Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209146 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Uzatmadan seriyi bitirelim, fazladan maç oynayıp yorulmaya gerek yok. Belki Daçka - Banvit serisi uzarsa takımın birkaç gün daha dinlenme şansı olur.

NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2017, 02:51:12 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Maça gideceklere önemli ve bir o kadar da saçma bir bilgilendirme:

"Fenerbahçe taraftarları yalnızca kendilerine ayrılan rakip takım tarafına girebilecek. Tofaş tribününe rakip takım ürünleriyle girenler 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası kapsamında salondan çıkartılacaktır."
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Niye 5 yabancıyız?Udoh-Bogdan-Antic yok.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
2. Yarı vurup geçelim şu yetenek fukaralarını sevindirmeyelim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sloukas'ın Nunnaly'e biraz daha güvenmesi gerek. Aynısı Dixon için de geçerli. Ama özellikle Sloukas...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Niye 5 yabancıyız?Udoh-Bogdan-Antic yok.

Bogdan ve Udoh İstanbul'da kalıp dinlenmeyi en çok hak eden iki isim... Ama Antic'in niye olmadığını bende merak ediyorum. Belki Ahmet Düveroğlu'na daha cömert süre vermek için, belki de ufak bir sakatlığı vardır.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bogdan ve Udoh İstanbul'da kalıp dinlenmeyi en çok hak eden iki isim... Ama Antic'in niye olmadığını bende merak ediyorum. Belki Ahmet Düveroğlu'na daha cömert süre vermek için, belki de ufak bir sakatlığı vardır.

Antic'in niye olmadığını da anladım. Barış Hersek'ten katkı almak içinmiş. Aldı da... :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Vay vay vay!.. O kadar Türk oyuncu muhabbetinin üstüne şu maç çok acayip oldu. Ben Egehan'ın herhangi bir yere gönderilmesine karşıydım, şimdi daha da karşıyım. Bu çocuk olacak bence ve önümüzdeki sene de ligde epey süre bulacak. Ahmet de bugünkü hatalarına rağmen bence git gide olgunlaşıyor ve rotasyonun bir parçası olmaya devam edecek.

Barış reise gelirsek de buöylesi bir kariyere sahip oyuncuyu Obradovic tabii ki değerlendirecek. Tam bir kupa kolleksiyoncusu ve bugün de gözlerimi yaşarttı; ama pozitif manada.

Koç yerlileri sahaya atınca dedim bir şey deniyor ama sabırla devam etti oynatmaya ve istediğini de aldı. Şu an Barış'ın, Egehan'ın, Ahmet'in psikolojisini düşünüyorum da, büyük adamsın koç, ne diyelim? Darısı Daçka'ya...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Maçın son periyodunu full Kostas, Melih, Egehan, Barış, Ahmet'le oynadık ve bu maç deplasmanda playoff maçı, rüya gibiydi. Koç iyi savunmayla geriden gelen oyuncularını ödüllendirdi. Bobby, Veysel, Kalinic, Nunnally'i yanında oturttu, böyle de bir lüks vardı elinde. Barış falan neler yaptı, içinden başka bir Barış çıktı resmen.

Yalnız Egehan'ın sol omzu bence bir süre kırmızı olarak kalır, baya bi dövdü koç orda zaten ondan sonra süper oynadı. Bizim koç harbiden çok güzel psikopat bi insan, Egehan'ı sevdi bence orda okşadı biraz:)

Yerli yok diye sürekli bozuk plak gibi sayıklayanlara kapak olsun bu maç. Bu TAKIMın nasıl bir TAKIM olduğunu bir kez daha herkes gördü. Şimdi kesin sesinizi ve Fenerbahçe'yi alkışlayın ulan:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Berl i herkes kadroda yazıyor ama bence kiralanılacak gibi gözüküyor..geri kalan yerliler kalabilir.. zaten kimi alacaz yerli piyasadan

Çevrimdışı fundamental

• Üye
ikinci yarı başka bir maç oldu heralde ben ilk yarıyı izlerken uyuyakaldım çok güzel sinyaller de vermiyorlardı.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Barış Ermiş kariyerinin en iyi 2.maçını oynadı.21 sayı(9/14 saha içi), 10 asist, 1 top kaybı
Bundan daha iyisini bizde oynarken Hacettepe'ye karşı 27 sayı, 10 asistle yapmıştı.
Efendi kişiliğiyle bizde oynarken de  hep takdir ettiğim bir oyuncuydu.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Pazartesi başlıyor seri.
15 resmi maçtır kazanıyoruz.
BSL'de 23 maçtır kazanıyoruz.
BSL'de sahamızda 35 maçtır kazanıyoruz.
Daçka ile yaptığımız son 10 resmi maçın 8'ini kazandık.
Daçka BSL'de 12 maçtır kazanıyor.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 23:36:39 Gönderen: kenz »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Daha fazla yıpranmasınlar istiyorum, seviyoruz bitiyoruz izlemelere doyamıyoruz bu takıma da, çok yoruldular hem mental hem fiziksel. İnşallah direk 3-0a baglar finaldeki rakibimizi beklemeye başlarız...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Hesap kesme vakti  :)
Dünyanın En Güzel Takımı