Maçta ilk yarıyı izleyemedim 2. Yarıyı izledim onun için buna göre yorum yapmak istiyorum

Hücumda yağ gibi aktık resmen topsuz koşular iyi top çevirme doğru adamı bulma oyuncuların işi bireyselliğe dökmeden sürekli en uygun adamı bulmaları falan harikaydi..
Maçı hucumumuz ile kazandık savunma da idare ettik sadece, fazla zorlamadık geçen sezonu hatırladım hücum performansı açısından

sloukas iyi oyununa f4 ciddi ihtiyacımız var baskı altında top çıkarmada bana göre bogdan ile birlikte takımın en iyileri dixon boy dezavantajı yüzünden uzunlar ile yapılan baskılarda top kaybedebiliyor sloukasta bu konuda ve f4 seviyesinde en tecrübeli oyuncumuz.
Bu maç asla f4 provası olamaz orası başka bir seviye ama güzel bir maç oldu özellikle hücum açısından, gerektiği yerde vites yükseltmemiz çok iyi oldu.
Aziz salondayken yapılan protesto ise çok harikaydı ekran başındayken duyduğumda baya sevindim

(tepkisi başka bir konu elbette komik değildi) en azından arkasından değil salondayken yapılan protestodan daha etkili olacaktır orada bulunan harika taraftarlara teşekkürler