Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209147 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Beşiktaş, Efes'i yenerse 2.olup G.Antep'le eşleşecek, yenilirse 4. olup Banvit'le eşleşecek.G.Saray ile eşleşme ihtimali kalmadı.
G.Saray'ın rakibi ya Efes ya Daçka olacak bu durumda.
(Daçka'nın son maçta evinde Balıkesir'i yeneceğini varsayıyorum)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Daçka'nın yendiğini kabul edersek Efes-Beşiktaş maçını;

-Efes alırsa;

1-Fenerbahçe
2-Efes
3-Daçka
4-Beşiktaş
5-Banvit
6-Geletasaray
7-Antep
8-Tofaş

sıralaması oluyor.

-Beşiktaş kazanırsa;

1-Fenerbahçe
2-Beşiktaş
3-Efes
4-Daçka
5-Banvit
6-Geletasaray
7-Antep
8-Tofaş

sıralaması oluyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Efes kazanır umarım

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Umut'un ifadesiyle gElatasaray bence play-off'ta rakibi ister Daçka olsun, ister Efes; bir sürprize imza atabilir. Aynı şekilde Banvit - Beşiktaş eşleşmesinde de, kimse Beşiktaş'ın güle oynaya üst tura çıkacağını düşünmesin.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
efes kazanır saha avantajını alır...bize bjk-banvit galibi kalır...

efes ve dacka da yaarı finalde birbirini yesinler..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
ne zaman başlayacak playoff maçları ?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Öteki hafta sonu başlar tahminim. Tofaş sonrası rakibimiz Daçka-Banvit eşleşmesinin galibi olacak. Banvit zorlar ama kadro derinlikleri zehabıyla Daçka bir adım önde.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Daçka ile Euroleague'den kalma hesabımız var. Onlarla bir kere daha karşılaşmadan sezonun bitmesini istemem.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
Theodore ile Bjk Sompo Japan'ın anlattığını söyledi İsmail Şenol maçta. Bence bu transfer ile bile abisi Ergin Ataman'ın takımının yerini alabilir Sarıca.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Maalesef yarın oynayacağımız Tofaş maçımızın biletleri an itibarıyla büyük oranda satılmamış durumda. Obra birkaç kez yineledi taraftarımızı bekliyoruz diye, şampiyonluktan sonra evimizdeki ilk maç sonuçta sıcak bir karşılama lazım. Zafer sarhoşluğu mutlaka var hepimizde ama işi olmayan, gidebilecek herkes gidip tribünde yerini almalı, takımı desteklemeli, sonuçta gazoz kapağına da değil baya playoff maçı yani.
Dünyanın En Güzel Takımı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
402/403/404/405/414/415 66 tllik yerler bitti aynı fiyattan 413 blokta çok az yer kaldı ,416 yarısı duruyor
55 tllik yerlerin yarısı duruyor 2 blok agfb için ayrılmış durumda
44 tllik yerlerde 408 bitmiş ,409 bitmek üzere çok az bilet kaldı ,410 yarısı duruyor
419/420/421 olan yerlerde müsaitlik var.
bilet fiyatları konusunda her daim eleştirdim ama şu maçın bir bahanesi yok diye düşünüyorum
bu maçın biletlerinin yüksek fiyatlara rağmen tamamen tükenmesini isterim ama yine de fena bi kalabalık olmayacak

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Biraz daha ucuz belki olabilirdi ama playoff maçı işte normal ligten biraz daha pahalı o nedenle. Yarın maç saatine kadar biraz daha satsa inşallah çok güzel tribün olacak ve bu takıma olmalı da zaten benim de beklentim bu yönde.

Şu güneş gözlüğü işi de hoş bir detay olacak, ben gerçi üst taraftayım görünmüyoruz ama gözlüğü getiricem yine de:) Kostas'a da özel bir güzellik yapılır umarım, boynu bükük kalmasın içten içe..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Efes 11 sayıdan gelip yendi G.Saray'ı.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Yoğunluktan bu maçın konusunu açmayı unutmuşum. Euroleague şampiyonluğu sonrası lig play-off'larından devam ediyoruz. Bu akşam, ligi 8. sırada bitiren Tofaş ile oynayacağız. Salonun tamamen dolu olması ve takıma hak ettiği desteğin verilmesi gerekiyor. Öyle olacağından da şüphem yok.

Maç Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2017, 23:30:25 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
eline sağlık kardeşim.