Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3540 : 08 Haziran 2018, 08:47:36 »
Bu arada gelecek yıl yabancı kuralı kesin değişiyor ama ne yapacaklar 4+1 mi 3+2 mi vs vs...3-4 farklı plan varmış  ve kulüplerle görüşeceklermiş ama değişim kesin..inşallah yolumuzu kesmezler

3+2 yi getiremezler. 4+1 gelecektir ki bize fazla koymaz. Asıl ısrarcı olmamız gereken nokta 8 yabancıya lisans çıkması ve 6 oyuncunun ise maç kadrosunda olması konusunda bir değişiklik yapılmaması. Bunlar değişmezse 4+1 fazla üzecek bir durum değil. Çoğu zaman sahada 4+1 oluyor zaten. Bobby Sinan Melih Ahmet Egehan birileri olur illa ki sahada. Ömer Onan da bu konuda daha önce "resmen olmasa da fiilen zaten 4+1 sahada gerçekleşiyor istatistiksel verilere göre" demişti.

8 lisanslı , 6 maç kadrosunda konusunda kısıtlama getirilmeye çalışılırsa veya 3+2 söz konusu olursa cıngar çıkartılmalı.

Çevrimdışı tunamoto

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3541 : 08 Haziran 2018, 14:43:29 »
arkadaşlar sizden rica etsem kısaltma yazmadan yazarsanız sevinirim. Yukarıda ÖO ve MK gibi kişiler yazıyor. Kim bunlar?

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3542 : 08 Haziran 2018, 14:45:16 »
Wanamaker gibi nba meraklısı adam sezonun bu bölümünde anlaşmaz bence bir takımla. Ayrıca sezonun son kısmını mvp gibi oynayan birini koç bırakmak istemez. Eğer kendisi gitmek istiyorsa bilemrm

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2018, 14:50:14 Gönderen: ilkerz »
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3544 : 08 Haziran 2018, 14:50:46 »
Wanamaker gitmiş hayırlı olsun. Yerine Calathes yakışır ama zor gibi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3545 : 08 Haziran 2018, 14:51:40 »
Vesely'nin 8 milyon dolari sirf kupayi almak icin reddedecegine ben inanmiyorum sahsen.

Tam tersine ben inanıyorum. Vesely egosu olan adam, daha önce NBAde havlu sallamış ve bundan nefret etmişti.

Udoh ise tam 657 ye tabi devlet memuru, ofis eve yakın olsun azıcık aşım dertsiz başım dedi. Gobert ve Favors gibi iki vasat uzunun olduğu takımda sahaya çıkamıyor ama umrunda olmuyor. Adam bizde yaşadığı tecrübeyi adeta zorunlu askerlik gibi gördü...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3546 : 08 Haziran 2018, 14:54:13 »
wannamaker barcelonaya gitti.
http://www.sporundibi.com/avrupa-dan-basketbol/fenerbahceli-wanamaker-barcelona-ile-anlasti-h50030.html

Bence buna gitti denmez, gitmesine izin verildi denilir. Umarım doğrudur, çok sevinirim.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2018, 14:56:32 Gönderen: CanCan »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3547 : 08 Haziran 2018, 15:41:38 »
Beklenildiği katkıyı veremese de bence takımdaki en etkili guard yine kendisiydi. Umarım biz vazgeçmişizdir. Şut konusunda ciddi zaafı olsa da Calathes ile anlaşalım bari o ayarda alınacak tek oyuncu kendisi. Nick Calathes nam-ı diğer Nick the Brick ( kiremitçi :D )

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3548 : 08 Haziran 2018, 16:39:37 »
sporundibi.com diye bir siteyi ilk kez duydum, birşeyin dibi olan tanımlamalara da ayrıca gıcığım zaten.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3549 : 08 Haziran 2018, 18:29:24 »
sporundibi.com diye bir siteyi ilk kez duydum, birşeyin dibi olan tanımlamalara da ayrıca gıcığım zaten.

Haberi Sportando yapti zaten bunlar kaynak gosterip alinti yapmislar. Bu arada yenge yalanlamis haberi zaten. Ben Wana ile devam etmek isteyeceğimizi dusunuyorum acikcasi.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3550 : 08 Haziran 2018, 19:03:57 »
arkadaşlar sizden rica etsem kısaltma yazmadan yazarsanız sevinirim. Yukarıda ÖO ve MK gibi kişiler yazıyor. Kim bunlar?
Ömer Onan ama MK kim?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3551 : 08 Haziran 2018, 19:13:17 »

Ömer Onan ve Murat Kosova galiba

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3552 : 08 Haziran 2018, 20:20:53 »
Son 1 aydır takımın lideri olmuşken Wana'nın kaybedilmesi hatâ olur. Seneye çok daha iyi bir Wana izleyecekken yolların ayrılması çok yanlış. Yerine Teo ya da Belinelli getiremiyorsak Wana'yı elde tutmamız gerekli.

Ayrıca Barca Pangos ile anlaştı haberleri vardı 2 gün öncesine kadar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3553 : 08 Haziran 2018, 22:42:32 »

MK Murat Kosova
...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3554 : 08 Haziran 2018, 23:21:58 »
Wanamaker'ın karısı tekzip etti o haberi. Bir yere gittiği yok. NBA dener, olmazsa bizimle devam eder tahminim.
Kara deryalarda bir FENERsin!