Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295400 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3285 : 24 Nisan 2018, 15:23:27 »
Wilbekin'in gelmesini ne kadar istesem de Dixon'ın gönderilmesine de içim elvermiyor. Tarihe geçen takımın en önemli oyuncularından birisiydi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3286 : 24 Nisan 2018, 19:38:50 »
Wilbekin gelecekse sadece Dixon değil Wanamaker da gidecek demektir. Bu senaryo benim için Dixonın gitmesinin sızısını dindirecek tek senaryodur...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #3287 : 24 Nisan 2018, 21:36:25 »
Zalgiris oly yi eze eze yenecek gibi duruyor, o kadar akıllı oynuyorlarki oly oyuncuları geçen sene son maçlarında bize karşı düştükleri ruh hallerindeler. Fark 17 son ceyrek

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3288 : 24 Nisan 2018, 22:16:28 »
Wilbekin gelecekse sadece Dixon değil Wanamaker da gidecek demektir. Bu senaryo benim için Dixonın gitmesinin sızısını dindirecek tek senaryodur...

Wana şu anki seviyesini korursa hiçbir yere gitmez.

Yerli kısalarımız Sinan ve Dixon 35 yaşında. Az süre alarak önümüzdeki sezon da idare edebilirler ama Wana ile Sloukas'ın bütün sezon sağlıklı olması gerekir.

Seneye gerekirse 10 yabancıyla oynayalım ama şu Wilbekin'i kaçırmayalım. Dixon yabancı statüsünde olsun, Wilbekin Türk. Dixon sadece Euroleague'te forma giysin, 36 yaşında olacak neticede. Sene sonunda da adam gibi veda edip formasını da asarız.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #3289 : 25 Nisan 2018, 00:02:16 »
Seneye sadece Thompson'ı akıllı bir 5 numarayla değişsek bile ben fitim konuya. Hiç buraların oyuncusu değil yahu

Çevrimiçi canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #3290 : 25 Nisan 2018, 00:05:22 »
Seneye sadece Thompson'ı akıllı bir 5 numarayla değişsek bile ben fitim konuya. Hiç buraların oyuncusu değil yahu
Zalgiris'de oynayan Brandon Davies düşünülebilir belki playoff maçlarında inanılmaz oynuyor.Tip olarak da Udoh'a benziyor.Ama sıkıntı sözleşmesi uzatıldı playoff öncesi.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3291 : 25 Nisan 2018, 00:21:14 »
Thompson yerine herhangi bir çember koruyabilen uzuna bile fitim ben. Otello hunger bile olabilir en azından perde yapabiliyor

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #3292 : 27 Nisan 2018, 20:38:13 »
Higgins bize gelir mi? Söyle sorayim ya da Higgins'e ihtiyacımız var mi?

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3293 : 27 Nisan 2018, 20:50:39 »
dixon yerine wilbekin
nunnally yerine mike james
thompson yerine shengelia

wilbekin-james-kalinic-melli-vesely  bu 5 sahadayken sayi yemeyiz herhalde.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 21:11:48 Gönderen: emindesouza »

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3294 : 27 Nisan 2018, 21:39:39 »
beğenmesine ben de beğeniyorum ama wilbekin'i wilbekin yapan ana şey 20 sn topu tutup 9-10 metreden 3'lük atması değil midir? o yüzden bize ne kadar uygun olduğuna dair bazı şüphelerim de yok değil. o yüzden nedoviç - pangos tarzı sloukas'ın dışında takımı oynatacak bi oyuncu bana daha garanti gibi geliyor. ha, diyebilirsiniz ki gül gibi türk pasaportu... pasaport olsun olmasın, hatta dixon olsun olmasın türkiye ligine dair bir şüphesi olan kaldı mı ki? baktık sonuçta wilbekin gelir de başarılı olursa tükmüklü tükmüklü yalarım, onu da baştan belirteyim

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3295 : 27 Nisan 2018, 21:51:56 »
ben sahsen wilbekin'i istedigim icin degil, gelme ihtimali oldugu icin yazdim.

benim istedigim oyuncu mike james ile singleton.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3296 : 27 Nisan 2018, 22:16:15 »
Higgins bize gelir mi? Söyle sorayim ya da Higgins'e ihtiyacımız var mi?

2019 haziranına kadar CSKA'nın malı malesef. Muhteşem oynuyor.

Marjanovic-Udoh-Zizic gibi bir isim gelmeyecekse Avrupadan sadece Shengelia. Hemen alalım valla.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #3297 : 27 Nisan 2018, 23:48:20 »
Nunanly yerine kimse gelmesin, ne güzel nba derdi olmayan işine sadık, defolarini her geçen yıl kapatan oyuncumuz var. Mike James falan gelmez insallah

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3298 : 28 Nisan 2018, 01:47:50 »
thompson ve wana uymadı, şengelya ve nedovic gelsin, wilbekin de gelebilir babi giderse.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3299 : 28 Nisan 2018, 15:22:57 »
Geçen sene Nunnally gitsn diye buralarda yırtınmış, onun yüzünden ceza almış biri olarak söyluyorum bunu, Nunnaly hiçbir yere gitmez ve gitmemeli. Bir takımda herkes penetre etmez herkes şut atmaz herkes birebir oynamaz herkes üst düzey yetenekte olmaz. Takım dediğin birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu olur. Oyun planı içinde birbirleriyle uyumlu olacak şekilde oynarlar. Nunnaly de üst düzey bir takım için harika bir rol oyuncusudur. Topla fazla oynamadan üst seviye dış şu performansı verir. Bunun yanı sıra da 2-3 numara için uzun ve atlet olduğu için iyi de savunma yapar. Mis gibi 3&D oyuncusu. Carrol'ın savunma yapan versiyonu daha ne yapsın adam.

Takımda Sloukas ve Wanamaker varken hem Mike James hem Wilbekin isteyenler var şaka gibi. Kaç tane topla oyniycaz maçları bu adamların hiçbirisi topsuz oyunda etkin olmayan adamlar çıkıp işi bireyselliğe döken adamlar. Sırayla iso mu oyniycaz. Wana gitmezse Wilbekin bile alınmayabilir Mike James hiç alınmaz. İstatistik güzellerine değil takım için oynayan adamlara ihtiyaç var. Söz konusu istatistikse Wanamaker geçen sene alasını yapmıştı zaten. Wana giderse Wilbekin veya James'ten bir tanesi düşünülebilir. Ben Wilbein'n seneye de Daçkada kalacağını sonraki sene Dixon'ın yerine bize geleceğini düşünüyorum.