Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi (2016/17 Sezonu)  (Okunma sayısı 76446 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Biletleri Saraçoğlu'ndan nüfüs cüzdanı fotokoposi + 10 TL karşılığında alabiliyorsunuz.Burhan Felek'te asla, katiyen, mümkünü yok satış olmayacakmış.

Bu yaşıma kadar ilk defa giselerden bilet satilmaz ibaresini duyuyorum özellikle voleybol ve basketbolda son anda bile gidip alabiliyorduk . Futbolda özellikle bu sene zaten taraftar gelmiyor, destek olmuyor  ama özellikle Voleybolda Kadın Basketbolda bir Italya bir Avrupa değiliz zaten çok rağbet görmüyor birde yanlış transferler yanlış yönetimler isteği azaltıyor
bugün rakip GS ama yinede umdugum kalabalik yoktu. Ayrıca     konumuza dönecek olursak  Avrupa yakasında binlerce @fenerbahce li var is günü olması ulaşım sorunu ve bunun üstüne oraya varıp bilet almama stresi birde buna geri dönüşü de ekleyin
Bazı Fenerli arkadaşlar sinan erdem de oynanmasina kızıyorlarmış ama birazda bizi düşünsünler
iddia ediyorum kadin basketbol ve Voleybol maçları özellikle hafta sonu Abdi İpekçi de oynasın ful basariz.Ne o 3-5 kisi gidip Anadolu Gfb yazmakla olmuyor sanki Avrupa yakasindakiler FB li değil
Ayrıca yönetimde birseyler duyduki bilet satışına zorluklar getirmiş bunuda açıklamaları lazım yada taraftarimiz maçlara rağbet vermiyor demiyeceksin

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bu yaşıma kadar ilk defa giselerden bilet satilmaz ibaresini duyuyorum özellikle voleybol ve basketbolda son anda bile gidip alabiliyorduk . Futbolda özellikle bu sene zaten taraftar gelmiyor, destek olmuyor  ama özellikle Voleybolda Kadın Basketbolda bir Italya bir Avrupa değiliz zaten çok rağbet görmüyor birde yanlış transferler yanlış yönetimler isteği azaltıyor
bugün rakip GS ama yinede umdugum kalabalik yoktu. Ayrıca     konumuza dönecek olursak  Avrupa yakasında binlerce @fenerbahce li var is günü olması ulaşım sorunu ve bunun üstüne oraya varıp bilet almama stresi birde buna geri dönüşü de ekleyin
Bazı Fenerli arkadaşlar sinan erdem de oynanmasina kızıyorlarmış ama birazda bizi düşünsünler
iddia ediyorum kadin basketbol ve Voleybol maçları özellikle hafta sonu Abdi İpekçi de oynasın ful basariz.Ne o 3-5 kisi gidip Anadolu Gfb yazmakla olmuyor sanki Avrupa yakasindakiler FB li değil
Ayrıca yönetimde birseyler duyduki bilet satışına zorluklar getirmiş bunuda açıklamaları lazım yada taraftarimiz maçlara rağbet vermiyor demiyeceksin
Ben de Avrupa Yakasından gittim saat 3 buçukta yola çıktım 6ya 10 kala salondaydım yani o derece uzaktı ama katlandık napalım :)

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Forumda haksız şekilde eleştirilen Natalia ise bence bu maçın net bir şekilde yıldızıydı. Onu çıplak gözle izlemek gerçekten büyük bir keyif.. O da hem oyunundan keyif alıyor hem de inanılmaz iyi niyetli bu her halinden belli oluyor. Kim'in yüksek yüzdeyle hücum etmediği bu maçta tüm toplara çok kararlı teknik ve sert vurdu. Savunmada kritik hamleleri vardı ve manşette hata oranı Kim ve Melis'e göre daha düşüktü bana göre.
Sezonun öne çıkan hücumcusu olan Natalia bu maçın da yıldızı olarak bana göre eleştirilere en güzel yanıtı verdi ve kesinlikle seneye de onunla devam etmeliyiz..

Natalia dahil olmak üzere bu takım dağıtılmalı diyen arkadaşlara katılmam mümkün değil.
Yerli oyuncularimizada bir iki oyuncu eklenebilir onun haricindede kötü demek doğru olmaz. 
senelerdir beceremedigimiz Kim'in haricinde iyi yabancilari almamak ve iyi yabancı oyuncularıda rakiplerimize
  kaptırmak. Bu sene enazindan Natalia yı bu takımda tutmak lazım. yine benim görüşüme göre Natalia değil Balkestein'in bu takimda yer almaması lazım dı.ama hoca kötü de oynasa Balkestein'den vaz gecmedi.Halbukki bazı arkadaşların beğenmediği yerli. kadromuzdan en az üç Balkestein çıkar. Esas sorun Elimizdeki oyuncu kadrosumu bu hocayla nereye kadar gidebiliriz sorusumu, Güçlü bir sponsor bulunmasımı yada Taraftarın giden maçı cevirecek ilgi alaka ve çoğunluğu olmamasımı?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ben natalia'nın seneye kesinlikle takımda kalmasından yanayım...
ayrıca kim'in uzerindne dikkatleri dagıtacak iyi bir capraz-smacor alınırsa kim'in performansı da artar diyorum....

uzun bir yerli pasor, altenrnatif bir yerli smacor, iyi bir servis karsılayan libero ve yukarıda soyledigim gibi iyi bir yabancı smacorle kadro sekillenir..

eda-dicle-bahar ve ergul varken yabancı bir orta bence gereksiz butce olacak...o parayı direkt o iyi yabancıya gomerim...

tom kom'un da kalmasından yanayım nedense...

seyma ile yolları ayırır, meliha yı tutarım...
ezgi ve melis'i 1 sene iyi bir takıma (bursa bld.-canakkale bld.) gibi kiralarım...oynasınlar pissinler...

ama su yerli pasor ve yerli smacor kim olacak bizim takımda ciddi muamma....
yabancı bulunur maret yerine cok daha kaliteli...zaten butceyi oraya gomsunler kadroyu koruyup...

tomkom-yerli pasor
yabancı capraz-polen
eda-ergul
dicle-bahar
kim-yerli smacor
natalia-meliha
merve-yerli libero

yeter bence...ama alacagımız capraz/smacor fark yaratmalı ...
sonucta 3 yerli 1 yabancı transfer...

seyma---upgrade
ezgi-----upgrade
melis----upgrade
maret---upgrade

cok zor degil isimiz bence...

« Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 10:04:58 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
Seri 3 maçta biter büyük ihtimalle.  Natalia en skorer ve Mvp ödüllerini alabilir. Kim varken başkasına mvp verilir mi görcez.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
VESTEL VENUS SULTANLAR LİGİ

Final 1. Maç

FENERBAHÇE 3-0 GALATASARAY   
(27-25, 25-19, 25-18)

http://tvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=3447&ID=19&CID=61&PID=49&type=LegList
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Final 2. Maç

Yarın

16:00 FENERBAHÇE - GALATASARAY   NTV-Spor   
İstanbul(BurhanFelek)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Resmi sitede gene biletlerin stadyumda satılacağı yazıyor.Salondaki gişeden de satılabileceği belirtilmiyor.Maç saati yaklaştıkça belki gene salonda da satılır mı bilemem.Artık iyice zıvanadan çıkmışlar.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Salon gişesinde bilet satılıyor
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Final 2. Maç

Bugün

16:00 FENERBAHÇE - GALATASARAY   NTV-Spor   
İstanbul(BurhanFelek)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
Maçla ilgisi olmayan bir güruh , sadece bağırıyorlar ses bombası patlatıp maçın akışını , ahengini bozuyorlar.
Kendilerini tatmin için gelmişler.Hakemler gidince tepki gösterenlere de utanmadan hakaret ediyorlar.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2017, 17:02:53 Gönderen: ertuğrul »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
3-0 kazandık. Salı günü şampiyonluk geliyor inşallah tabi maç tamamlanabilirse.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu gs vakıfbankı nasıl elemiş, inanılmaz bir şey. Bir spor mucizesi. Gözlerimle görmesem de birisi söylese gs vakıfı eledi diye inanmazdım.
Salı günü işi uzatmadan bitirmek lazım.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
takım iyi oynadı şampiyonluk yolunda çok yaklaştık ama iki kupa olacak ama şampiyonlar liginde hem kötü oyun hem de bugünkü çaba gayret ve inancı ortaya koymamamızı unutturmayacak bana. yoksa ligde ilk maçta yenilmemize rağmen ikinci maçta eczacıyı elememiz ortada. eczacının kapasitesi bizim çok üstümüzde ama oyunları öyle değildi bu sezonki en iyi oynamalarına rağmen   

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe-G.Saray / Güncel Seriler
Futbol:2-0
Erkek Basket:8-1
Kadın Basket:8-1
Erkek Voleybol:4-0
Kadın Voleybol:15-0