Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208845 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Sonlarda efes doğrandı ve bjk nin saçma hataları olmasa maçı almışlardı ama her nedense ufuk maç sonu ağlıyordu hakemlere..ama tabi efes in maç sırasında takımı çekmesi de garipti
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 22:26:43 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Bjk kesin maçın tekrarı için itiraz eder. Belki sonuçta alır. Her halükarda en az 4-5gun daha fazladan dinlenecez :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basketbolda öyle bir kural yokmuş, yani herhangi bir sonuç çıkmaz o başvurudan. Pazartesi akşamı dördüncü naç olur ve bence Efes gene koyar.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
Bence Ufuk'un en büyük hatası ağabey gördüğü adama özenmesi, benzemeye çalışması. Hatta taklit etmesi. Böyle giderse Türkiye'de kuyruğunu yakalamaya çalışarak kariyerine noktayı koyar. Belki gider 1.5 sene Air Avellino'yu çalıştırır geri döner. Müteakip olarak Bjk, Gs sonra tekrar Ksk sonra da "Tecrübeli antrenör" olarak Türk Telekom'un başında sporcuyken yaptıklarını anlatan bir sinevizyon gösterimiyle gözyaşları arasında basketbola veda eder.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Ziyaretçi
Ya ne olursa olsun soyunma odasına gitmek nedir
Madem gittin niye geliyorsun
Soyunma odasına gittiğin zaman 35/27 öndeydin. Bir camia ne kadar aptal olabilirse Efes de o kadar aptal oldu
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 23:25:03 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ya ne olursa olsun soyunma odasına gitmek nedir
Madem gittin niye geliyorsun
Soyunma odasına gittiğin zaman 35/27 öndeydin. Bir camia ne kadar aptal olabilirse Efes de o kadar aptal oldu

Abi efes resmen kendini baltaladı. Oraya kadar maç efesin kontrolündeydi alır götürürdü. Ayrıca bende soyunma odasına gidecek kadar bir olay olduğunu düşünmüyorum ha başlangıçtaki karar hatalı mıydı kesinlikle ama aptalca bir hareket derrick brown tamamen kendi yeteneğiyle o basketi atmasaydı eleniyorlardi.

Ayrıca deshaun thomas(bomboş oyuncu bomboş) huertel gibi adamlari izledikçe sinirleniyor insan basketbol adına..
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 00:39:49 Gönderen: cansipor17 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Finalin ilk maçı en erken Perşembe/Cuma olacak.
 Antrenman yapmaya uygun zamanımız olur. Çok da uzamasın başlasın bitirelim

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Honeycut heurtel brown thomas biz de olsa obra her maç sahaiçine dalmassa ben hiçbirşey bilmiyorum😉

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Honeycut heurtel brown thomas biz de olsa obra her maç sahaiçine dalmassa ben hiçbirşey bilmiyorum😉
O yüzden bizde olmuyor işte :) :)

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Playofflari izledikten sonra keske euroleague kapali lig sistemine donse nba gibi diye dusunmeye basladim.24 takimli guzel bir lig kurulsa

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Final serisi 9 veya 11 Haziran'da başlayacak.En az 1 hafta dinlenmiş oluyoruz.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 19:31:11 Gönderen: Umut »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Twitter fenomeni madamspor lüe 16haziranda bogdanı amerikaya yolluyodu en son yalnız. Bu durumda bogdan serinin son 1 yada 2 maçında oynamayamaz 😂😂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

« Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 19:31:29 Gönderen: Umut »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
O yüzden bizde olmuyor işte :) :)
Brown iyi adam ya, son tartışmalardan sonra alıcı gözle izlemeye başladım. Ama görev tanımı net olacak, fazlasını yapmayacak. Düşünüyorum mesela Antic yerine Brown olsa, Antic in oyun aklı, zekası vs onda olmadığı için diğerlerine biraz fazla iş düşer bu konularda.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
74-90 bitmemiş miydi maç? 🤔

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi adam yetenekli ona laf eden yok ama bi bal bakalım nasıl bir sistemde hangi kafa yapısı ile oynuyor
Senin oyun sisteminde hele senin savunma sisteminde ne yapar

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
74-90 bitmemiş miydi maç? 🤔
Öyle. 2 mesajı değiştirdim fakat başlığı değiştirmek gerekiyor galiba. Şimdi hallederim.
Kara deryalarda bir FENERsin!