Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208902 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
35-59 tarihi devre skoru...

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
ilk yarı sonucu belki şakadır diye 3 farklı yerden skora baktım.

Çevrimdışı south

• Üye
ilk yarı sonucu belki şakadır diye 3 farklı yerden skora baktım.
Bende çıkarma yapmayı mı unuttum acaba dedim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
koç rotasyonu iyice daralttı..ahmet, Bennet vs hiçbirini oynatmiyor. Melih dahil bu takıma bir Antic eklenecek belli

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
İlk yarı ne kadar kötüysek 2.yarıda o kadar iyiydik. Umarım 2.yarıdaki oyunu pao serisine yayabiliriz, istediğimizde öyle bi savunma yapıyoruz ki karşı takım basketbol oynadığına pişman olacak düzeye geliyo, o savınmadan da keyif ve enerji aldıkça hucumda güzelleşiyoruz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Sahamızda ligde üst üste 33. galibiyet aynı zamanda lig tarihinde 1000. galibiyet.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Öncelikle, Gaziantep çok iyi takım kimyasına sahip ancak çok organize bir takım değil. Acayip şutörler ve mental açıdan da kırılgan değiller. Bu sayede benzer senaryoyla geçen Efes maçını kazandılar ama bize sökmedi tabii. Harika bir geri dönüşle maçı aldık ama en önemlisi Datome'nin 2. yarıdaki oyunu, Bobby'nin skor atamasa bile çıkarıp masaya vuran savunması, koçun oyuncuları tebrik ederken Vesely'i ayrı bir sevmesi (2. yarıdaki gayreti geçen seneki Vesely'i izletti bizlere) ve istediğimizde o kan alan savunmayı ortaya serebiliyor olmamız. Benzer senaryo geçen haftaki Banvit maçında da yaşandı ama onlar bu kadar serbest ve şutör bir takım olmadıkları için rahat kazandık. Bana kalırsa ilk yarı da o skoru hakedecek bir oyun da oynamadık. Zaten 59 sayının kötü oyunla açıklanır bir tarafı yok, ne atsalar girdi. Ama maçın sonunda tam "Haislip 35 yaşında basketbol oynamaya karar vermiş" diye düşünürken maçı bize getiren saçma şutu kullandı. Güzel bir gün, önümüzdeki hafta da güzel bir hafta olur umarım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Çok güzel maç oldu..antep gerçekten bize ters gelebilecek bi kadroya sahip..pana maçı öncesi bence iyi bir hazırlık maçı oldu

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Pao deplasmanı öncesi iyi ki zor ve geriden gelerek kazandık, iyi prova oldu.

Vesely, Kalinic, Datome ve Kostas'tan güzel katkı aldık, çok sevindirici:

Vesely: 18 sayı / 9 ribaund /3 asist / 2 top çalma (umut verdi, savunmada gayretliydi, 12'de 10 faul attı ve sadece 2 faul yaptı)
Kalinic: 14 sayı / 2 top kapma (içeri drive'ları ve topsuz katarı geçen yılki real serisini anımsattı)
Datome: 19 sayı 4 ribaund / 2 asisti (datome'yi nasıl bilirsiniz? işte böyle, tam böyle!)
Kostas: 9 sayı / 3 asist (hala %100'üne çıkamamış olsa da en azından hiç top kaybetmedi)

Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı franz392

• Üye
Bu dedas denen herif de birkaç maç kazanınca havalara girmiş. Aptal aptal şeyler söylemiş. Normalde takım olarak Gaziantep'e sempatim vardı ama umarım Karşıyaka'yı geçemeyip 8. bitirirler de yine bu gıcık herifin boyunun ölçüsünü alırız.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2017, 00:34:43 Gönderen: franz392 »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bir devrede 30 sayı fark. Koçun as oyuncuları oynatıp rotasyona hiç gitmemesi son derece doğru bir karardı. Bu takım bu sene bir arada çok az oynadı ve iki hafta üst üste iki dişli takıma karşı uzun sürelerle as kadroyu sahaya sürmesi Pana maçı öncesi önemli bir provaydı ve gayet de olumlu sinyaller verdik.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
ilk yarıyı izlemiştim ve 2.yarı başında müsait olmadığım için anca şimdi bakabildim tekrarına. Rotasyona gidilmediği için 35-59luk ilk yarı skoruna hiç bozulmadım, o kadar emindim ki kazanacağımıza. Coach as oyuncuları oynatarak çok doğru bir karar verdi ve hatta ben de 2.yarı iyi bir savunma antremanı olacak diye düşünmüştüm.

Takım tam düşündüğümüz gibi. iyiki ilk yarı 25 sayı geriye düştük, 2.yarı savunma gücümüzü yine gördük. Oyuncularımız savunma yaptıklarında bir kez daha gösterdiler ki biz her takımı her yerde yenebiliriz.

Özellikle sevindiğim konu Vesely geçen seneye dönüş yapmış durumda. Çok hırslıydı ve taraftarla da iletişim halindeydi. Bizim Vesely yi gaza getirmemiz lâzım, ancak o zaman havaya giriyor ve görmek istediğimiz Vesely sahada oluyor. Devamlı suretle Udoh'a tezahürat ve ilgi Veselyde kötü etki yapıyor.  Pana serisine tam kadro hazırız, en önemlisi Vesely de hazır. Onun katkısı çok önemli çünkü Bogdan, Datome, Udoh belli bir çizgide. Sloukas'ın verecekleri belli. Bobby iyi başlarsa ve Vesely de hırsını korursa Pananın canına okuyacağız inşallah.

Antep maçı için çok rahattık ama bakmayın, 25 sayı geriden böyle deli atan bir Antep'i Efes ve Daçka yakalayamazdı. Bizde 8.sirada olan bu Antep Yunan liginde olsa AEK'nın arkasında 4.sırada olurdu.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Geri dönüşlerin olduğu maçlar çok güzel ama bunu bazı takımlara karşı yapmak özellikle ev sahibi olduğunda daha kolay rakip ligin iyi takımlarından olsa da

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Guzel galibiyetti ....

Haslip 35 yasinda, yasina gore inanilmaz bir performans sergiledi ....

Ama Jefferson macin fark yarataniydi ..... Eger 30 yasinda olmasa bizim takima istenebilecek bir oyuncu ... Ama gelisiminin sonuna gelmis olabilir....

Pana oncesi iyi bir hazirlik maci oldu ... Ve ligde pana nin fiziksel ve hucum yonune en benzeyen takimla oynadik ....

Yine kilit savunmaydi bizim adimiza .... savunmamizi oturttugumuzda rakibin ne kadar iyi oldugunun onemi kalmiyor ... Umarim Pana macinda da devam eder...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe-G.Antep / Daçka-Banvit
Efes-KSK / Beşiktaş-G.Saray

eşleşmeleri olacak gibi duruyor, inşallah da olur.