yorumları okuyunca ne kadar duygusal bir taraftar kitlesi olduğumuzu bir kez daha anlıyorum. Ben de bu yorumlarda yazıldığı gibi hissediyorum, zaten büyük camia olmak ta büyük kitleleri benzer duygularda birleştirebilmekten geçiyor sanırım. Her neyse, başımızda olabilecek en iyi koç var, transfer döneminde de bence alınabilecek en iyi oyuncuları aldık. Geçen sene ana rotasyon oyuncusu olan 4 kişi bu sene takımda yok ( ikisi, ki mevkilerinin avrupada en iyileriydi, NBA yaptı, ikisi de sakat olduğu için sezonu açamadı) Dolayısıyla biraz bocalamamız normal bence. Melli ve Thompson uyum sürecini atlatınca neler yapacağını göreceğiz hep beraber. Ben şahsen bu iki oyuncudan çok şey bekliyorum. Guduric avrupa şampiyonasında zaten ondan beklentileri kısa vadede yükseltmemem gerektiğini bana gösterdi, performansı artarak devam edecektir ve istikrarını koruyacaktır. Sinandan ben şahsen kayda değer bir katkı beklemiyorum. Geleyim Wanamakera!!! Bence bizim takım için asıl soru işareti bu transfer. Obradovicin elinde ya gerçekten inanılmaz bir oyuncuya evrilir ya da avrupada şampiyonluk hedefi olan hiçbir takımda oynayamayacağı ortaya çıkar bu sene.Transfer döneminin başından beri kendisiyle ilgili çok yorum yapmamaya çalışıyorum ve biraz daha bekleyeceğim kesin hüküm vermek için. ama kendisinden beklenen ya da transfer olma nedeni olan pozisyon ( bana göre tabi) öyle bir gün iyi iki gün kötü oynarım, bir maç asist yaparım diğer maç sayı atarım, sezon sonunda istatistik doğrulur diyebileceği bir pozisyon değil. Bir maçın bir anında karar vermesi gerekecek ve koca sezon ne yapmış olursa olsun o an yaptıklarıyla yargılanacak( vesely nin finaldeki faul performansı gibi) Kolay iş değil.. Allah yardım etsin.. Benim şu ana kadar ki kanaatim wanamaker ın o oyuncu olamayacağı yönünde. umarım yanılırım ya da umarım Obra reis işi o noktaya bırakmadan halleder.
Netice olarak ben takımdan umutluyum.. Koçumuz Obradovic olduğu sürece ümitsiz olmak aptallıktır bence. Ayrıca bu günlerdeki değil Mayıs ayındaki sonuçlar bizim için önemli.. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın