacak oyunu oynamaya başlaması gerekiyordu, koç da bunun sonuna kadar farkında elbette ve umarım bu maç bir başlangıç olacak, son periyotlarda vurup vurup geçeriz bundan sonra.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Yarın deplasmanda Banvit'e karşı oynayacağız. Biz 22 - 2 ile 1. sıradayız, Banvit ise 17 - 7 ile 4. sırada...

İlk yarıdaki maçı sahamızda 76-71 kazanmıştık.

Maç Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 16:57:56 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic