Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294016 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1500 : 13 Temmuz 2017, 12:48:01 »
kevin seraphin
edy tavares
tiago spilitter
terrence jones

• Üye
« Yanıtla #1501 : 13 Temmuz 2017, 12:48:40 »
eger udoh bu sekil kazık atıp gittiyse aniden obra affetmez udoh'u...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1502 : 13 Temmuz 2017, 12:55:22 »
Eğer gittiyse ki ayıp etti çok,  iki uzun almalıyız. Bennett gibi çıkmasın da gelcek.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1503 : 13 Temmuz 2017, 12:58:34 »
Iki uzuna gerek yok kalinic melli dort numara vesely(umarim kalır) yeni gelecek uzun ve Ahmet her turlu yeter zaten cok buyuk yetenek kalmadi avrupada udoh la fark yaratiyorduk simdi melli geldi onu kullaniriz 2 kisa lazim ama biri skorer biri top yonlendiren

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1504 : 13 Temmuz 2017, 13:04:53 »
Obradovic: Bjelica ile sadece bakislarimizla anlaşabiliyoruz beni en iyi anlayan oyuncu
(NBA yaptı obradovic havlu sallarsın gitme dedi 2 yıldır o işle meşgul)

Obradovic: Udoh benim gördüğüm konsantrosyununu ve motivasyonunu en iyi sağlayan oyunculardan biri maça çok iyi hazırlanıyor ( Büyük ihtimal gitti goberti dinlendirmekle uğraşacak)

Adam kimi sevdiyse gidiyor bee.. Bu taraftar kimi sevdiyse gidiyor.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1505 : 13 Temmuz 2017, 13:09:20 »
Udoh İçin şu an aklımdan geçenleri yazsam herif küfür manyağı olur

NBA de bir bok olamadın. Burada herkes seni sahiplendi, arkanda durdu, ayağa kalkmana yardım etti. Efsane olacağın yerde kestane olmaya gidiyorsun hem de olabilecek en kötü şartlarda. Para az, gittiğin şehir İstanbul'a göre köy, benchte bekleyeceksin mal gibi.
Mesele para ise kontratı arttırın desen yönetim zaten arttırırdı. Arttırmayacak yönetimi bu taraftar boğaza karşı domaltırdı.

Git şimdi benchte taşaklarını yaya yaya otur.

Son sözüm: udoh senin aklını sikeyim...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1506 : 13 Temmuz 2017, 13:20:02 »
Udoh, Bogdan, Teo, 3 üst düzey isim gitti, De Colo ve Llull kaldı sadece Avrupada. Öncelikle bize 3. sınıf oyunculara yıldız muamelesi yaptıran nba ye ....

Güç dengesi bizden yana çok ağır basıyordu, Bogdan gidince biraz dengelendi, Udoh da gidince tam dengelendi.

kenz arkadaşımız Udoh un başlığında yazmış, bende bir yerlerde aynı şeyi söylemiştim. Aslolan Obradı bizim için ve hala bizimle.
Kendi kurduğu takımdan Bjelica, Goudelock gitti, ahlar  vahlar ettik, ertesi sene takım final oynadı.
Sonra, istenen, beklenen takviyler yapılamadı, gene ağlayıp sızlandık, Andersonlara vs methiyeler düzüp kaçırdık diye hayıflandık, sakatlıklarda ben demitşim dedik ama takım gene bizi gururlandırdı.

Ben şundan eminim, Obra ve Gherardini ikilisinin getirdiği herhangi 12 oyuncu isimlerden bağımsız, min top8 yapar, bizi gururlandırır. Ve unutulmamalıki kadromuzda herhangi 12 isim yok, Bobby, Sloukas, Datome, Kalinic, Vesely hala duruyor, Melli geldi. Burun kıvırdığımız Nunnaly ve Antic el de rahat takım bulurlar.

Ve hala unutulmamalı ki, transfer kapanmadı daha.. İşin başında bok gibi takıma Ben Arfa gelse nerede oynatacağız diyen Mahmut Uslu da yok...

Udoh a saydıran, sallayan arkadaşları da biraz sakin olmaya davet ediyorum. Bu iki senede bize yaşattıkları ile her türlü teşekkürü hakediyor. Kaldı ki hala bana mantıklı gelmiyor, belki bilmediğimiz farklı şeyler vardır, sakin olmak lazım bu kadar tepki göstermeden önce.

• Üye
« Yanıtla #1507 : 13 Temmuz 2017, 13:20:26 »
vallaha udoh'un gidisine anlam veremeyirum..
bjelica'ı bile anlıyorum ama udoh farklı..

burada kral olmussun yasın 29-30 ne sisin var orada tekrar gobert'in arkasında..les utah'ta...ustelik ucrette berbat...ustune sehirde salt lake amk..çöl amk..tuz kokarsın...dunyanın en duz sehri..

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1508 : 13 Temmuz 2017, 13:27:59 »

Udoh a saydıran, sallayan arkadaşları da biraz sakin olmaya davet ediyorum. Bu iki senede bize yaşattıkları ile her türlü teşekkürü hakediyor. Kaldı ki hala bana mantıklı gelmiyor, belki bilmediğimiz farklı şeyler vardır, sakin olmak lazım bu kadar tepki göstermeden önce.

haklısın sakin olmak lazım. biri gider diğeri gelir. daha önce de geldiler ve gittiler.
ama kendi açımdan burada isyanım adamın yaptığı salaklığa aslında. ne hali varsa görsün, hayat onun, kariyer onun. ama elindekileri kaybetmek için bu kadar akılsızlık yapılır mı?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1509 : 13 Temmuz 2017, 13:31:57 »
Udoh sonucta profesyonel ....

NBA de kontrat bakacagini hepimiz biliyorduk, ama en azindan sampiyonluga ya da playoff a oynayan bir takimdan teklif gelmezse gitmem dedigi icin umitliydim ....

sonucta karar onun ama ....
s... yim boyle isi

Tam moral iyiyken olacak is mi??
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1510 : 13 Temmuz 2017, 13:37:27 »
Eğer gerçekten gidiyorsa. Her şeye rağmen yaptıkları için teşekkürler. Lakin eksilen şey, kendisine duyulan sevgi düzeyi ve söyledikleri ile yaptığının arasındaki tenakuzdan dolayı güvenilirliği.

Çevrimdışı IsaacCabrera

• Üye
    • IsaacCabrera
« Yanıtla #1511 : 13 Temmuz 2017, 13:42:29 »
Eğer gerçekten gidiyorsa. Her şeye rağmen yaptıkları için teşekkürler. Lakin eksilen şey, kendisine duyulan sevgi düzeyi ve söyledikleri ile yaptığının arasındaki tenakuzdan dolayı güvenilirliği.

gidiyorsa değil gitti. fbtv de açıklandı ozan balaban tarafından.

• Üye
« Yanıtla #1512 : 13 Temmuz 2017, 13:44:27 »

hic caktırmadan gitmesi gonul kırıklıgı oldu...birde iyi para alsa hadi diyecegim..o da yok...takımda kotu, sehirde kotu...

neyse artık..alternatiflere bakacagız..

allahtan butce var..(udoh gittikten sonra iyice acıldı butcede yer zaten)
alternatifler var cok olmasa da 5-10 tane bulunur..
zaten onceden bakılan isiler de vardır..

ama en onemlisi obra ve maurizo var...

tek problem

2 parcayı kaybettigimiz icin tekrar bazı tasları oturtmak vakit alacak...

bogdan-udoh gidecek..

sinan+kısa ; melli+uzun gelecek...yani 2 kaybedip 4 alacagız...hatta belki 5 bir ksıa daha gelirse guduric gibi...

her giden icin 2 oyuncu almak zaten rotasyonu rahatlatacak...zaten gelenlerde kalite olarak cok asagısında degil ve olmayacaktır da gidenlerin..

Çevrimdışı Tuğberk

• Üye
  • Yer: Berlin
« Yanıtla #1513 : 13 Temmuz 2017, 13:50:05 »
Yorum yapmak icin tek kistasim hoca olacak. O derse ki konustuk anlastik guzel ayrildik, o zaman yolu acik olsun der ve desteklerim. Ama hocam kalkar da sitemkar bir aciklama yaparsa o zaman Ekpe de artik herkes gibi biri olur. Benim icin bu sube ile ilgili bireysel mutluluk diye bir sey yok. Hocam mutluysa mutluyum, hocami üzenin bir ömür karsisindayim.
Avrupa basketbolundaki bu iki baslilik cozulemez ve hem oyuncular hem de takimlar nezdinde yaptirim gucu olan merkezi bir kurum insa edilemezse, Nba'in bu popularitesine ve alim gucune karsi Avrupa'nin yapabilecegi hicbir sey yok. Kulüpler bunu tek baslarina cozemez. Atiyorum Avrupa'da iki takim (CSKA ve Real olsun) X oyuncusu icin rekabet halinde. Real Nba cikisi icin oyuncu 3 milyon oder maddesinde israr ediyorken CSKA 3 senelik kontrat onerip uc senesinde de bedava cikis hakki sundugu zaman oyuncunun menajeri bu rekabet sartlarini oyle bir guzel kullanip su oyuncu yoklugunda Real'den 400k$  kontrat fesih hakkini kopartiyor. Oyuncu da Nba kapisini caldigi zaman 400 kagidi atip kaciyor. Euroleague varligini surdurmek istiyorsa takimlar arasinda baglayici bir konsensus olmali, kontratinda belirli bir bedelden asagi fesih bedeli olmayan oyuncular EL de oynayamaz gibi maddeler yer almali. Boyle baglayici maddeler yer alsa, atiyorum kontratlar oyle bir sekilde duzenlense ki Nba'e gitmek icin oyuncu ya da onu almak isteyen Nba takimlari 3m$ gibi rakamlar odemek zorunda kalsa Udoh, Birch, Cedi ve hatta Teo gidebilir miydi? iki yillik 7-8 liraya tas catlasin 12 liraya kontrat aliyorlar. EL cikis ucretini ve ABD'deki vergileri dustugun zaman o kontratin mali cazibesi kaybolur. Geriye oyuncunun kariyer onceligi kalir. Ondan sonra oyuncu da oyle pervasiz bir sekilde tasi topragi altindir dediler geldik diyerek nba'e gidemez. Hayaller iste, ne diyelim...

Çevrimdışı VERDA

• Üye
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #1514 : 13 Temmuz 2017, 13:56:22 »
udoh' a tüm emekleri için teşekkür ederim. yaşattığı şeyler için de minnettarım.  şaşırdım mı? evet. üzüldüm mü ? çok az. sadece obra giderse gerçekten üzülürüm. gerisi vız gelir tırıs gider. bu arada yolun açık olmasın udoh. amin.