Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi (2016/17 Sezonu)  (Okunma sayısı 80159 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Beyler biletler noldu

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Biletleri Saraçoğlu'ndan nüfüs cüzdanı fotokoposi + 10 TL karşılığında alabiliyorsunuz.Burhan Felek'te asla, katiyen, mümkünü yok satış olmayacakmış.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Biletleri Saraçoğlu'ndan nüfüs cüzdanı fotokoposi + 10 TL karşılığında alabiliyorsunuz.Burhan Felek'te asla, katiyen, mümkünü yok satış olmayacakmış.
Çok saçma değil mi ya? Maça bir iki saat kala yapabiliyor muyuz

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Kanıksadık bu saçmalıkları, rezaletleri...
Detayları Süleyman abi yazsa da öğrensek.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Vestel Venus Sultanlar Ligi

Final

Bugün

18.00 Fenerbahçe - Galatasaray   NTV Spor
Burhan Felek Voleybol Salonu
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızın 27 Nisan Perşembe günü saat 18:00’da ve 29 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da Burhan Felek Spor Salonu’nda Galatasaray ile oynayacağı Venüs Sultanlar Voleybol Ligi Play-Off Final 1. ve 2. maçlarının bilet satışlarına, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Kombine Satış Merkezi’nden 26 Nisan Çarşamba saat 11:00 itibariyle başlanacaktır.

Buna göre;

- Biletler her maç için 10 TL karşılığında satılacaktır.

- Maç başına bir kişi en fazla 3 adet bilet alabilecektir.

- Bilet alımı sırasında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.

- Taraftarlarımız iki maça birden bilet alabileceği gibi, dileyen taraftarlarımız tek maç için de bilet alabileceklerdir.

- Burhan Felek Spor Salonu’nda bulunan gişeden hiçbir şekilde bilet satışı yapılmayacaktır.

- Bilet satışları 26 Nisan Çarşamba günü saat 11:00 – 20:00 arası, 27 Nisan Perşembe günü saat 10:00 – 16:00 arası, 28 Nisan Cuma günü saat 12:00 – 20:00 arası, 29 Nisan Cumartesi günü ise saat 10:00 – 14:00 arasında yapılacaktır.

Bu önemli seride takımımızı desteklemek için değerli taraftarlarımızı Burhan Felek Spor Salonu’na bekliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
FENERBAHÇE

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Kulüpten yeni açıklama var
Saat 14:30'dan itibaren bilet satışı Burhan Felek Salonu'nun gişesinden de bu maç için yapılacakmış.
Acaba maç saatine kadar sürer mi bilmiyorum tabi. Ben saat 16:30 17:00 gibi salonda olacağım bilet almak için

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Gerizekalı bunlar maça gidecektim bilet yüzünden vazgeçtim. Şimdi salondan da satılacakmış. Ne zaman kurtulucaz bunlardan ya .

• Üye
İlk set yine efsane dönüş oldu. 21-14 ve 24-20 den dönüp seti kazandık.

2.seti de kazandık.

• Üye
3-0 kazandık.  Tebrikler.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
bazı oyuncuların önümüzdeki sene takımda olmaması gerektiği gözüküyor, en azından bu oyuncuları değiştirmek gerek

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızın 27 Nisan Perşembe günü saat 18:00’da ve 29 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da Burhan Felek Spor Salonu’nda Galatasaray ile oynayacağı Venüs Sultanlar Voleybol Ligi Play-Off Final 1. ve 2. maçlarının bilet satışlarına, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Kombine Satış Merkezi’nden 26 Nisan Çarşamba saat 11:00 itibariyle başlanacaktır.

Buna göre;

- Biletler her maç için 10 TL karşılığında satılacaktır.

- Maç başına bir kişi en fazla 3 adet bilet alabilecektir.

- Bilet alımı sırasında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.

- Taraftarlarımız iki maça birden bilet alabileceği gibi, dileyen taraftarlarımız tek maç için de bilet alabileceklerdir.

- Burhan Felek Spor Salonu’nda bulunan gişeden hiçbir şekilde bilet satışı yapılmayacaktır.

- Bilet satışları 26 Nisan Çarşamba günü saat 11:00 – 20:00 arası, 27 Nisan Perşembe günü saat 10:00 – 16:00 arası, 28 Nisan Cuma günü saat 12:00 – 20:00 arası, 29 Nisan Cumartesi günü ise saat 10:00 – 14:00 arasında yapılacaktır.

Bu önemli seride takımımızı desteklemek için değerli taraftarlarımızı Burhan Felek Spor Salonu’na bekliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Anka uzun süredir seni göremedim Arkadaşlara soracaktim. Maçlardan önceki ilk açıklamalar maç kadroları maçların nerde oynayacağı biletlere ulaşım  maç yayınının olup olmadığı ve bir çok bilgiyi senin sayende ulaşabiliyorduk. zaman zaman maç olacak ama forum başlığı açılmıyordu.Neyse kısacası gördüğüme sevindim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi

konu başlığı açtığın ve genel bilgileri bizlerle paylaştığın için Sağol
Anka'dan alışmıştık ama nezamandir sayfa açılma. olmadigi gibi birde sayfa birleştirme oluyordu.Umudum yoktu lig sayfasina bakim derken GS sayfasinin açıldığını görünce sevindim. Teşekkürler

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bugün salondaydım ve 3-0 temiz şekilde hallettik. Tribünler, takım ve oyuncularla ilgili birkaç değerlendirme yapmak istiyorum.
Salon nerdeyse tamamen dolu olmasına rağmen taraftarlar arasında organizasyon namına bişey yoktu. 4e ayrılmıştı gibi düşünebiliriz. Hakem arkasındaki tayfa vardı her maça giden ve voleybolu bilen, bir tarafta genç Fenerbahçeliler maçla pek alakaları olmayıp tribün ortamını oluşturdular. Diğer tarafta malumunuz Anadolu gfb ne voleyboldan anlama gibi bi dertleri var ne de ortama bi katkıları. Bi taraftan onlar ayrı telden çalıyorlardı bi taraftan gfb. 4. Kesim ise oturup maçını izleyen tayfa. İşin özeti tribündeki ayrım saçma bir ortam oluşturmuştu.
Takıma gelecek olursak servis karşılamada sıkıntı yaşayarak ve maçın içine bir türlü giremeyerek başladık. Konsantrasyon problemi yaşadığımız aşikardı. Bir ara 22-16 Set sonunda da 24-20 gerideydik sonrasında uyanarak ilk seti 27-25 aldık ve fitili yakmış olduk,maçın geri kalanının kolay geçeceği belliydi çünkü ilk seti alarak Galatasaray'ın acaba demesine izin vermedik
Oyuncularla ilgili konuşacak olursak libero zerre güven vermiyor servis karşılamada. Merve ise topun oyunda kaldığı dönemlerde savunma açısından iyiydi. Eda yine bildiğimiz gibi etkindi. Polen inanılmaz kötü yüzdeyle hücum etti ve Balkestein ile sürekli değişti. Bu bölümlerde savunmamız daha üst seviyeye çıktı. TomKom, Natalia ve Kim servislerde rakibi zorladı Zaman Zaman Eda. Dicle hücumda Zaman Zaman top öldürdü hatalar da yaptı ancak blok tutma konusunda bugün gerçekten iyiydi.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2017, 22:53:31 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Forumda haksız şekilde eleştirilen Natalia ise bence bu maçın net bir şekilde yıldızıydı. Onu çıplak gözle izlemek gerçekten büyük bir keyif.. O da hem oyunundan keyif alıyor hem de inanılmaz iyi niyetli bu her halinden belli oluyor. Kim'in yüksek yüzdeyle hücum etmediği bu maçta tüm toplara çok kararlı teknik ve sert vurdu. Savunmada kritik hamleleri vardı ve manşette hata oranı Kim ve Melis'e göre daha düşüktü bana göre.
Sezonun öne çıkan hücumcusu olan Natalia bu maçın da yıldızı olarak bana göre eleştirilere en güzel yanıtı verdi ve kesinlikle seneye de onunla devam etmeliyiz..