Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293755 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4035 : 03 Temmuz 2018, 15:28:37 »
Zalgiris, Pangos'un yerine Goss'u istiyormuş.
Hazır 10 yabancı kuralı da gelmişken makul bir maliyetle alsak güzel olur.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #4036 : 03 Temmuz 2018, 15:46:09 »
Goss haberi çıktıktan sonra biraz yabancı siteleri ve forumları dolaştım. Anladığım kadarıyla zalgiris ekonomik olarak cazip bi teklif sunmuş, oly de de blatt goss u çok istiyomuş. Zaten gecen haftaki roportajında sanıyorum haftaya kararımı vermiş olurum bişeyler netleşir gibi bişey demişti. Muhtemelen 3-5güne nereye gideceğini görürüz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #4037 : 03 Temmuz 2018, 16:23:16 »
Teo+Goss yapalım. 1 sene sonra Bobby gidince Goss'u Türk yapalım ve Wilbekin'e kapak olsun. Milli Takımda hangisi oynarsa artık, o Ufuk Sarıca'nın bileceği iş.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4038 : 03 Temmuz 2018, 16:37:52 »
acaba henry mı turk olsa..ben cok begeniyorum o cocugu..
obra ile kral olabilir..
hem cok genc daha..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4039 : 03 Temmuz 2018, 16:54:40 »
obra ile kral olabilir..
hem cok genc daha..

Valla bende cok begeniyorum ama ... buyuk takimda ve euroleage de gormek lazim ...

Fizik iyi.. oyun gorusu iyi... dogru kocun altinda oyun disiplini kazanirsa avrupa standartlarina gore cok iyi bir oyun kurucu.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #4040 : 03 Temmuz 2018, 17:43:03 »
abi böyle demeseydin iyiydi. Seni çıplak görmeyelim diye geleceği varsa da gelmeyebilir  ;D ;D ;D
;D ;D
 abi benim gözümde çok özel bir oyuncu. Real'e kaybettiğimiz F4 yarı finalindeki suratı, ifadesi hala gözümün önünde.  Gelsin, Reyes'i Ayon'u üzerlerine Rudy'i koyup döve döve kupayı alalım. Başka türlü içim soğumaz. 
İşın romantik kısmını gecersek Nba tecrübesi kazanmış bir Nemanja'yı EL degil durdurabilecek yanında duracak adam bulamazsın. 4 numara özelliklerini zaten bilen biliyor.  Ayrica adamın topla hareket kabiliyeti de enfes. Lauvergne eyvallah iyi bir basketçi olabilir ama Nemanja seviyesinde olmadığı aşikar.  Hala diyorum gelmeyeceğini bile bile konuşuyorum. Ama ihtimal varsa Lauvergne + Nemanja + bir kisa transferine çoktan tavım. Gerekirse 3 uzunla oynatır  Koç, herkesinden içinden geçeriz.  EL'deki guardlarin yeteneklerini az cok görüyoruz. 3-5i dışında beş para etmez.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4041 : 03 Temmuz 2018, 18:59:45 »
Sen bana söylesene şut dışında NBA'de hangi özelliğiyle tutunabilir Nunnaly? Gerçekten merak ettim söyle. Senin görüp de benim göremediğim ne var acaba???

Peki hocam, bu NBA takımlarının GMleri gerizekalı demek ki senin haftada 2 maç izleyip gördüğünü onlar göremiyor...

Yüzde 55 ile üçlük yüzde 90 ile faul atan, pozisyonu için ortalama bir savunmacı ve ribaundcu olan her oyuncu NBAde minimum kontrat kapar...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #4042 : 03 Temmuz 2018, 20:53:12 »
Goss tan vazgecmisiz sanirim,suan zalgiris ve baskonia dan birine gidecek gibiymis

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4043 : 03 Temmuz 2018, 22:24:17 »
Peki hocam, bu NBA takımlarının GMleri gerizekalı demek ki senin haftada 2 maç izleyip gördüğünü onlar göremiyor...

Yüzde 55 ile üçlük yüzde 90 ile faul atan, pozisyonu için ortalama bir savunmacı ve ribaundcu olan her oyuncu NBAde minimum kontrat kapar...

Nba GM leri kimlere ne kontratlar verdiler, sanki hatasiz mukemmel yonetiyorlarmis gibi konusuyorsun. Benneti 1. siradan secen de bir nba gm'iydi ve geri zekali degildi ama secti. Zaten adamlar ucuz kontratla oynayacak ya tutarsa diye deneme yapiyorlar. Eurocuptan bile oyuncular gidiyor. Biraz sans verip olmazsa gelistirme ligine sallayacaklar iste.

Nunnalynin ribaund istatistikleri fizigi ve pozisyonuna gore dusuk, savunmasi ve atletizmi avrupa icin ortalama ama nba standartlarinda zayif. %90 serbest atis fazla ciddiye alacaklari bir konu degil faul cizgisine surekli gidecek bir oyun yapisi yok. Nba'de bazen sadece bir ozellik bile sizi rotasyona sokabilir. Nunnaly de sansini deneyecek. Bos sutlarda yuksek yuzdeyle isabet bulursa cok ciddi eksiklerine ragmen bir yer edinebilir

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4044 : 03 Temmuz 2018, 22:37:20 »
Olaya söyle bakın... Iyi kotu ... begenirsiniz yada beğenmezsiniz... ama Fenerbahce de süre alabilen ortalama dediginiz oyuncu bile NBA in dikkatini çekiyor...

Takimin geldiği noktada ileride hedefleri olan, dikkat çekmek isteyen oyuncular için en uygun takımız... geldi gelmedi nazlari 4 senedir giderek  azalıyor...

(Bu arada nunnally kadar kenarda sorunsuz bekleyen, her girdiğinde hazır, disiplinli olan, ceza sutu acimasiz ve ortalamanın üzerinde savunması olan bir oyuncunun NBA e gitmesinin bence sasirılacak yani yok...)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4045 : 03 Temmuz 2018, 23:10:12 »
obra ile kral olabilir..
hem cok genc daha..
Çok da genç değil Goss'la Wilbekin'le kıyaslarsak. Bir de şut sorunu var tabii.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4046 : 04 Temmuz 2018, 10:09:52 »
Nba GM leri kimlere ne kontratlar verdiler, sanki hatasiz mukemmel yonetiyorlarmis gibi konusuyorsun. Benneti 1. siradan secen de bir nba gm'iydi ve geri zekali degildi ama secti. Zaten adamlar ucuz kontratla oynayacak ya tutarsa diye deneme yapiyorlar. Eurocuptan bile oyuncular gidiyor. Biraz sans verip olmazsa gelistirme ligine sallayacaklar iste.

Nunnalynin ribaund istatistikleri fizigi ve pozisyonuna gore dusuk, savunmasi ve atletizmi avrupa icin ortalama ama nba standartlarinda zayif. %90 serbest atis fazla ciddiye alacaklari bir konu degil faul cizgisine surekli gidecek bir oyun yapisi yok. Nba'de bazen sadece bir ozellik bile sizi rotasyona sokabilir. Nunnaly de sansini deneyecek. Bos sutlarda yuksek yuzdeyle isabet bulursa cok ciddi eksiklerine ragmen bir yer edinebilir

Naçizane olayın iki kıta arasındaki basketbol anlayışı farkından kaynaklandığını düşünüyorum. 2 sezon önceki final four MVP'si Udoh havlu sallıyor orada. Buradaki ve oradaki beklentiler çok farklı.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #4047 : 04 Temmuz 2018, 10:40:44 »
Goss haberi çıktıktan sonra biraz yabancı siteleri ve forumları dolaştım. Anladığım kadarıyla zalgiris ekonomik olarak cazip bi teklif sunmuş, oly de de blatt goss u çok istiyomuş. Zaten gecen haftaki roportajında sanıyorum haftaya kararımı vermiş olurum bişeyler netleşir gibi bişey demişti. Muhtemelen 3-5güne nereye gideceğini görürüz

Goss un oly ile anlaştığı söyleniyor
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #4049 : 04 Temmuz 2018, 12:29:47 »
Uzunlarda hardcore bir rotasyon oldu, pota altı mücadaleleri +18 gececek gibi gözüküyor..