Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2685 : 22 Ağustos 2017, 18:40:36 »
cska o ön alan ile ne yapacak ben merak ediyorum mesela.
serrod de colo westermann falan çok iyi hücum silahları ama savunmada hepsi poşet gibi. a-jax çok büyük kayıp oldu onlar için.
wanamaker'ı bu yüzden istiyordum potayı zorlayan bir oyuncumuz olsa melli gigi guduric gibi şutörler ile çok rahat panzehir olacaktık cska'ya. sinan'a büyük görev düşüyor bu konuda.
Hem sut tehditi olan hem de boga gibi guclu bir Adam ne onu bos birakabilirler NE digerlerini ama anlamsiz bir sekilde davraniyor.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2686 : 22 Ağustos 2017, 20:14:48 »
Hines - Hunter - Vorontsevich - Khryapa gibi bir pota altı ile sezona başlayacak CSKA varken, kayıplarımızı veya varsayımsal eksikliklerimizi bu kadar dert etmek çok anlamsız...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2687 : 23 Ağustos 2017, 08:57:06 »
Hines - Hunter - Vorontsevich - Khryapa gibi bir pota altı ile sezona başlayacak CSKA varken, kayıplarımızı veya varsayımsal eksikliklerimizi bu kadar dert etmek çok anlamsız...

Vesely-Melli-Antic-Thompson-Ahmet-Kalinic ... Bence rakipler dusunsun .....

CSKA da bir Hines var pota altinda bence fark yaratan... Bakalim o da kac sene surdurecek bu formunu... gerci yasi 31, ama gecen seneki gibi 72 maclik bir performans da; cok beklenmedik olur. Ozellikle onun gibi fizik ve guce dayali oynayan bir oyuncu icin.

Westermann da topa konur demissiniz de Adamlar  Teo, Colo dan Serrod, Colo ya gecti. Westermann da diger guard oldu. Hunter her turlu sorgulanir da Antic her mac 20dk mi oynuyor mesela?
Ben mesela Strelnieks i isterdim. Serrod olabilirdi. Sloukas i hicbir sartta tutmazdim. Serrod Teo olmayabilir ama adamlar olabilecek en iyi takviyelerden birini yaptilar, Westermann ile de yedeklediler.
Real hep genis ve iyi kadro ama koc da is yok.
Bu is sadece Toe Serrod degisimi degil... veya Westeman i tek basina yorumlayamayiz.

Aaron Jackson x Westerman degisikligi oldugunu da hatirlatirim. Westerman belki Aaron varken gelse daha kabul gorebilirdi ama Aaron Jackson yerine gelmesi takimin gucunu arttiran bir etken mi tartisirim.

Aaron cok iyi tamamliyordu Teo yu ve rahatlatiyordu mac icinde.... Westerman rol oyuncusu olabilecek mi, savunma 5 inin parcasi olabilecek mi??? cok soru isareti var.... Kim savunma yapacak??? De Colo tek basina mi savunacak herkesi????

Yani Teo+Aaron>Serrod+Westerman....

Ustelik takim yas ortalamasi cok yuksek... 90 ve sonrasi dogmus 4 oyuncu var sadece...

Ha bir tek Clyburn bence 3 numara da cesitlilik anlaminda katki olacak.... Bence bu sene sadece kisa forvet pozisyonunu guclendirebildiler. Belki diger pozisyonlari batmadi ama etkisi azaldi ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2688 : 23 Ağustos 2017, 09:39:52 »
Cem bunlarda hemfikiriz. Benim demek istediğim Doğuş sponsorluğunda son şampiyon olan takım bence geriye gitti. Takımın saha içindeki en önemli iki oyuncusu, iki lideri gitti. Yerlerine zamana ihtiyacı olan oyuncular geldi. Yeni transferler oturursa zaten yine favorilerden birisiyiz.

Baktığın zaman iki yunan takımı, real ve cska favori bizim haricimizde. Değişen bir şey yok avrupa basketbolunda.
abi birçok şeyde mutabıkız
ama burada bizim rahat konuşmamızı sağlayan Zeljko ile Gher ikilisinin kurduğu o güzel yapı diyelim.
Sonuçta şu var ZEljko kimi istediyse aldılar. Wanamaker'ı çok istedi ama ciddi ciddi herif bize gelmek istememiş , bize gelmek istemeyen adamı da zorla mı alacağız.
hocanın kafa yapısını da düşününce çok da alınacak oyuncu yok diye düşünüyorum
bu arada misal bizim uzun rotasyonumuz Melli - JAson -Veysel üçlüsü hem pahada hem de değerde çok çok iyiler. buraya temiz para gömüldü tabi beklentiler de ona göre yüksek

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #2689 : 23 Ağustos 2017, 15:53:00 »
NBA olmayınca sözleşmesi gereği Daçkaya dönmesi normal zaten. Daçkadan da bize geçiş yapacaktır diye düşünüyorum. Yani başka bir ihtimal olamaz herhalde.

Yok hâlâ bize gelmeyip ''Ben Daçkada kalacağım'' derse ağır zekâ özürlüdür. Takımın bariz bir açığını kapatacakken, hücumda liderlik eksikliğini direkt giderecekken ve Euroleague şampiyonluğu yaşayacakken Daçkayı tercih ederse cidden nöron fakiri olduğuna kanaat getiririm.

sonunda bana katılan biri çıktı :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2690 : 23 Ağustos 2017, 16:12:00 »
Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayan Darüşşafaka’da Wanamaker antrenmanda yer almamıştı. Fakat Amerikalı oyuncunun gelecek sezon takımda kalması bekleniyor.

By Aris Barkas/ barkas@eurohoops.net

Oyuncunun kendisinden alınan bilgilere göre, Bradley Wanamaker gelecek sezon Darüşşafaka’da kalarak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup’ta mücadele edecek.

Fenerbahçe Doğuş başkanı Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgilendiklerini açıklamasının ardından bu durum kamuoyu tarafından pek de beklenmiyordu. Öte yandan yaz boyu Fenerbahçe Doğuş’un Wanamaker ilgisi sürmüş ve oyuncunun NBA’e gidişinin gerçekleşmemesi durumunda tek ihtimalinin Fenerbahçe Doğuş olduğu konuşulmuştu.

Bu iddialar Doğuş’un Fenerbahçe’ye sponsor olmasının ardından daha fazla güçlenmişti.

Koç David Blatt’in Darüşşafaka’da kalmasının Wanamaker’ın kararında büyük rol oynadığı kesin. Fenerbahçe tarafının ise Wanamaker’ı kadrosuna katmak için yeni bir hamle yapıp yapmayacağı ya da başka bir oyuncuyla ilgilenilip ilgilenilmeyeceği ise merak konusu.

http://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/499677/wanamaker-dackada-kaliyor/

oyuncunun direkt kendisi ile konuşmuşlar ve ona göre haber yapmışlar.

son dakika birşeyler değişir mi bilmiyorum ama bu fikirdeki adam gelmesin zaten
götüne şampanya şişesi soksun pezevenk

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2691 : 23 Ağustos 2017, 16:13:25 »
Yukarıda "bineceğiz sırtına, vuracağız kırbacı" lafı geçmiş. Bu laf kullanılınca benim aklımda hemen Obra canlanıyor.
Obra 4 senedir tüm oyuncuların sırtına bindi ve vurdu kırbacı. Bunlardan Kleiza, Hickman, Mr. Sipahi, Mr. Yurtseven, Mr. Preldzic gibileri uyum sağlamadı, gittiler. Bjelica, Bogdan, Udoh, Bobby, Vesely, Ahmet gibi diğerleri hoca kırbacı vurdukça daha yok mu dediler. Diyeceğim ekstra oyuncu gelirse güzel, gelmezse gene güzel. Bu takım en iyi kadro olduğu için 3 senedir Final 4'a çıkmıyor; en iyi takımlardan biri olduğu için çıkıyor. Hoca bu sene Guduriç'in, Sinan'ın, Melli'nin sırtına binecek ve vuracak kırbacı. Sloukas ve Datome'nin de geçen senenin çok üstüne çıkmasını bekliyorum.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2692 : 23 Ağustos 2017, 17:04:35 »
Ya David Blatt'tan NBA sözü aldı, ya da beyinsiz..

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2693 : 23 Ağustos 2017, 18:00:31 »
Wanamaker gibi oyuncular vasat takımların büyük oyunucusu rolünü severler. Büyük başarı beklenmeyen takımlarda bireysel performanslarla öne çıkıp prim yaparlar. Geçen seneki Daçka en iyi örnektir. "Vay be Wanamaker sayesinde takım Final4'un kapısından döndü" dedirtmek onlar için yeterlidir. Bunlar sıkıya gelemez. Obra gibi bir koçla çalışamazlar. Adam gelmediyse bundan gelmedi. Daçka'da antreman modunda NBA'ye hazırlanıp 1,5 milyonu cebe atacak.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2694 : 23 Ağustos 2017, 20:27:47 »
Beyinsiz adama beyin nakli yapacak değiliz...burası basketbol takımı, hastane değil...sallayın gitsin..

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2695 : 23 Ağustos 2017, 20:49:37 »
Gerçekten nöron fakiriymiş, vizyona bak adamdaki. Euroleague şampiyonu olmayı, Avrupanın MVP'si olma ihtimalini elinin tersiyle itti, şaka gibi.

Bu ünvanları kazansaydı seneye 10 tane NBA takımı kendisi için kuyruk olurdu, eleman bu kadarını bile göremiyor. Biz lütfedip adama bu şansı tanıyoruz ve adam gelmiyor. Bu saatten sonra bu iş döner dolaşır olursa çok ağır söverim.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2696 : 23 Ağustos 2017, 22:26:00 »
Wana da sike sürülecek kadar da akıl yokmuş . Olmaması daha iyi .
aziz İSTİFA!!!

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2697 : 23 Ağustos 2017, 22:52:21 »
bilmiyom ama bana hala 3-5 güne anlaşılır gibi geliyor. ondan sonraaaaaa: https://www.youtube.com/watch?v=2hx9J95Cm0c

Çevrimdışı colossus35

• Üye
« Yanıtla #2698 : 24 Ağustos 2017, 08:56:23 »
Gençler valla aylardır bu wana'da ske sürülecek akıl olmadığını yazmıştım. Sonunda adamın tanısının nöron fakiri olduğu konusunda fikir birliğine vardık. Geçen seneden ne ayak olduğu belliydi.

Bundan sonra bize gelse de fikrim değişmeyecek zaten. Hatta bu çük kafalının bize gelmemesinde fayda var, bize çocuk gibi zırıldayacak adam değil bobby gibi boyundan büyük taşaklı adam lazım.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
« Yanıtla #2699 : 24 Ağustos 2017, 08:57:43 »

son dakika birşeyler değişir mi bilmiyorum ama bu fikirdeki adam gelmesin zaten
götüne şampanya şişesi soksun pezevenk

fantazinin sonu yok tabii :)