Udoh, Bogdan, Teo, 3 üst düzey isim gitti, De Colo ve Llull kaldı sadece Avrupada. Öncelikle bize 3. sınıf oyunculara yıldız muamelesi yaptıran nba ye ....
Güç dengesi bizden yana çok ağır basıyordu, Bogdan gidince biraz dengelendi, Udoh da gidince tam dengelendi.
kenz arkadaşımız Udoh un başlığında yazmış, bende bir yerlerde aynı şeyi söylemiştim. Aslolan Obradı bizim için ve hala bizimle.
Kendi kurduğu takımdan Bjelica, Goudelock gitti, ahlar vahlar ettik, ertesi sene takım final oynadı.
Sonra, istenen, beklenen takviyler yapılamadı, gene ağlayıp sızlandık, Andersonlara vs methiyeler düzüp kaçırdık diye hayıflandık, sakatlıklarda ben demitşim dedik ama takım gene bizi gururlandırdı.
Ben şundan eminim, Obra ve Gherardini ikilisinin getirdiği herhangi 12 oyuncu isimlerden bağımsız, min top8 yapar, bizi gururlandırır. Ve unutulmamalıki kadromuzda herhangi 12 isim yok, Bobby, Sloukas, Datome, Kalinic, Vesely hala duruyor, Melli geldi. Burun kıvırdığımız Nunnaly ve Antic el de rahat takım bulurlar.
Ve hala unutulmamalı ki, transfer kapanmadı daha.. İşin başında bok gibi takıma Ben Arfa gelse nerede oynatacağız diyen Mahmut Uslu da yok...
Udoh a saydıran, sallayan arkadaşları da biraz sakin olmaya davet ediyorum. Bu iki senede bize yaşattıkları ile her türlü teşekkürü hakediyor. Kaldı ki hala bana mantıklı gelmiyor, belki bilmediğimiz farklı şeyler vardır, sakin olmak lazım bu kadar tepki göstermeden önce.