Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 292751 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1170 : 07 Temmuz 2017, 13:59:36 »
aha size baslık :) ama bir sene sonrası icin 2019 moskova icin..

Two times Euroleague Champion Fenerbahce, at 2017 Istanbul and 2018 Belgrad, will try to defend and be the third team in Euroleague history, winning 3 titles respectively as KK Split (Jugoplastica) 88-89-90 and ASK Riga 58-59-60.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1171 : 07 Temmuz 2017, 14:06:43 »
aha size baslık :) ama bir sene sonrası icin 2019 moskova icin..

Two times Euroleague Champion Fenerbahce, at 2017 Istanbul and 2018 Belgrad, will try to defend and be the third team in Euroleague history, winning 3 titles respectively as KK Split (Jugoplastica) 88-89-90 and ASK Riga 58-59-60.

Bir an Rahmetli Turgay Şeren geldi aklıma! Yok ebesinin a...... :)
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1172 : 07 Temmuz 2017, 14:14:22 »
Berk Ugurlu mu Nunnally sorusuna, Berk Ugurlu demek gibi olmus bu :)
Önce Kenan, sonra Berk.. Kurtulduk şükür.  :)
Valla koçun verdiği emeklere yazık.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1173 : 07 Temmuz 2017, 14:17:48 »
bu arada barca larkin'in pesindeymıs..
haha...

rice var, huertel alındı...larkin de giderse...

bunlar kac topla oynayacak macları merak ediyorum...
rice yok abi
ondan çıktılar

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1174 : 07 Temmuz 2017, 14:19:12 »
rice yok abi
ondan çıktılar

ok o zaman..bende ne yapıyor bunlar dedim...rice ne yapacak acaba? maccabi yapabilir gene...

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1175 : 07 Temmuz 2017, 14:23:52 »
rice'dan çıktılar larkin baya iyi ekleme. hanga'yı da istiyorlarmış sanırım. geçen hafta voigtmann da yazıldı. sito alonso komple taşıyacak galiba laboral'i barça'ya.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1176 : 07 Temmuz 2017, 14:44:48 »
larkine nba in sarması lazım aslında gençte oyuncu. abd liler sever nba i ama hayret. bi bizimkiler mi ayran gönüllü anlamadımki.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1177 : 07 Temmuz 2017, 14:46:13 »
bence hamle hamleyi bekliyorlar
gelecek isme göre karar verebilirler
farklı alternatifler vardır . her oyuncu farklı özellikte
misal wanamaker ile serrod istiyoruz taraftar olarak ayrı ayrı ama ikisi de güzel yetenekli ama farklı özellikleri olan oyuncular
Evet bencede. Kısa transferi çok mühim an itibari ile. Açıkçası ben kalması taraftarı değilim kim gelirse gelsin. Özellikle sene içinde Bogi'nin olmadığı dönemlerde hücumda ne kadar zorlandigimizi düşününce hücumda tikandigimiz zamanlarda potaya drive edebilecek oyuncu eksikliğini çok hissettik. Arada düzen dışı sayılar bulabilecek, topu iyi konrrol eden bir oyuncu gelmesini istiyorum sahsen. Sonuçta sınırsız yabancı oyuncu almıyoruz ama kalırsada kabulümdür. Çokta önemli değil. Mutlaka fayda verir ama eksiği özellikle bizim takım düzeninde artısından daha fazla olan bir oyuncu bence.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #1178 : 07 Temmuz 2017, 15:03:43 »
Henderson için twitter PR çalışmalarına başlayalım  :D
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1179 : 07 Temmuz 2017, 15:03:50 »
Wanamaker-Anderson yapalim, Anderson obranin elini öpsün, özür dilesin.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #1180 : 07 Temmuz 2017, 15:18:04 »
Bence Nunnally'den çıkıp sağlam bir 2 no alabiliriz. Koçun fikri bu benim kanaatim. Nunnally sezon çoğunda ortalama bir oyuncu bile olamadı.

Nunnally'nin rolünü Sinan'a verecekler böylece. Az süre alan Berk ve Egehan'ı da gönderdiler. Onların sürelerini de alınca tatminkar bir süre alacak Sinan. Galatasaray'da ilk 5'ti bu adam. Sorun olmayacak bence.

Nunnally'nin rolü tartışılır hâle geliyor Wanamaker/Serrod gelince. Sinan ister istemez 2'ye kayacak. Sloukas + Wanna olunca süreler bölünüyor. Kalan az süreyi Bobby dolduruyor. 2'den kalanı da Bobby dolduruyor. Hem 1'den hem 2'den az süreler birleşinde Bobby de tatminkar süreye erişiyor. Hal böyle olunca bir süre sonra Nunnally fazlalık olacak. Sinan'ın yedeği için fazla gereksiz bir hamle.

Nunnally'nin yerine birinci sınıf 2 no al. Oynamasa bile Sinan sesini bile çıkarmaz zaten. Bana şu anki kadro yapılanması hatalı gibi duruyor. Koçun elbette bir fikri vardır, bekleyelim.

Sesli düşünüyoruz. Kimse gelip eleştirmesin şimdi.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1181 : 07 Temmuz 2017, 15:32:42 »
Sefolosha'nın burada yaptıklarını hatırlayınca, Henderson veya o yetenekte herhangi bir isim buraya cidden fazla gelir.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1182 : 07 Temmuz 2017, 15:33:08 »
Bence Nunnally'den çıkıp sağlam bir 2 no alabiliriz. Koçun fikri bu benim kanaatim. Nunnally sezon çoğunda ortalama bir oyuncu bile olamadı.

Nunnally'nin rolünü Sinan'a verecekler böylece. Az süre alan Berk ve Egehan'ı da gönderdiler. Onların sürelerini de alınca tatminkar bir süre alacak Sinan. Galatasaray'da ilk 5'ti bu adam. Sorun olmayacak bence.

Nunnally'nin rolü tartışılır hâle geliyor Wanamaker/Serrod gelince. Sinan ister istemez 2'ye kayacak. Sloukas + Wanna olunca süreler bölünüyor. Kalan az süreyi Bobby dolduruyor. 2'den kalanı da Bobby dolduruyor. Hem 1'den hem 2'den az süreler birleşinde Bobby de tatminkar süreye erişiyor. Hal böyle olunca bir süre sonra Nunnally fazlalık olacak. Sinan'ın yedeği için fazla gereksiz bir hamle.

Nunnally'nin yerine birinci sınıf 2 no al. Oynamasa bile Sinan sesini bile çıkarmaz zaten. Bana şu anki kadro yapılanması hatalı gibi duruyor. Koçun elbette bir fikri vardır, bekleyelim.

egehan gitmedi yalnız(eleştiri değildir)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1183 : 07 Temmuz 2017, 15:40:54 »
larkine nba in sarması lazım aslında gençte oyuncu. abd liler sever nba i ama hayret. bi bizimkiler mi ayran gönüllü anlamadımki.
larkin sever de kim ona para verir NBA'de ? 2.5 kazanması varken 1 alacak gitse
zaten ordan geldi yapamadı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1184 : 07 Temmuz 2017, 15:42:14 »

niye cengiz birbirimizi eleştiremiyor muyuz ?
''Brandol paul gelsin de colo etkisi yapar'' gibi çok şansız bir cümle kurmuş adamsın

ben seni yılın 366 günü eleştiririm kusura bakma :)