Gönderen Konu: James Nunnally  (Okunma sayısı 117045 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: James Nunnally
« Yanıtla #390 : 03 Ocak 2020, 15:03:30 »
Resmi işlemler bittikten sonra muhtemelen 1-2gün içinde resmi açıklama da gelir.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #391 : 03 Ocak 2020, 15:40:39 »
Resmi açıklama da geldi...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #392 : 03 Ocak 2020, 16:06:15 »
halihazırda tek "hayır" kullanan benim anlaşılan. takım 5 numara lazım diye bas bas bağırırken kim gelirse gelsin burun kıvırırım. anlaşılan pota altını iyice ignore edip 3'lük takımı olucaz.

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #393 : 03 Ocak 2020, 16:29:10 »
halihazırda tek "hayır" kullanan benim anlaşılan. takım 5 numara lazım diye bas bas bağırırken kim gelirse gelsin burun kıvırırım. anlaşılan pota altını iyice ignore edip 3'lük takımı olucaz.
Katılıyorum. Bence gidişi kayıp değildi. Onun kadar Melih de şut atabiliyor. Bize uzun lazımken çok ihityaç dahilinde değildi. Yada kostas'a yardımcı olabilecek bir kısa

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #394 : 03 Ocak 2020, 16:35:51 »
Belki ukalalık gibi olacak ama ben bu transferi çok anlamsız buluyorum.İzlediğimiz Nunnally, şu an izlediğimiz Fenerbahçe saha içi sorunlarından hangisini çözecek.

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #395 : 03 Ocak 2020, 16:41:20 »
Alinabilecek en iyi adami aldik beyler hem euroleague i hem takimi biliyor direk katki verecek bi adam...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #396 : 03 Ocak 2020, 16:42:13 »
Belki ukalalık gibi olacak ama ben bu transferi çok anlamsız buluyorum.İzlediğimiz Nunnally, şu an izlediğimiz Fenerbahçe saha içi sorunlarından hangisini çözecek.

Elbette bu konuyu Obra ve teknik ekip irdelemiş ona göre karar vermiştir. Benim şahsi düşüncem, Vesely iyileşinceye kadar Kaliniç 5 oynayacak ve bu sırada Datome ve Williams 4 oynarken Nunnally'de 3  oynayacak.

İlave olarak, koç'u ve sistemi biliyor. Belki tek başına yapabildiği (şutörlük dışında) aman aman bir artısı yok ama işleyen sistemin pekala bir parçası oluyordu. Takım düzenini bozmayan, sorun çıkarmayan bir oyuncu aradıysak en ideali Nunnally bence.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2020, 16:45:49 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #397 : 03 Ocak 2020, 16:48:34 »
Elbette bu konuyu Obra ve teknik ekip irdelemiş ona göre karar vermiştir. Benim şahsi düşüncem, Vesely iyileşinceye kadar Kaliniç 5 oynayacak ve bu sırada Datome ve Williams 4 oynarken Nunnally'de 3  oynayacak.
Tabiki irdelemeştir ve burada basketboldan çok iyi anlayan arkadaşlarımız var ama kafam karıştı.Sezon başından beri saha içinde yaşanan sorunlar delicilik, kısa savunmasıi ribaunt ve pota savunması ama Nunnaly gelince şaşırdım.Oynadığı dönemde de  dominant bir form hatırlamıyorum.Paramız da az olunca  uzun olayı takıntı oldu birde.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #398 : 03 Ocak 2020, 17:25:26 »
Nefes alan her canlıya sevinirim de bence asıl ihtiyaç 4,4.5 numara idi.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #399 : 03 Ocak 2020, 17:32:16 »
 benim de gönlümden bir micic veya larkin geçerdi, veya onlara benzeyen, ama yok işte, elde james var, gelen oyuncu direkt katkı verecek birisi olmalıydı, elbette nba de tonla vardır. ama thomas gibi doğrudan katkı vermeye başlaması lazım. kısa savunmamıza doğrudan etki eder, rotasyon genişler, adam değişmeli savunmaya katkı verir, sabit üçlükçü olarak bize katkı verir, ama kendisinden oyun kurmasını bekleyemezsin, delicilik zayıftır,sorun çıkartmaz, sevimli temiz iyi aile çocuğu, hatırlarsınız,

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #400 : 03 Ocak 2020, 18:36:53 »
Nunnaly'den daha iyisini alabilecek şartlar olsaydı, emin olun şu hengamede mutlaka onu seçerlerdi. Çünkü takımın bir dirilişe, gerçekten onu uyandıracak bir kalp masajına ihtiyacı var. Yani bunun için alınabilecek en iyi kimse, o seçilirdi. Hiçbir takıma transfer çıkış ücreti ödemeden, üstelik makul bir fiyata olmalı ki...

Bir de bu sezon yaşadığımız en büyük sıkıntılardan birisini hatırlamak lazım... Aslında daha Cumhurbaşkanlığı kupasında yaşanmış bir şeydi... Geçen sezon Avrupa'nın en verimli üçlük atışına sahip takım, bu sezon ceza şutu kesmekte zorlanıyor ve bunu yapamadıkça da, tıkanıyor, oyundan düşüyordu. Dün Olympiakos zaferinde de gördük ki, bizim ceza şutlarımız girerse, oyun motivasyonumuz da artıyor. Bu açıdan Nunnaly'nin -yetenek erozyonu yaşamadıysa- gelişinden memnunum.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #401 : 03 Ocak 2020, 18:45:22 »
Tekrar hoşgeldin Nanoli
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #402 : 03 Ocak 2020, 18:52:33 »
Nunnaly'den daha iyisini alabilecek şartlar olsaydı, emin olun şu hengamede mutlaka onu seçerlerdi. Çünkü takımın bir dirilişe, gerçekten onu uyandıracak bir kalp masajına ihtiyacı var. Yani bunun için alınabilecek en iyi kimse, o seçilirdi. Hiçbir takıma transfer çıkış ücreti ödemeden, üstelik makul bir fiyata olmalı ki...

Bir de bu sezon yaşadığımız en büyük sıkıntılardan birisini hatırlamak lazım... Aslında daha Cumhurbaşkanlığı kupasında yaşanmış bir şeydi... Geçen sezon Avrupa'nın en verimli üçlük atışına sahip takım, bu sezon ceza şutu kesmekte zorlanıyor ve bunu yapamadıkça da, tıkanıyor, oyundan düşüyordu. Dün Olympiakos zaferinde de gördük ki, bizim ceza şutlarımız girerse, oyun motivasyonumuz da artıyor. Bu açıdan Nunnaly'nin -yetenek erozyonu yaşamadıysa- gelişinden memnunum.

bende sunu hatirlatayim 1 de 3e cok sivrilen hucumculara kalinic ve nunnaly ile degiserek savunurduk... Cogu kisaya karsi bu fizik avantaji ile savunma yaramisti. Bu anlamda da cok onemli oldu bu transfer.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #403 : 03 Ocak 2020, 19:20:15 »
fa piyasada alınabilecek uzun yok şu an. kontratlı oyuncu alıp buy out ödeyecek durumumuz da yok. şubat ola hayrola belki düşer bir şeyler

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #404 : 04 Ocak 2020, 09:42:42 »

abi nunnaly'nin en güzel özelliği ciddi bir profesyonel olması bence. kendine hep iyi bakıyordu.