Sloukasın Maccabi, Laboral, Cska, Oli ve Pana deplasman maç performanslarını bir tekrardan izleyin. Bakalım fikriniz aynı mı kalacak
Olaya şöyle bakmak gerekiyor Teo Lull Spanulis Wanamaker Larkin i o takımlardan çıkar yerine Sloukası kat bakalım ne performanslar sergiliyorlar. Bizde de Sloukas yerine onlardan birini kat. Hatta şutu az iyi olsa Calathes.
Teo Lull Spanulisi alamazsın tabi, Calathesin felaket şutu var. Ama wanamakerı alma ihtimalimiz var. İnşallah bu son gerçekleşir
senin yaşından fazla zamandır basketbolu izliyoruz , o dediğin maçları da biliyoruz stress yapma rahat ol
illa birşeyleri ispat etmek zorunda değilsin
hani diyorsun ya ''obradoviç Wanamaker'ı çok istiyor '' diye .. zaten olursa olsun yoksa başka oyuncu istemiyorum diyor
Obradoviç de Kostas'ın 3 sene daha kalmasını çok istemiş ve sözleşme uzatmışız.
demek ki wanamaker'ı isteyen hocam bir şey biliyor da Kostas'ı da çok istiyor.
bize kendi fikrini empoze etmek için enerijini harcamana gerek yok
yaz işte güzelce güzel güzel kavga edelim miss gibi .. niye stress yapıyorsun bak daha genceik adamsın , kız peşinden koş , izmir'in tadını çıkart , kordon'da takıl , çeşme'de akıt bak keyfine
bu tarz yorumlar tavırlar bana eski yıllardan birisini hatırlatıyor biraz zaman geçsin ben bir IP operasyonu yapayım bakayım