Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1620 : 14 Temmuz 2017, 00:03:45 »
Marjanovic'in kontratı ne durumda?
Çok isterim gelmesini..
FENERBAHÇE

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1621 : 14 Temmuz 2017, 00:14:52 »
Şuan bize bogdanovicin verdiğine yakın bir performans bile veremeyeceğini biliyoruz.
Tamam diyelim ki dediğin gibi çok potansiyelli en potansiyelli yugoslav oyuncu;
Bu potansiyelini ortaya çıkartması yine bir 3 yılı bulacak ve bu sürecini tamamladığında Nba yapacak.
Bu süreçte de bize sınırlı katkı verebilecek.
Nunally yerine düşünülüyor ise ondan fazla katkı vereceğine eminim o zaman 'iyi bir transfer' denebilir.
Yine de bahsedilen buyout bedelleri fazlasıyla abartı.
Bildiklerimiz bunlar

Guduric'in Sırp olmak haricinde Bogdan ile pek benzeş bir yanı yoktur. Bogdan'a göre ayakları çok yavaş, dribling yeteneği ve atletizmi zayıftır. Özetle NBA yapma şansı sıfıra yakındır. Ama bunun yanında Avrupa tipi kalburüstü bir şutör ve skorer olma şansı var. Kızılyıldız'da iyi süre aldı. Gelişmesi 3 yıl falan sürmez. Olacağı varsa 1 sezon sonunda iyi seviyeye gelir.

Bak Marinkovic desen o Bogdan'ın tam genç versiyonu...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1622 : 14 Temmuz 2017, 00:16:04 »
Dubljevic'in zaten sözleşmesi vardı, üstüne o sözleşmeyi 2 yıl daha da uzattı.

''Valenciayı çok seviyorum, burada yaşamak istiyorum ve çok mutluyum'' minvalinde açıklamalar da yaptı.

Herif tek başına Real Madrid'i perişan etti. Melli'den daha çok Dubljevic'i istiyordum ben de. Valenciadan ayrılacak gibi durmuyor hiç.
Valla 4 ay yaşadım ben de Valencia'da gelmek istemezdim sanırım onun yerinde olsam...
Mya&Umbracle geceleri kaçmaz yada Malvarossa'ya hücum eden Hollandalı gacılar ;D

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1623 : 14 Temmuz 2017, 00:17:38 »
Guduric'in Sırp olmak haricinde Bogdan ile pek benzeş bir yanı yoktur. Bogdan'a göre ayakları çok yavaş, dribling yeteneği ve atletizmi zayıftır. Özetle NBA yapma şansı sıfıra yakındır. Ama bunun yanında Avrupa tipi kalburüstü bir şutör ve skorer olma şansı var. Kızılyıldız'da iyi süre aldı. Gelişmesi 3 yıl falan sürmez. Olacağı varsa 1 sezon sonunda iyi seviyeye gelir.

Bak Marinkovic desen o Bogdan'ın tam genç versiyonu...
+1

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1624 : 14 Temmuz 2017, 00:27:35 »
Guduric'in Bogdan'a benzeyen tek yanı inanılmaz çalışmayı seven bir oyuncu olmasıymış gençler, boşuna tartışmayın. Koç potansiyel görmese istemezdi. Sıvamaya başlıyorum ben açıklanır açıklanmaz. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Mrtcn12

• Üye
  • Yer: Kadıköy
« Yanıtla #1625 : 14 Temmuz 2017, 00:40:16 »
Guduric iyi oyuncu şutu da gayet iyi oyuncu daha 22 yaşında ki zaten her şeyi geçelim koç istiyorsa bitmiştir. Wanamaker'a da Nba'den kesin teklif yapılır Mike James'lerin falan Nba yaptığı yerde o da rahatlıkla yapabilir ama kontrat ve alacağı rol ve süreleri göz önüne alınca bizi tercih edebilir. Wanamaker+Guduric yapacağızdır zaten en büyük olasılık bu gözüküyor kısalarda uzun olarak da Diaw serbest kaldı çöker miyiz ister miyiz bilmiyorum ama pek sanmıyorum sert savunması iyi olan atletik bir pivot alacağızdır. Cem abi geçen yıl çok ismi geçmezken Nunnally'i bilmişti tek isim verirse bitti diyebiliriz bekleyelim bakalım :)
İlk olan en zor olanıdır, ikinci olan en kolayı.

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #1626 : 14 Temmuz 2017, 01:11:14 »
Boğdan'ın gideceği zaten belliydide bu udoh o açıklamalardan sonra ne zikime gitti onu anlamadım. Hele aldığı parayı duyunca siktir git diyesim geldi. Kimse kusura bakmasın. Bizim taraftarımız gibi onu çok seven sayan bir taraftar varken bırakıp gitmek en hafif tabirle SAYGISIZLIKTIR... Bizi kandırdı ekpe açık ve net olan Budur... ama ne olursa olsun bu günümüzde bile önümüze rahat bir şekilde bakabiliyoruz sebebi ise ZELJKO OBRADOVİÇ... O bir baba o bizim önümüzü aydınlatan bir ışık... Şimdi daha iyi anlıyorum başında bir direk varsa ilerle çünkü o hep seninle... Gelecek sene o kupa gene bizim olacak ve siz gidenler BJELİCA gibi sadece tebrikler diyeceksiniz... !!! Herkese iyi akşamlar

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1627 : 14 Temmuz 2017, 01:35:43 »
Ekpe geçen sene teklif gelmemişti demişti zaten. Vesely e teklif gelmiş mesela obra ya ulaşamadığı için gitmemiş son anda.
Ekpe öyle yada böyle iki yıldır ailesinin yanında değil . O özlem ağır basmıştır . Yapacak birşey yok
Bana göre kıtanın en iyi dört numarası ve beş numarası hala bizde .
Antić in kontratindan çıkıp bunu hiç istememe rağmen iki uzun almalıyız .
Ayrıca bennet e üzüldüm .udoh un gideceğini bilseler elde tutulurdu bence . Oynayarak açılırdı tosun paşa
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1628 : 14 Temmuz 2017, 02:42:25 »
Thomas robinson ismi nerden cıktı bilmiyorum ama uzun zamandır avrupaya gelmesini bekledigim oyuncudur. Hatta cem abi ile gecmiş yıllarda muhabbetini yapmısımdır

Bizim aradıgımız adam mıdır bilmem ama avrupa basketbolunun aradıgı adamdır. Buraları aglatır iddia ediyorum. 'Size' olarak bize gitmez sanki ama ismi gecen tarik black den daha heyecan verici adam.

Bu denli köklü değişikliklerden sonra hocanın oyun planları da değişebilir. Robinson gelsin :)

Ben bir uzun daha önerirsem; o da dante cunningham olur. Yanlısım yoksa free agent.

Forumlarda singleton isteyen arkadaslar bu adama bayılır :) bu adam gelsin o boyla kısa nasıl savunulurmus görün. Her takımda olması gerken oyuncu klasmanından

Orta mesafesi var, singleton kadar üclük atar 'size' olarak o da biraz ince ama iyi savunmacıdır

Cok isterdim gelmesini.

« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 02:43:49 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1629 : 14 Temmuz 2017, 02:53:03 »
Thomas robinson ismi nerden cıktı bilmiyorum ama uzun zamandır avrupaya gelmesini bekledigim oyuncudur. Hatta cem abi ile gecmiş yıllarda muhabbetini yapmısımdır

Bizim aradıgımız adam mıdır bilmem ama avrupa basketbolunun aradıgı adamdır. Buraları aglatır iddia ediyorum. 'Size' olarak bize gitmez sanki ama ismi gecen tarik black den daha heyecan verici adam.

Bu denli köklü değişikliklerden sonra hocanın oyun planları da değişebilir. Robinson gelsin :)

Ben bir uzun daha önerirsem; o da dante cunningham olur. Yanlısım yoksa free agent.

Forumlarda singleton isteyen arkadaslar bu adama bayılır :) bu adam gelsin o boyla kısa nasıl savunulurmus görün. Her takımda olması gerken oyuncu klasmanından

Orta mesafesi var, singleton kadar üclük atar 'size' olarak o da biraz ince ama iyi savunmacıdır

Cok isterdim gelmesini.
O zaman şöyle çok iyi olma mı ?

Sloukas Dixon Sinan
Wanamaker Guduric Melih
Datome Kalinic Egehan
Melli Robinson Barış
Vesely Cunningham Ahmet  :)

Berk --- Sinan
Bogdan --- WAN'a
Nunnaly --- Guduric
Antic --- Melli
Bennnet --- Robinson
Udoh --- Cunningham
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 02:54:44 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1630 : 14 Temmuz 2017, 03:07:19 »
Kulüp inşallah bogdan'a gösterdiği inceliği udoh'a göstermez. Kimse ekpe şunu bunu yaptı demesen bitmiş adamı aldık avrupa'nın en iyi oyuncusu yaptık. Sezon içi büyük büyük laflar etti. Zoc'tan başka koçla çalışmak istemem, olağanüstü teklif olmasa ayrılmam, salona formamı astırcam vs. Sonuç onu en iyi yapan koçu yüzüstü bırakıp, olağan üstü teklif yerine sinek topçu muamalesini çıkıp gitti. Udoh bile yaptığı şeyin farkında sesini bile çıkaramıyor sosyal ortamda. İddia ediyorum zoc bile şuan sallıyordur udoh'a. Romantikler ait olduğu yerde oynaması hakkıymış bilmem ne diyor yok yavv 2 sene önce leş muamelesi görürken gösterseydi ait olduğu yeri. bogdan için ne kadar mutlu ve takipteysem ekpe'nin de havlu sallaması için o kadar takipteyim. 15 dakika oynamak için toplamda 5 milyon dolardan vazgeçen adam yürüsün gitsin 2 sene sonra götüm götüm sinyal yapmaya başlar.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1631 : 14 Temmuz 2017, 03:24:51 »
Yeni yeni kabulleniyorum artık Ekpe'nin gidişini. Önümüze bakmamiz lazım bir an önce, bu şokla yeterince saatler geçirdik.

Valla Udoh kadar gönülden oynarsa bu Tarik Black yeni Ekpe olur. Yapacağı smaçları faul yaparak bile durduramazlar. Ekpe kadar güçlü, Lakersta 2li oyunlara çok alışık. Bu anlamda kolay uyum sağlar bize. İtiş kakıştan da kaçmıyor, block da yapıyor. Elini kolunu her pas kanalına sokuyor. Udoh kadar gönülden, candan oynarsa nbade görmediği saygıyı burda fazlasıyla hissettiririz kendisine.

Thomas Robinson şutu olmayan ama anormal atletik 4 numara. Buralara fazla gelecek bir atletizmi var.

Bunların ikisini birden getirelim ulan, gözüm döndü. Sezon içinde Ekpe Udoh 1 kez bile aklımıza gelmez.

Sloukas-Dixon-Sinan
Wana-Guduric-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-T.Robinson-Barış
Vesely-T.Black-Ahmet

Nunnaly sen de battın bir an da bana. Bu takımda %40 ile üçlük atacak 6-7 oyuncu var, gerek yok kalmana. Antic sana da selametle. Marinkovic seni de alıp Partizana kiraya veriyoruz abim.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1632 : 14 Temmuz 2017, 03:58:54 »
İnşallah maurizio reis iki uzun getirir.

Çevrimdışı TotemAğa

• Üye
  • Yer: Türkiye
« Yanıtla #1633 : 14 Temmuz 2017, 04:43:32 »
Sabah sabah aklıma andrew nicholson geldi.Olmasını istediğimden değil de Maurizio'nun kanada'dan tanıdığı bir isim.Umarım t-rob gelir en potansiyellisi o bence.Ama en temizi de Black ne vereceği neler yapabileceği belli bir isim,direkt katkı alınabilecek biri.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1634 : 14 Temmuz 2017, 08:42:12 »
T.black ve t.robinson ikisi de olur...farkmaz...
N.minnerath ismi var bir yerde ama iyi oyuncu olsa da ben ilk 2 ismi isterim oyun yapısı olarak..ama hoca bilir.
Wanna olmuyorsa hem guduric hem marinkovici alalım kimse üzülmesin derim...gerekirse marinkovici 1 yıl kiralarız partizan geri.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi