Gönderen Konu: NBA'in En Değerli Point-Gardı Kim?  (Okunma sayısı 9157 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
NBA'in En Değerli Point-Gardı Kim?
« : 10 Aralık 2013, 16:26:35 »
Evet, şu anda NBA'de 1 numara pozisyonunda oynayan isimler arasında oyuna en büyük etkiyi yapan isimi soruyorum.

(Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir parkelerden uzak kalan iki ismi de ankete dahil ettim. Yaşları genç ve bir şekilde dönecekler.)
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 16:28:13 Gönderen: Hakan Yaman »

cemagrak

• Ziyaretçi
Ynt: NBA'in En Değerli Point-Gardı Kim?
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2013, 16:28:50 »
onu izlemek çok büyük keyif Cp3...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2013, 16:31:48 »

Onu izlemek büyük keyif de, Curry'i izlemek değil mi? Aşkolsun, kırdın beni.  ;D

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2013, 16:38:47 »

Onu izlemek büyük keyif de, Curry'i izlemek değil mi? Aşkolsun, kırdın beni.  ;D

Abi ben Curry'i yi oyun kurucudan ziyade şutor guard olarak hissediyorum yoksa onu izlemek çok büyük keyif,
Abdul Rauf tarzı var abi Curry'de..
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2013, 01:08:34 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2013, 18:23:27 »
diğer yani Enes Kanter, her pozisyonda oynayabiliyor, çok yetenekli bir çocuk, bu ankette neden yok anlamadım, Hakan abi iyi adamdır, bilgisi aşmış bir büyüğümüzdür, lakin kötü bir huyu vardır, Enes'i kıskanıyor.

bunun dışında ;

her zaman söylediğim birşey var, bugün bu tip anketlerde Deron'ın esamesi okunmuyorsa aynaya bakma zamanı gelmiştir, şuan sakat falan ancak sakat olmadığı zamanlarıda biliyoruz, Utah'dan ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamadı. bu arada vakti zamanında Deron'ı kısıtladığı yönünde eleştirilere maruz kalan Jerry Sloan da kıs kıs gülüyordur.

sağlam bir Rondo ilk opsiyonum olur benim ancak Paul'ün de öyle bir stili varki kim ne kadar sağlam olursa olsun kendini aldırır.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2013, 18:34:03 »
Enes'i unutur muyum hiç? Onu NBA'in en komple, en dominat, en winner, en yetenekli ve en değerli oyuncusu kim anketine alacağım. O pozisyonlar üstü, basketbolun kurallarını değiştirecek hall of fame çapında bir büyüğümüz. Point-gard oynar, perdeden çıkıp üçlük atar, penetre üzerinden kendi şutunu yaratır, atlettir, şutördür, pasördür, boyalı bölgeden her türlü bitirir, sırtı dönük, yüzü dönük. Uzunu savunur, kısayı savunur, boyalı bölgeden oyunu kurar. Enes'te Larry Bird'ün zekası, Magic Johnson'ın pasörlüğü, Jordan'ın mental gücü ve bütün skor opsiyonları, Isiah Thomas'ın savaşçılığı ve deliciliği, Iverson'ın çabukluğu, Kareem Abdül-Jabbar'ın post oyunları, Shaqullie O'Neal'ın hayvani gücü vs... Hepsi var, hepsi... Enes Kanter şüphesiz dünya basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur. Anketlere adını almak bile ona saygısızlık olur.  :P

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2013, 18:42:43 »
Fakat Kemal'ciğim. Pek yakında NBA'in en şapşal ve en görgüsüz oyuncusu anketini açacağım. Enes'e oy vermek mutlaka sana da bana da kısmet olacak. :D

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2013, 18:54:09 »
Hakan abi Irving hakkında ne düşünüyorsun ?

iyi kötü biliyorum düşüncelerini ama burada da yinelemekte fayda var, açıkçası bende herkes gibi çok umutluydum, ancak istikrarsız görüntüsü kafalarda soru işareti bırakmıyor değil ..

gerçi koçu Mike Brown olan bir oyuncuya da kızamıyorum ..

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • Yer: Aydın
  • ArmaMortale
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2013, 19:04:40 »
Şu sakatlık belası bulmasaydı onu kimse onu geçemezdi.  Derrick Rose diyorum yinede  ben.
Kuşandık Sarı-Laciyi

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2013, 19:37:42 »
Paul... 2 sene sonra Carter-Williams...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2013, 20:39:12 »
Tony Parker diyorum :) Birde Deron Williams da kim :) Hakan abi ?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #11 : 12 Aralık 2013, 17:08:22 »
Hiç objektif filan olmayacağım. Oy diğere kullandım. Michael Carter Williams'a yani.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2013, 17:12:06 »
Hiç objektif filan olmayacağım. Oy diğere kullandım. Michael Carter Williams'a yani.

Diğer'in oyu sıfır görünüyor. Anketin oylama butonlarında bir sıkıntı yoktur umarım.

Kemal Erdem bir seçim hilesi yapmış olabilir. "Bu sandıktan Jennings çıkacak, o kadar" demiş olabilir.  :P

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2013, 17:26:20 »
Fakat Curry'e benden başka oy veren çıkmamasını esefle karşılıyorum. Hele bu gece Dallas karşısında oynadığı son periyodun üstüne...

**

Cem kardeşim tutmuş onu 2 gibi görüyorum demiş. İlgisi yok yani. Curry oyun kurucunun dibi. Pasörlük yeteneği, asist becerisi üst seviye; takım arkadaşlarını besleme konusunda da sıkıntısı yok. Ama ufacık(!) bir kusuru var: Mükemmel şutör. Bizim Mrsic'de öyleydi yani. Ama oyun kurucuydu adam arkadaş.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2013, 17:40:57 »
Fakat Curry'e benden başka oy veren çıkmamasını esefle karşılıyorum. Hele bu gece Dallas karşısında oynadığı son periyodun üstüne...

**

Cem kardeşim tutmuş onu 2 gibi görüyorum demiş. İlgisi yok yani. Curry oyun kurucunun dibi. Pasörlük yeteneği, asist becerisi üst seviye; takım arkadaşlarını besleme konusunda da sıkıntısı yok. Ama ufacık(!) bir kusuru var: Mükemmel şutör. Bizim Mrsic'de öyleydi yani. Ama oyun kurucuydu adam arkadaş.
Şöyle diyeyim abi bugün Curry 9.0 asist ortalamasıyla 3. sıradaki yer alıyor. Ki John Wall 9.1 asistle 2. sırada yer alıyor.

Yalnız senin de dediğin gibi fazla sayı atıyor olması sanki asist yapmıyormuş havası veriyor
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.