Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2550 : 10 Ağustos 2017, 11:01:33 »
Kardeş hayırdır? Ne zamandan beri burada, kimin, ne yapacağına, ne düşüneceğine karar veriyorsun?

Kimse de söylemiyor çıtır otoriteler aramıza katıldı diye, ayıp yani...
Evet malesef zorundasın dedim bilgiçlik taslamadım uzun uzun nedenini açıkladım.
Bu konular gereğinden fazla uzuyor malesef. Geçen pana maçının ilk maçında neler yazıldığıyla ilgili yorumlar okudum Sloukasa denmeyen kalmamış. Sezon boyu da acayip istikrarsız , genelde de taraftar forumlarında seslerin yükselmesine neden yorumlar da bulunuldu
Nunnallye denenler ortada. Play off serisi+ final fourdaki performansı ortada.
Seneye Dixon ve Sinan 35 olacak. Fiziksel olarak eski güçlerinde olması kolay olmayacaktır. O 80 maçlık periyodu kaldırabilmeleri kolay değil

Ama nedense birden olumlu yorumlar yazılmaya başlandı. Optimistic olunmaya. Bu konuda söylenecek en doğru yorum Obradovic Wanamakerı çok istiyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2551 : 10 Ağustos 2017, 11:04:17 »
Bu konu hep söyleniyorda, bence doğru referanslarla değerlendirilmiyo bizim guardlar.
Eğer rakiplerdeki oyunculara bakarsak (hele de Llull un da sakatlığı sonrasında) bizden daha iyi durumda olan kaç takım var ? Evet, belki istediğimiz seviyede değiller ama avrupa için eldeki seçenekler arasında en üst sıradalar.
insanlar ezbere ve klişe konuşmaktan bıkmadılar yorulmadılar sıkılmadılar.
ben o yüzden saldım kimseye bir şey yazmıyorum . kostas gömüp casuer övülüyor , sinan gömülüp mantzaris gömülüyor , değişk yorumlar ya Cska'nın ikinci guardı Westerman iken millet Sinan, dixon Kostas'ı beğemiyor ya değişik yorumlar
ne diyim saygı duyuyorum yapacak birşey yok

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2552 : 10 Ağustos 2017, 11:05:12 »
Doktor-hasta gizliliğine ne oldu kurban? Hiç mi özelimiz olmasın, böyle ulu orta...
ya bebeğim beni tahrik ettin ben de dayanamadım ama çok da özelimize girmiyorum
o konuşmalarımız seninle benim aramda sır olacak kalacak :)

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2553 : 10 Ağustos 2017, 11:09:08 »
Sloukasın Maccabi, Laboral, Cska, Oli ve  Pana deplasman maç performanslarını bir tekrardan izleyin. Bakalım fikriniz aynı mı kalacak

Olaya şöyle bakmak gerekiyor Teo Lull Spanulis Wanamaker Larkin i o takımlardan  çıkar yerine Sloukası kat bakalım ne performanslar sergiliyorlar. Bizde de Sloukas yerine onlardan birini kat. Hatta şutu az iyi olsa Calathes.
Teo Lull Spanulisi alamazsın tabi, Calathesin felaket şutu var- ki buna rağmen takımda top dönüşünün, akıl yönünün calathesle daha çok artacağını düşünüyorum ama şutu acayip kötü, çizgide de 50yle atıyordu en son :/// Ama wanamakerı alma ihtimalimiz var. İnşallah bu son gerçekleşir

« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 11:11:43 Gönderen: Penny Taylor »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2554 : 10 Ağustos 2017, 11:16:40 »
Sloukasın Maccabi, Laboral, Cska, Oli ve  Pana deplasman maç performanslarını bir tekrardan izleyin. Bakalım fikriniz aynı mı kalacak

Olaya şöyle bakmak gerekiyor Teo Lull Spanulis Wanamaker Larkin i o takımlardan  çıkar yerine Sloukası kat bakalım ne performanslar sergiliyorlar. Bizde de Sloukas yerine onlardan birini kat. Hatta şutu az iyi olsa Calathes.
Teo Lull Spanulisi alamazsın tabi, Calathesin felaket şutu var. Ama wanamakerı alma ihtimalimiz var. İnşallah bu son gerçekleşir

senin yaşından fazla zamandır basketbolu izliyoruz , o dediğin maçları da biliyoruz stress yapma rahat ol

illa birşeyleri ispat etmek zorunda değilsin

hani diyorsun ya ''obradoviç Wanamaker'ı çok istiyor '' diye ..  zaten olursa olsun yoksa başka oyuncu istemiyorum diyor
Obradoviç de Kostas'ın 3 sene daha kalmasını çok istemiş ve sözleşme uzatmışız.

demek ki wanamaker'ı isteyen hocam bir şey biliyor da Kostas'ı da çok istiyor.

bize kendi fikrini empoze etmek için enerijini harcamana gerek yok

yaz işte güzelce güzel güzel kavga edelim miss gibi .. niye stress yapıyorsun bak daha genceik adamsın , kız peşinden koş , izmir'in tadını çıkart , kordon'da takıl , çeşme'de akıt bak keyfine

bu tarz yorumlar tavırlar bana eski yıllardan birisini hatırlatıyor biraz zaman geçsin ben bir IP operasyonu yapayım bakayım :)

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2555 : 10 Ağustos 2017, 11:37:56 »
Cem abi sıkıntı yok kimi düşünüyorsan o değilim :D

Bu arada Sloukasa da çok gömmemin nedeni kötü bir oyuncu olduğunu düşünmem değil. Çok istikrarsız.
Katılırsınız katılmazsınız bilmiyorum bir takımın guardı en kötü gününde bile zarar vermemeli. Belli bir tabanı olmalı. Bogdan ve Ekpenin hep belli bir çizgisi vardı. Oysa Sloukasın pek ortası yok. Ya örneğin Gs maçındaki gibi şov yapıyor bakıyorsun öteki maç top kayıplarıyla çıldırtıyor
Örneğin Veselynin de tavanı çok yüksek. Son 2-3 ayı harika oynadı. Ondan önce de bol bol sövdürdü :D
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 11:39:26 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2556 : 10 Ağustos 2017, 11:40:17 »
Sloukas başarılı geçmişinin kredisinden yiyor yoksa geçen seneki performansı Euroleague şampiyonu takımda kalmasını sağlaycak bir performans değil kanımca.  Datome, Antiç ve Nunnaly için de bunlar geçerli. Süper kadro edebiyatı yapmayacağım. İyi niyetle oynayan ama bal üretmeyen arı misali Udoh ve Bogdan'ın sırtından geçinen çok yabancımız vardı. Kendine gelirse bu arkadaşlar ve sahip oldukları potansiyele yakışır oynarlarsa şampiyonluk rahat gelir. Aksi halde yine iki üç oyuncunun sırtına binerse tüm sezon sıkıntı büyük.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #2557 : 10 Ağustos 2017, 11:40:38 »
Llull için 7-9 ay yok demişler, valla  bogdan sakatlanmış gibi üzüldüm. Dostlar wana nin dacka ile sözleşmesi kapalı yazmışsınız, fb ile imzalaması için onun iptali gerekmiyormu? Real yüzünden fiyatı falan artmaz insallah

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2558 : 10 Ağustos 2017, 11:47:24 »
Evet malesef zorundasın dedim bilgiçlik taslamadım uzun uzun nedenini açıkladım.
Bu konular gereğinden fazla uzuyor malesef. Geçen pana maçının ilk maçında neler yazıldığıyla ilgili yorumlar okudum Sloukasa denmeyen kalmamış. Sezon boyu da acayip istikrarsız , genelde de taraftar forumlarında seslerin yükselmesine neden yorumlar da bulunuldu
Nunnallye denenler ortada. Play off serisi+ final fourdaki performansı ortada.
Seneye Dixon ve Sinan 35 olacak. Fiziksel olarak eski güçlerinde olması kolay olmayacaktır. O 80 maçlık periyodu kaldırabilmeleri kolay değil

Ama nedense birden olumlu yorumlar yazılmaya başlandı. Optimistic olunmaya. Bu konuda söylenecek en doğru yorum Obradovic Wanamakerı çok istiyor
Obradovic isteyebilir, orası onu ilgilendirir ama kimse, herhangi bir şeye zorunlu değil. Bunu kafana iyice bir sok, ondan sonra konuşalım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2559 : 10 Ağustos 2017, 11:48:27 »
ya bebeğim beni tahrik ettin ben de dayanamadım ama çok da özelimize girmiyorum
o konuşmalarımız seninle benim aramda sır olacak kalacak :)
Bi rahatlama geldi ama çok tekinsizsin bebeğim. Hayırlısı...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #2560 : 10 Ağustos 2017, 12:19:52 »
Kostas sloukas'ın 2 yıldır performansından memnun olan beklentiyi karşıladığını düşünen ve en önemlisi geldiği gün vadettiği potansiyeli karşıladığını düşünen varsa ya çok iyi niyetlidir ya da oyuncuyu çok seviyordur.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2561 : 10 Ağustos 2017, 12:51:34 »
Hepimiz burada sesli dusunuyoruz.Obradovic en iyisi bunu tartısan da yok.Ama Obra'nın her kararına katılma,dogrudur deme durumumuz da yok.

Sloukas,Antic,Datome,Nunnaly forumda nerdeyse herkesin tartıstıgı ve hemfkir olmadıgı oyuncular...

Datome'yi ben seviyorum.İnanılmaz klas bir adam buluyorum.Ve 3 yıl uzatılması beni memnun ediyor , rahatsız etmiyor.Gecen sene kotuydu, ciddi de para alıyor yerine baskası gelmeliydi diyen arkadaslara da saygı duyuyorum.Benim kıstasım mesela ilk sene mukemmeldi.Gecen sene degildi.Yani o potansiyeli var.Ben guvendigim icin devamını isterim.

Sloukas'a ise guvenmiyorum. Obradovic isterse 10 uzatın desin. Yetki Obradovic'de bizim bir etkimiz yok.O ne derse o olur. Ama 2 yıl boyunca son derece istikarasız ve bana gore 70 macın toplamda 10-15 macında iyi oynayan,beyin diye alınan ama bence bunu gosteremeyen oyuncu da neden ısrar edildigini bilmek isterdim.

Antic icin de burada kavga ediyor deniyor. Rodrigez'e,Nocioni'ye vb geri adım atmıyormus. Tamam guzel de bunu yapsın 10 dk oynasın diye o parayı hak ettigini dusunmuyorum.
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 14:31:46 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2562 : 10 Ağustos 2017, 14:38:42 »
Wilbekin için ne düşünüyorsunuz? Geçen sene hiç de fena değildi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2563 : 10 Ağustos 2017, 15:21:51 »
Wilbekin için ne düşünüyorsunuz? Geçen sene hiç de fena değildi.

bu bir saka olmalı....

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2564 : 10 Ağustos 2017, 15:37:10 »