Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295138 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3405 : 08 Mayıs 2018, 10:48:36 »
Estağfurullah neden kişisel algılayayım. Zamanında Berkten bir nane olmaz dediğimde de linç edilmiştim. Çocukcağız KSKye giderken aman da neden gitti diyen hiç olmadı...

Hayatimi Berk'ten cacik olmayacagini insanlara anlatmaya adadim. Ben nasil gormedim bu linci de seni yalniz biraktim?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3406 : 08 Mayıs 2018, 11:42:57 »
Hayatimi Berk'ten cacik olmayacagini insanlara anlatmaya adadim. Ben nasil gormedim bu linci de seni yalniz biraktim?

Hem de ne linç edilmiştim keşke Berk gönderilerine ulaşılabiliyor olsaydı gösterseydim ;D Yok efendim Berke karşı kişisel husumetim mi varmış bir genç oyuncudan ne istiyormuşum neler neler...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3407 : 08 Mayıs 2018, 11:59:51 »
Hem de ne linç edilmiştim keşke Berk gönderilerine ulaşılabiliyor olsaydı gösterseydim ;D Yok efendim Berke karşı kişisel husumetim mi varmış bir genç oyuncudan ne istiyormuşum neler neler...

Sanirim Forum'a bakmadigiz bir zamana denk gelmis yoksa Forum'da Berk'i elestirenler olarak seni yedirmezdik :)  Ben hatta lise takimimda yer verirken bile iki kere dusunurdum gibi bir abartida bulunmustum.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2018, 12:01:00 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3408 : 08 Mayıs 2018, 13:40:54 »
Benim wanamaker için eleştirecegim noktalar Obranın istedikleri ekstra şeyleri yaparken isteksiz gözükmesi, belki bu adamın mizacında vardır, bilmiyorum. Savunmada temasa girmiyor fazla, buda bizim sistemi etkiliyor. bobby ilk geldiginde yerden yere atlıyordu.. Eğer takımdan ayrılırsa sebebi bu olabilir ama bizim göremedigimiz obrayla olan ikili ilişkiside önemli.. Onun dısında hucumda takıma uyum sağladı, seneye kalırsa oyunu daha cok domine edebilir..

MEsela bir mike james ile kıyaslnırsa, wanamaker avrupa basketboluna daha uygun gözüküyor şu anda.. Sisteme uyum sağlamak için çok çaba sarfetti bu sezon, bazı maçlarda kötü olmasının sebebide buydu. Daha önce bir renkdaş demişti mike james'i bide obra ile görmek lazım diye bu da ayrı bir mevzu..

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3409 : 08 Mayıs 2018, 13:55:29 »
Wanamer her zaman savunmada ön plana çıkmıyor belki ama savunmada istekli ve agresif olduğunda çok fark ettiriyor. Hem ayak hem de el çabukluğu var hem de fizikli bir guard olarak farkını hissettiriyor. Avrupa basketbolunda fizik çok önemli, Kalinic ve Wanamaker oyundayken takım savunmada vidaları sıktığında bir anda rakip için "dayak is coming " durumu oluşuyor. Stresin tansiyonun yüksek olduğu F4 maçlarında rakiplerde olmayan bu sertlik ve fiziksel avantaj bize çok artı katacak kanaatindeyim.

Cska senelerdir Oly'e normal sezonda değil F4 maçlarında kaybediyor çünkü tansiyon yükseldikçe savunma hücuma baskın gelmeye başlıyor.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2018, 13:57:22 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3410 : 08 Mayıs 2018, 14:19:37 »
wananın tipinde sıkıntı var, isteksiz gözüküo görünüş olarak, mücadele ve takıma uyumda bir sıkıntısı yok, bugüne kadar önemli anlarda şut sokamadı, o da olur, o şutları atabilmek de önemli sokmak değil sadece, f4'te girmeye de başlar, bence üstündeki beklenti de gerio elemanı. gelmesini zerre istememiş biri olarak seneye de kalır umarım diorum ben. kalinic, vesely filan kafasına gelirse zihinsel olarak, EL'de ezmeyeceği gard rotasyonu yok herifin, çok da ii savunma yapabilio tam kafayı verince.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3411 : 08 Mayıs 2018, 14:28:10 »
Eleştirdigim noktayı açayım biraz, 2 kilit nokta var bana göre. Birincisi rakip kendi sahasından top getirirken rakibi rahatsız etme, ikincisi ribaundlara girip rakiple boğuşma.. Bence bu noktalarda kalıbınının hakkını tam vermiyor.. Fiziksel avantajı var ve istekli.. Bobby kadar ribaund sezgisi ve rakip uzunlarla boğusuyor olsa zaten uçuyor olurduk su anda :)

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3412 : 08 Mayıs 2018, 15:58:03 »
wanna ile ilgili eleştirilerin geneli sınırlarını zorlamaması üzerine, yoksa hayal kırıklığı demek çok ağır olur, ayrıca mike james le kıyas kabul etmez, tabii bu benim görüşüm. bana de colo, rodriguez, doncic, lull den birini ver o zaman wanna yı gönderebilirsin. hatta delaney dönecekse o da olur, ama onun dışında wanna nın zaten muadili yok,

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3413 : 08 Mayıs 2018, 23:18:04 »
Wana net bir şekilde bu takımın oyuncusu değil, boby de değildi meseela ama obra onu takıma adapte etti ancak wana 1 sezon geçti ama hala geldiğindeki wana..çok büyük ihtimal sezon sonu yolcu olur

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3414 : 21 Mayıs 2018, 01:07:47 »
Kaybettik üzücü bir durum ama doğru dersler çıkarırsak seneye için iyi bir takım kurulabilir. Bu akşam maalesef vesely ve sloukasın takımın ana oyuncuları olamayacağı anlaşıldı. Koç da kısmen bahsetti basın toplantısında.
 Guduric bence ilk sezonuna göre gayet iyiydi.
Nunnualy maalesef olmayacak yerine higgins alabilsek çok iyi olur.

Datome ve kalinicin sözleşmeleri var zaten seneye her türlü olurlar. İkisinin de belirli eksikleri var ama her takıma lazım isimler.
 Wanamaker her ne kadar güven vermesede melli ile beraber en iyi 2 adamdı f4 boyunca. Koçun kararı önemli tabi burada. Keza dixon ilerleyen yaşına rağmen sloukas tan daha iyi top oynadı. Wilbekin olayı ne durumda bilmiyorum tabi .
 Sonuç olarak bence 2 tane iyi uzuna ve savunma yapabilen kısa oyunculara ihtiyacımız var. Udoh dönmeyecekse shengelia singleton olabilir. Khem birch bir alternatif olabilir. Kısa olarak da cska dan higgins alabilsek süper olur nunnually yerine. Bir tane de yıldız kısa lazım bence güven veren kostas a gram güvenmiyorum

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #3415 : 21 Mayıs 2018, 04:11:14 »
Wilbekin twitterdan abuk sabuk şeyler yazmış hakkımızda. Efesle falan anlaştı herhalde. Kesinlikle kulübün kapısından giremez artık
https://twitter.com/scottiew_5/status/998275493244874754.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #3416 : 21 Mayıs 2018, 10:25:13 »
Obra: “2 yıl daha sözleşmem var ama yaşamın neler getireceğini bilemezsiniz.
Buradan negatif bir mesaj umarım sadece ben almışımdır...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3417 : 21 Mayıs 2018, 10:31:48 »
aziz bey yandaşları başkanlık seçiminden dolayı adama saçma sapan söylüyor olabilirler. Maç sonu üzüntüsü de olabilir. Sonuçta 10.şampiyonluk ve belgrad gibi faktörler etkilemiştir duygusal olarak. Maçtan 1 gece önce uyuyamayan adam baya etkilenmiştir

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3418 : 21 Mayıs 2018, 10:56:36 »
Wilbekin twitterdan abuk sabuk şeyler yazmış hakkımızda. Efesle falan anlaştı herhalde. Kesinlikle kulübün kapısından giremez artık
https://twitter.com/scottiew_5/status/998275493244874754.

"Sudan çıkmış balıktan daha fazla çırpınıyor, gerçi işe de yarıyor" demiş. Flop'tan kastı basketbol flopping'i mi, yoksa maça ortak olmak için çırpınmak mı, orasını tam anlayamadım.

"Sözleşmem var ama ileri zamanlarda kulüpteki vaziyet ve şartlar ne olur, bilemem" demeye mi getirmiş acaba

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #3419 : 21 Mayıs 2018, 12:08:20 »

Aynı şeyi hissettim fakat aynı cümle eurohoops ta "hayatın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz" şeklinde çevrilmiş. Cümlenin akışına, bağlama baktığınız zaman sizin işaret ettiğiniz cümle daha doğru çeviri gibi görünüyor. Döviz kuru durumu yani memleketteki ekonomik istikrar sıkıntı çıkarabilir gibi görünüyor.