Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1545 : 13 Temmuz 2017, 15:35:31 »
Bu arada guard mevkisinde Mc Column da bosta .... Barcelona diyorlar ve son gelisinde GS da cok is yapamadi ama kumasi iyi adam ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1546 : 13 Temmuz 2017, 15:36:26 »
Udoh'un gitmesiyle Antic'i de gönderip 2 pivot almak daha iyi olcaktır Udoh gidince El'de 5-6 dakika oynayacak Antic'i tutmakta lüks oluyor.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1547 : 13 Temmuz 2017, 15:40:35 »
Udoh'un gitmesiyle Antic'i de gönderip 2 pivot almak daha iyi olcaktır Udoh gidince El'de 5-6 dakika oynayacak Antic'i tutmakta lüks oluyor.

adamin kapi gibi kontrati var ... 1-2 milyon hava parasi odenmeden gitmez ... o durumda da sacma olur yollamak ...

Bu dedigin yapilacaksa bile sene icinde yapilir (o da belki), Udoh un yerine yada Bogdan yerine asi tutmaz ve takviye mecburiyeti olusursa....

...............

Bu arada Dubljevic 2015 de 3 sene uzatmisti ama son senesi karsilikli opsiyonluydu. O bu sene mi oluyor seney mi? Bu sene ise bence cok ideal bir aday olabilir....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1548 : 13 Temmuz 2017, 15:42:17 »
Bogdan ve Udoh'tan boşalan 4 milyonluk bütçe + Doğuş'tan gelen 15 milyon var. Bu iki pozisyon için bütçemiz son derece geniş ve uygun.
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 15:46:38 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #1549 : 13 Temmuz 2017, 15:48:11 »
Bogdan ve Udoh'tan boşalan 4 milyonluk bütçe + Doğuş'tan gelen 15 milyon var. Ben bu iki pozisyon için bütçemiz son derece geniş ve uygun.
Bu 15 milyon Euro boştaymış gibi konuşuluyor ama zaten şubenin  toplam bütçesi açıkladıklarına göre 26 milyon Euro. Bu 15 milyon açıkta ve sınırsız bir transfer bütçesi yaratacak diye düşünmüyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1550 : 13 Temmuz 2017, 15:48:40 »
Bogdan ve Udoh'tan boşalan 4 milyonluk bütçe + Doğuş'tan gelen 15 milyon var. Bu iki pozisyon için bütçemiz son derece geniş ve uygun.

15 milyonun tamaminin transfere kullanilacagini dusunmuyorum. Gecen sene acik var deniyordu. Ayni acik teoride bu sene de vardi, yani bir kismi zaten gelmeden bu senenin odemelerine katilmistir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1551 : 13 Temmuz 2017, 15:50:04 »
antic'in yerine melli geldi dusunun...hem sure hem skor olarak katkı verecek adma geldi zaten..uztune kısa rotasyonua rtınca kalınıc'te kayacak 4'e bolca..

yani udoh ve antic gitti diye; yeni amerikalı+melli + bir ekstra uzun daha gereksiz olur...

yeni amerikalı aldıgın adam kaliteli olursa

amerikalı+vesely+melli+kalinic zaten yeter bence...zorlanırsan datome var 4 numara arada...ustune ahmet ve barıs var...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1552 : 13 Temmuz 2017, 15:52:05 »
Sakarya, Fransa şampiyonu Chalon'dan 2.18'lik, 1992'li Moustapha Fall'ı almış.Geçen sezon ligin en iyi pivotu seçilmiş, %69 saha içi yüzdesiyle oynamış, ribaund ve blok kralı olmuş.Barca da istiyormuş.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1553 : 13 Temmuz 2017, 15:54:40 »
antic'in yerine melli geldi dusunun...hem sure hem skor olarak katkı verecek adma geldi zaten..uztune kısa rotasyonua rtınca kalınıc'te kayacak 4'e bolca..

yani udoh ve antic gitti diye; yeni amerikalı+melli + bir ekstra uzun daha gereksiz olur...

yeni amerikalı aldıgın adam kaliteli olursa

amerikalı+vesely+melli+kalinic zaten yeter bence...zorlanırsan datome var 4 numara arada...ustune ahmet ve barıs var...

Yilmaz hocam bugun pek bir kafatasci gordum seni ... illa Amerikali diyorsun :)
Saka bir yana kim gelirse gelsin takimin ve bizim huzurumuzu kacirmamasini umalim ....

Seneye de Antic gidince yerine Udoh geri gelir ... sonucta burada bulduklarini ve heyecani orada bulamaz gibi geliyor...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1554 : 13 Temmuz 2017, 16:05:04 »
Bu 15 milyon Euro boştaymış gibi konuşuluyor ama zaten şubenin  toplam bütçesi açıkladıklarına göre 26 milyon Euro. Bu 15 milyon açıkta ve sınırsız bir transfer bütçesi yaratacak diye düşünmüyorum.

Açık elbette vardı ama netice itibari ile Doğuştan gelecek 15 milyon yokken bu oyuncuların ücreti ödenip şampiyon oldular. Şimdi gelen 15 milyon var. Elbette klüp kendi finanse etmek yerine bu parayı da kullanacak ama Doğuş'un sponsorluğunun da bir artısı olacak herhalde. 4 milyon da ekstra açıldı şu an. Obra'nın kendi röportajı var. Şu anda her takımla bütçe olarak yarışabilecek durumdayız diye. Sınırsız değil ama elimizin daha rahat olacağı kesin.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1555 : 13 Temmuz 2017, 16:06:36 »
Bogi'nin yerine kimi koyacağız diye düşünüyorduk şimdi bir de udoh'un yerine kimi koyacağız sorusu oldu.

Buralar çok hareketli olacak.

Obra reis ne planlıyor, çok merak ediyorum. Takım düzeni ve oyunu ne kadar değişecek ayrı bir merak konusu oldu şimdi.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1556 : 13 Temmuz 2017, 16:09:56 »
DÜn gece nunnaly udoh haberini alınca ağlama emojisi yaptı. Valla benim anladığım hala takımın bir parçası ve kalacak. Ozan balaban'da yeni kısayı 1-2 gün içinde açıklayacaz dedi. Guduric dışında pek bir isim çıkmıyor. Guduricle geçersek kısa transferini sıkıntılar doğar. Hele ki udoh'un gitmesinden sonra kim gelirse gelsin adaptasyon alışma dönemi ve önemlisi tam olarak ne vereceğini görmemiz zaman alacak. Ama umutlandıran şu bogdan ve udoh'a toplam 6 milyon dolar üstüne çıkıldı üstüne 2 civarı bonservisleri var. Ortada verebilecek 8 milyon dolar var. Gherardinin şovunu yapması büyük ihtimal.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1557 : 13 Temmuz 2017, 16:10:03 »
Tarik Black gelsin, çalışkan çocuk, iyi atlet, orta mesafesi yok.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1558 : 13 Temmuz 2017, 16:10:13 »
Ne yalan söyleyeyim ben hâlâ kabullenemedim. Ufacık bebelerin senelik 10 milyon dolara imza attığı yerde bu kadar az paraya imza atmak.. kral olduğun yeri bırakıp asker olmaya gitmek.  Jübile lafları edip aniden tüymek.

Ya Udoh, kime neyi ispatlayacaksın orada? Kimden samimiyet göreceksin, kime sevdireceksin kendini? LeBron'a blok yapmak ya da Curry ile eşleşip kısa oyuncuyu nasıl tuttuğunu mu göstereceksin? Senin gibi onlarcası var ulan orada.

Büyük abdestinde boncuk mu var nba'in Udoh?

Ayrıca nba efendi, lütfen gidip Ayon'u, Llull'u ve De Colo'yu da alır mısın. Bi yolunacak kaz olarak bizi mi buldunuz ulan?

Resmen içimden bi parça koptu ya. Daha dün gece ''ulan şu 2 gün geçse de derin bir oh çeksek'' diyordum, şimdi bir of çeksem karşıki dağları dümdüz edecek vaziyetteyim.

Udoh'a denk gelmek istiyorum. Sadece ''neden'' demek istiyorum, neden. Biz ne veremedik sana da kimsenin seni iplemediği yere gidiyorsun demek.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1559 : 13 Temmuz 2017, 16:16:24 »
Cedi osman ekpe'den daha fazla kazanacak bunu nasıl kabulleniyor vallahi aklım almıyor. Sinek olarak gidersen sinek muamelesi görürsün.