Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
İnşallah Cem Kardeş. Bende Matematiksel örüntüsünü yapayım. İlk Maç :94-72  İkinci Maç: 95-81  Buradan üçünü Maç şöyle oluyor: 96-89.  ;D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi sonuçta bu spor maçlar oynanılmadan kazanılmıyor ama yorgun halimizle bile rakipten daha kaliteli, daha istekli ve daha motiveyiz
Rakip açısından bakalım
Başkanları  Ferit Şahenk F4 haftası şov yaptı, F4 sonrası bizim hocamız obradoviç ile şampanya patlattı,  kutlamalara katıldı bizim için güzel ama tabii ki Daçka'nın oyuncuları için demotive bir görüntüyü.

Hele bir de Fenerbahçe Doğuş birleşmesi olacak, onların seneye Euroleague'de oynamayacak olması, Blatt'ın ayrılık dedikoduları  bütün bunları üst üste koyduğumuz zaman rakip için motivasyon olacak herhangi bir şey göremiyorum.

Ben o yüzden bu kadar rahatım bu maça alırız bu maçı alırız bu maçı da alırız diyorum

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Dacka tarafından bilet alma şansımız varmı? Euroleague maçında bir renktasimiz kod vermişti onunla alabilmistik. Acaba bu maçta da böyle bir imkan varmi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yine o koda ihtiyac var doıstum
ama o geçen kodu bir dener misin

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
eger sacma bir yerde oyundan dusmezsek cok rahat alırız macı...

gerci bu dususler sene basında oluyordu..nisan ayında beri mac icinde olsa da kısa surelerde; mesela dun 25-35 dk lar arasında 10 dk. surdu..sonra toparladık...geci dun artık yorgunluk dibe vurmustu ankara seyahati sonrası...normaldir..

boyle sert bir dusus olmadıgı surece mac ıcınde dacka'nın bu duzensizligi artık bize sokmez...o sene basındaydı....

belki bu sefer 90 ları bulmayız ama 80 de yemeyecegiz bu sefer...

86-74 alır bitiririz diyorum..

• Üye
finale bjk cıksın da gule oynaya alalım kupayı....

efes her turlu bizi zorlar tecrubesiyle..seride degil ama mac iclerinde....bjk ise hic rakip olacak seviyede degil bize....
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 10:39:23 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
finale bjk cıksın da gule oynaya alalım kupayı....

efes her turlu bizi zorlar tecrubesiyle..seride degil ama mac iclerinde....bjk ise hic rakip olacak seviyede degil bize....
yarak zorlar abi yarak
bilir misin

• Üye
yarak zorlar abi yarak
bilir misin

bence mac iclerinde bazı dakikalarda efes'in bizi zorlaması daha muhtemel sonucta azda olsa el takımı...yoksa iki seride 4-1 yada 4-0 biter...
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 11:21:32 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
yarak zorlar abi yarak
bilir misin

hacı sen yarak kurek falan onu bırak da, kombineler ne oldu.... :)
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 11:23:42 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Acayip bir özgüvenle oynuyoruz. Solomonlu, Mrsicli, İbolu senelerde play offta vites artırıp ezip geçerdik ancak bu takımın oynadığı oyun şu anda bambaşka bir seviye. Normal koşullarda zorlanmamız gerekir gibi gözüken Efes, Beşiktaş, Daçka gibi takımlara karşı sıkmadan, yorulmadan adeta bir idman maçı havasında 20ye bağlıyoruz. Şu aşamada bir aksilik olmazsa hiç bir takıma maç vermemiz zor gözüküyor. Şampiyonluğu kendi evimizde kutlayalım dersek belki finallerde 1 maç verebiliriz. O da bize bağlı.

• Üye
efes olursa 4-1, bjk olursa 4-0 istiyorum ki onların salonda alınsın o kupa...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
hacı sen yarak kurek falan onu bırak da, kombineler ne oldu.... :)
kombine için de aynısı :)
ya abi ben deli miyim senin yanımıza alayım aahaha
şaka bir yana yok baba kombine herkes yeniliyor

Çevrimdışı kuga

• Üye
Her maçta ana rotasyondan hatta ilk 5'den oyuncuları dinlendirip dinlendirip koyduk. Seyircisiz maçta da 15'e bağlarız. 86-79 skor tahminim :)
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Evet, ilk maçta Antic ve Bogdan dinlendi, kalanlarda max 20 dakika oynayıp antreman yaptı. İkinci maçta Vesely ve Sloukas dinlendi. Bu seferde Udoh ve Kalinic biraz az süre alırsa tam olur.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Biletler 20 TL'ye genel satışta.