Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209145 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Salonun tam dolacağını sanmıyorum ama en azından yarıdan fazlası dolmak zorunda. Yoksa ayıp ederiz. Yönetim de bir zahmet bu maça özel bir jest yapsın ve "şampiyonluk" hediyesi olarak mesela biletlerde akıl almaz ucuzlukta bir promosyon uygulasın. Sonuçta bazı kişiler final-four'dan bilet kapabilmek için kendi çapında servet harcadı.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Tofaş maça başlarken güzel bir tebrik pankartı ile çıkarsa çok hoş olur ve alkış alır. Şahsen bekliyorum böyle bir hareket bakalım..
Dünyanın En Güzel Takımı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Salonun tam dolacağını sanmıyorum ama en azından yarıdan fazlası dolmak zorunda. Yoksa ayıp ederiz. Yönetim de bir zahmet bu maça özel bir jest yapsın ve "şampiyonluk" hediyesi olarak mesela biletlerde akıl almaz ucuzlukta bir promosyon uygulasın. Sonuçta bazı kişiler final-four'dan bilet kapabilmek için kendi çapında servet harcadı.
abi yönetim bilet anlamında bir bok yapmaz yine bilteler pahalı
yine fedakarlık taraftara düşüyor.
ben 7 8 bin kişi olur diye düşünüyorum
umarım boş olmaz cidden üzücü olur

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Hakemler art niyetli değil ama gerçekten çok yetersizler, basketbol kurallarını bile çok iyi bildiklerinden emin değilim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ya cidden şu maçta bile karşılıklı 2 tane basketfaul çaldılar ki akıllara zarar
herhangi bir gerilimin olmadığı maçta bile eyyam yapabiliyorlar yani durum çok vahim

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Veselynin smacı ananızın a.ına girsin o.çocukları. Böyle hakemlerin Allah belasını versin şu Türkiye liginin saçmalıklarından vasat hakemlerden doğru düzgün maç izleyemez olduk. Bir yolunu bulup adriyatikte falan oynayalım. Bu gerizekalılar da kendi kendine oynasınlar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ahmet, Udoh gibi oynuyor, asist, blok, ribaund.... hepsi var.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Tam da maç öncesi bekledigim gibi bir maç oldu takım doğal olarak çok yorgun ve fazla hazirlanamamisti (f4 da uzun süre alan oyuncularımız özellikle) kalitemizle kazandık hakikaten kolay değil 2 zor maç mental olarak fiziksel olarak yipranmalar üstüne pazartesi gece saatlerine kadar kutlamalar..

Ahmet gerçekten çok iyi oynadı rotasyonda ki oyuncularımızın kendisini hazır tutması çok sevindirici (ahmet maç sonunda koç bu maça hazır olmami söylemişti diye konuştu) bu turu geçelim dinlenelim güzelce takım iyice vites artıracaktır.

Çevrimdışı friday

• Üye
Veysel öylesine seviyor ki bu işleri, uçalım vesely tezahuratı yapılırken özel top istedi gitti içine vurdu havada:)

Salondaki doluluk gayet iyiydi %70-80 vardı herhalde, el finalinden sonra gayet iyi.. Hiç ama hiç kasmadan kutlamayla karışık sonda vurup geçtiğimiz maç oldu. Takım hem mental hem fiziksel epey yorgundu, buna rağmen. İlk yarı neredeyse hiç savunma yapmadık.  Egehan biraz daha fazla süre alsa sevinirdim..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
tofas'tan nefret ediyorum...resmen sahaya kavga cıkarmaya gelmisler...
ozellikle kaya peker ve ivanov denen 2 pislik
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 11:16:22 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı friday

• Üye
tofas'tan nefret ediyorum...resmen sahaya kavga cıkarmaya gelmisler...
ozellikle kaya peker ve ivanov denen 2 pislik
Resmi hesaplarından duyuru paylaştılar tofaş tribününe fenerli girerse bilmemne yasasına göre salon dışına çıkarılacak diye. Neyini bu kadar kasıyorlar anlamadım ilk maçı çok yorgun takımımıza karşı burada kazanamadılarsa hiç hiç konuşmasınlar bitti bu iş zaten
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
G.Saray-Efes maçı 10 TL, Fenerbahçe-Tofaş maçı aynı yer 110 TL, üst kat en kötü yer 44 TL

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Gs yeterki seyirci gelsin diye bedava da yapar...ben de katılıyorum biletlerin pahalılığıns ama gs ile karşılaştırmak çokta doğru gelmiyor..
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2017, 00:06:43 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
BSL'de sahamızda 35 maçtır kazanıyoruz.Ayrıca Lig+EL, 14 maçtır içerde-dışarda kazanıyoruz.

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
Biraz geç bir yorum ama olsun. Şu hakemler euroligde olsa ilk 8e bile çıkamazdık. Rezillik yahu 😡