Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295665 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3195 : 26 Ocak 2018, 01:43:24 »
Udoh haberinden bağımsız olarak, gelecek yıl Euroleague’in bu yıla oranla çok daha kaliteli oyunculardan teşkil olacağını düşünüyorum.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3196 : 26 Ocak 2018, 09:24:14 »
Udoh haberinden bağımsız olarak, gelecek yıl Euroleague’in bu yıla oranla çok daha kaliteli oyunculardan teşkil olacağını düşünüyorum.

Bu durmda bizim de kadroyu gözden geçirmemiz gerekebilir. Şu an için en iyi kadrolardan birisi bizde ama eğer dediğin gibi nba tarafından buraya bir akım olursa işler değişir.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3197 : 26 Ocak 2018, 11:48:46 »
Bu durmda bizim de kadroyu gözden geçirmemiz gerekebilir. Şu an için en iyi kadrolardan birisi bizde ama eğer dediğin gibi nba tarafından buraya bir akım olursa işler değişir.
)) bumu söyleme sebebim bu yıl avrupadan nba ye gidebilecek oyuncu sayısının çok az olacağını düşünmemdir. Zaten çer çöp ne varsa topladılar)) Bu sene gidip tutunamayanlar, orada zaten başarılı olamamış olanların da dönebileceği tek yer euroleague. Benimkisi sadece bir tahmin ama evet kadro zaten her sene olduğu gibi gözden geçirilecektir zannımca. Özellikle de guard rotasyonu

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #3198 : 26 Ocak 2018, 15:20:29 »
)) bumu söyleme sebebim bu yıl avrupadan nba ye gidebilecek oyuncu sayısının çok az olacağını düşünmemdir. Zaten çer çöp ne varsa topladılar)) Bu sene gidip tutunamayanlar, orada zaten başarılı olamamış olanların da dönebileceği tek yer euroleague. Benimkisi sadece bir tahmin ama evet kadro zaten her sene olduğu gibi gözden geçirilecektir zannımca. Özellikle de guard rotasyonu

Guardlarımızın sözleşmeleri şöyle;

* Bobby ile 2 yıllık yeni kontrat yaptık 2018/2019 sezon sonu bitiyor.
* Sloukas, 3 yıllık (2+1) yeni sözleşme imzaladık.
* Sinan ile 2+1 yıllık bu yıl sözleşme imzaladık.
* Guduric ile 5 yıllık imzaladık.
* Melih ile 2017 de 3yıllık yeni sözleşme yaptık.
* Wannamaker ile 1 yıllık kontratımız var.

Guard rotasyonunda değişebilecek tek şey Wannamaker ın yerine başka birinin alınması olacaktır. Bence seneye Wannamaker kalırsa bile büyük iş olur bizim adımıza.

PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3199 : 26 Ocak 2018, 15:48:55 »
Wanamaker'ın durumuna göre şu Pangos'a mutlaka bir göz atılmalı. Çok özel bir oyuncuya evrilebilir Obradovic'in elinde.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3200 : 26 Ocak 2018, 15:50:12 »
Guardlarımızın sözleşmeleri şöyle;

* Bobby ile 2 yıllık yeni kontrat yaptık 2018/2019 sezon sonu bitiyor.
* Sloukas, 3 yıllık (2+1) yeni sözleşme imzaladık.
* Sinan ile 2+1 yıllık bu yıl sözleşme imzaladık.
* Guduric ile 5 yıllık imzaladık.
* Melih ile 2017 de 3yıllık yeni sözleşme yaptık.
* Wannamaker ile 1 yıllık kontratımız var.

Guard rotasyonunda değişebilecek tek şey Wannamaker ın yerine başka birinin alınması olacaktır. Bence seneye Wannamaker kalırsa bile büyük iş olur bizim adımıza.
Bu oyuncuların durumlarıyla ilgili bilgi sahibiyim. Yapılacak hamleler rakiplerin durumuna ve ligde rekabetçi kalma isteğine bağlı olarak değişecektir bence.Benim düşünceme göre bizim takım bu koç bu salon ve bu sponsor bizde olduğu sürece ortalama bir takım olarak kalamaz. illaki en tepeye oynamak durumundadır, en azından beklenti ve planlama bu yönde olacaktır. özür dileyerek belirtmem lazım ki Wannamakerın kalmasının neden bizim için büyük iş olacağını anlayamadım.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #3201 : 26 Ocak 2018, 16:55:49 »
Bu oyuncuların durumlarıyla ilgili bilgi sahibiyim. Yapılacak hamleler rakiplerin durumuna ve ligde rekabetçi kalma isteğine bağlı olarak değişecektir bence.Benim düşünceme göre bizim takım bu koç bu salon ve bu sponsor bizde olduğu sürece ortalama bir takım olarak kalamaz. illaki en tepeye oynamak durumundadır, en azından beklenti ve planlama bu yönde olacaktır. özür dileyerek belirtmem lazım ki Wannamakerın kalmasının neden bizim için büyük iş olacağını anlayamadım.

Öncelikle özür dileyecek birşey yok ki, ne güzel fikir paylaşıyoruz. Ben sizi okuyorum, siz de beni. Belki de basketbolu benden iyi biliyorsunuzdur, sizlerden bir şeyler öğrenebilirim. :) Hemen kendimi ifade edeyim;

Bir kere takımımızın ortalama bir takım olduğunu düşünmüyorum. Geçen yılın Euroleague şampiyonu, bu yılın en ciddi Final Four adaylarından biri olan takımımız olsa olsa elit bir takım olur. Bu konuda size katılmıyorum.

Mevcut oyuncularımızın tüm sözleşmeleri ZOC tarafından onaylı, genellikle en az 2 yıllık yapıldı. Bunlar arasında guard olarak yeni gelen ve yaşı ilerlemiş Sinan bile uzun dönemli sözleşmeyle kulübe bağlandı. Hiç oynamıyor dediğimiz Barış ın bile 2 yıllık sözleşmesi var, yeni yapıldı.

Kanaatim odur ki; Koç oluşturduğu düzen içerisinde zorunlu haller dışında değişikliğe pek yanaşmayacaktır. Emirlere, Oğuzlara, Semihlere hatta son dönemde Berke zamanını yatırdı ve maalesef karşılığını alamadı. Sözleşmesi varken bir Emiri gönderdik diye hatırlıyorum, onun dışında Zoric bile kaldı bizimle sonuna kadar. Yani Kleiza örneğinde olduğu gibi fos çıkan adamlarla bile 2 yıl geçirdik. Ya da 1+1 yıllık sözleşme yaptığımız Gou nun opsiyonunu kullanmadan gönderdik. Oynayan ya da oynamayan adamların genellikle sonunu hep gördük.

Gelelim Wannamaker meselesine;
Wannamaker 'ı getirmek için göbeğimiz sökülürken geçirdiğimiz bir kaç ayı gözümüzün önüne getirmekte fayda var. Üstelik biz 1 yıldan fazla kontrat isterken Wannamakerın isteği ile sözleşme 1 yıllık yapıldı. Bir çok kişi çok memnun olmasa da, hatta beklentisini minimal düzeyde tutsa da, sene sonundaki Wannamaker ın performansından ben şahsen çok ümitliyim. Ve bu nedenledir ki seneye Wannamaker' ı kadroda tutmak büyük iş olacaktır. Yanılırsam Mayısta yine görüşürüz! Haklı çıkarsam zaten forum fora olur :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3202 : 26 Ocak 2018, 18:00:23 »
Wana'nın kalacağını düşünmüyorum, kalsın diye de tırmalamayız çünkü beklediğimiz gibi özel bir performans sergilemedi şu ana kadar. İllâ buluruz oraya birisini.

Yerli 4 numara yokluğundan çokça bahsediyoruz. Şu Ercan Osmani Türk pasaportunu aldıysa direkt çözmemiz gereken oyuncu. Banvit e para ödemeye kesinlikle değer. Çocuk Obra'nın elinde müthiş bir yıldıza dönüşür.

Tabi şu da var. Ercan Osmani Cedi Osman gibi mi sayılacak yoksa devşirme statüsünde mi olacak?
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 18:00:41 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3203 : 26 Ocak 2018, 19:13:32 »
Ben takımımıza ortalama demedim, Avrupa standartlarında tabiki çok iyi takımız hatta bence sağlıklı ve formda olduğumuz zaman en iyisiyiz. Demek istediğim eğer gelecek sene ciddi bir transfer akını gerçekleşirse abd den Avrupa’ya doğru, o zaman biz de transfere ağırlık veririz. Sonuçta iyi takım olmak yarıştığın kulvara göre göreceli bir kavramdır. Wanamakerı ısrarla istememizin nedeni de mevcutlar içinde en iyilerden biri olmasıdır. Bogdan kalsaydı almak için bir yerimizi yırtmazdık değil mi. Neyse uzatmayayım, umarım ki herşey iyi olur. Kişiler değil Fenerbahçedir önemli olan

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #3204 : 02 Şubat 2018, 00:10:25 »
Pangos'a sulanır miyiz acaba ?

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3205 : 02 Şubat 2018, 00:42:07 »
Kim gelir bilmem ama sloukas olmaz umarım bir sene daha

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #3206 : 02 Şubat 2018, 11:06:22 »
Kim gelir bilmem ama sloukas olmaz umarım bir sene daha
Bence Koç, Sloukasa şans veriyor gibi görünürken aslında Wannamaker ı ve hatta ara ara Guduric i hep tetikte tutuyor. Bu üçünden liderlik beklerken, aslında hedef Wannamaker. Bundan sonraki senelerde de Guduric i Sloukasın önünde tutacaktır. Ama Sloukastan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Wannamaker dan vazgeçer, transfer yapar ama Sloukastan vazgeçmez.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3207 : 02 Şubat 2018, 11:16:31 »
Pangos'a sulanır miyiz acaba ?

Gelişimi müthiş, kontratı ne durumda bilmiyorum ama rakiplere gitmesini istemem.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #3208 : 02 Şubat 2018, 14:29:26 »
Gelişimi müthiş, kontratı ne durumda bilmiyorum ama rakiplere gitmesini istemem.

http://www.basketball.com.tr/zalgiris-kevin-pangos-ile-anlasti/
Habere göre bu yıl boşa çıkıyor. Obradovic in aradığı oyuncu değil bence.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3209 : 02 Şubat 2018, 15:06:36 »
http://www.basketball.com.tr/zalgiris-kevin-pangos-ile-anlasti/
Habere göre bu yıl boşa çıkıyor. Obradovic in aradığı oyuncu değil bence.

Obradovic, belli bir seviyede olup gelişime açık olan hiçbir oyuncuya karşı olmaz bence. Fiziksel olarak dezavantajları var, bu yüzden savunmada kalıplı rakiplerine karşı zorlanabiliyor ama savunmada daha iyi olabilir. Hücumda zaten sıkıntısı yok, oyun görüşü iyi ve bileği de düzgün. Bu açıdan Heurtel'ı andırıyor ama onun gibi gamsız da değil. Yine de koç ne düşünüyor bilemem, plânları vardır zaten.