Bu oyuncuların durumlarıyla ilgili bilgi sahibiyim. Yapılacak hamleler rakiplerin durumuna ve ligde rekabetçi kalma isteğine bağlı olarak değişecektir bence.Benim düşünceme göre bizim takım bu koç bu salon ve bu sponsor bizde olduğu sürece ortalama bir takım olarak kalamaz. illaki en tepeye oynamak durumundadır, en azından beklenti ve planlama bu yönde olacaktır. özür dileyerek belirtmem lazım ki Wannamakerın kalmasının neden bizim için büyük iş olacağını anlayamadım.
Öncelikle özür dileyecek birşey yok ki, ne güzel fikir paylaşıyoruz. Ben sizi okuyorum, siz de beni. Belki de basketbolu benden iyi biliyorsunuzdur, sizlerden bir şeyler öğrenebilirim.

Hemen kendimi ifade edeyim;
Bir kere takımımızın ortalama bir takım olduğunu düşünmüyorum. Geçen yılın Euroleague şampiyonu, bu yılın en ciddi Final Four adaylarından biri olan takımımız olsa olsa elit bir takım olur. Bu konuda size katılmıyorum.
Mevcut oyuncularımızın tüm sözleşmeleri ZOC tarafından onaylı, genellikle en az 2 yıllık yapıldı. Bunlar arasında guard olarak yeni gelen ve yaşı ilerlemiş Sinan bile uzun dönemli sözleşmeyle kulübe bağlandı. Hiç oynamıyor dediğimiz Barış ın bile 2 yıllık sözleşmesi var, yeni yapıldı.
Kanaatim odur ki; Koç oluşturduğu düzen içerisinde zorunlu haller dışında değişikliğe pek yanaşmayacaktır. Emirlere, Oğuzlara, Semihlere hatta son dönemde Berke zamanını yatırdı ve maalesef karşılığını alamadı. Sözleşmesi varken bir Emiri gönderdik diye hatırlıyorum, onun dışında Zoric bile kaldı bizimle sonuna kadar. Yani Kleiza örneğinde olduğu gibi fos çıkan adamlarla bile 2 yıl geçirdik. Ya da 1+1 yıllık sözleşme yaptığımız Gou nun opsiyonunu kullanmadan gönderdik. Oynayan ya da oynamayan adamların genellikle sonunu hep gördük.
Gelelim Wannamaker meselesine;
Wannamaker 'ı getirmek için göbeğimiz sökülürken geçirdiğimiz bir kaç ayı gözümüzün önüne getirmekte fayda var. Üstelik biz 1 yıldan fazla kontrat isterken Wannamakerın isteği ile sözleşme 1 yıllık yapıldı. Bir çok kişi çok memnun olmasa da, hatta beklentisini minimal düzeyde tutsa da, sene sonundaki Wannamaker ın performansından ben şahsen çok ümitliyim. Ve bu nedenledir ki seneye Wannamaker' ı kadroda tutmak büyük iş olacaktır. Yanılırsam Mayısta yine görüşürüz! Haklı çıkarsam zaten forum fora olur