Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291036 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #690 : 28 Haziran 2017, 23:59:03 »
Eurohoopsa göre bogi ye 3 yıl İçin 36m dolar veriyorlarmış
İmza 6 Temmuz'da olacakmış

Bu arada wannamaker da skime kadar gelsin aq

Zaten salak olduğu geçen seneden belliydi. Seni Obra istiyor, şampiyonluğun en büyük adayına gelmek yerine bir bok olmayacağı belli daçkayı tercih ediyorsun
CV de EL şampiyonluğu yazacak, sonrasında zaten çok daha iyi kazanma şansın olacak
Aq salağı skime kadar yolu var
aahahaha bu ne içten bir isyandır :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #691 : 29 Haziran 2017, 00:45:46 »
eğer bogdan çoktan gittiyse ve nunanlly kalacaksa antiçe yol vermeliyiz bende çok severim ama o kontratla sadece yük olur daha değişik oyunlar oynamamız için jokerlik bir kontenjan açılır bununla geçen senenin bile üzerine çıkabiliriz

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #692 : 29 Haziran 2017, 09:35:00 »
Umit avci teo ve lull dan biri gelecek yazmis bogi yerine imkani yok bence biraz zorlama olmuş

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #693 : 29 Haziran 2017, 09:40:24 »
Teo nba yapacak lull da real i birakmaz nba den birileri gelecek... Bekleyip gorecez.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #694 : 29 Haziran 2017, 09:51:03 »
Ümit Avcı nasıl böyle bir haber yapıyor cidden anlayamıyorum.
Llull 2015 yılında 6 yıllık sözleşme imzaladı,adam her fırsatta Madrid de oynamak istiyorum diyor.Nba reddetme sebebi bile bu iken Avrupa da başka bir takıma gider mi?Hadi onun niyeti var Real Madrid bırakır mı?
Teo konusuna gelirsek adam Nba de oynamak için Cska dan ayrılıyor.Eğer bahsedilen rakamlar doğruysa yıllık 7-8 milyon usd tekliflerini bile reddetmiş.(Ben bu kadar abartı bı teklif olduğuna da inanmıyorum şahsen)Hadi Teo yu yazsa sadece bi nebze anlarım,sonuçta boşta olan bir oyuncu.Koçun da onun oyun tarzını sevdiğini hepimiz biliyoruz,ilgimizde illa ki olmuştur.Ama sen haber yapıp da dersen ki ikisinden biri kesin,ikisi birden de olabilir.O zaman bunun iki anlamı vardır;
1:Sırf haber yapmış olmak için haber yapmak.
2:Milletin durduk yere beklentisini yükseltip gelen her oyuncuya burun kıvırılmasını sağlamak.Eğer amacı buysa ki bunu Ümit Avcı gibi birine konduramıyorum ama bu art niyetten başka birşey değildir.
Ha Eğer gerçekten bunlardan birisi de gelirse özür dilerim adamın günahını aldığım için ama gelmezse yaptığı şu haberin yukarda saydıklarımdan başka bi açıklaması da yok.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #695 : 29 Haziran 2017, 10:04:47 »
Avrupa şampiyonu olmuş bir takımın sponsor desteği de bulmuşken şu oyuncu kesinlikle bize gelmez denmesini anlamıyorum. Tabiki NBA'den bahsetmiyoruz ama avrupada CSKA ve Real ile en yüksek bütçeye sahip ve bana göre şu anda en popüler takım olan Fenerbahçe'ye Teo NBA yapmazsa gayet de olası bir şekilde gelebilir. Adam boşta zaten. Lull'un kontratı olmasında dolayı ben de ihtimal vermiyorum Teo olabilir. Olursa da son derece güzel olur.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #696 : 29 Haziran 2017, 10:06:45 »
Bogdanın gidişiyle benim şahsi hayalim philadelphia civarlarında sakallı güzel bi arkadaş var o gelse keşke ama o da muhtemelen havlu sallamayı avrupaya dönmeye tercih edecektir bi çokları gibi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #697 : 29 Haziran 2017, 10:18:35 »
Avrupa şampiyonu olmuş bir takımın sponsor desteği de bulmuşken şu oyuncu kesinlikle bize gelmez denmesini anlamıyorum. Tabiki NBA'den bahsetmiyoruz ama avrupada CSKA ve Real ile en yüksek bütçeye sahip ve bana göre şu anda en popüler takım olan Fenerbahçe'ye Teo NBA yapmazsa gayet de olası bir şekilde gelebilir. Adam boşta zaten. Lull'un kontratı olmasında dolayı ben de ihtimal vermiyorum Teo olabilir. Olursa da son derece güzel olur.
Abi zaten bende senınle aynı şeyi düşünüp öyle yazdım.Teo konusunu sadece yazsa anlarım ama ikisinden biri kesin dediği için sıkıntı çıkıyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #698 : 29 Haziran 2017, 10:20:19 »
Haberin içeriğinden bağımsız olarak söylüyorum
Ümit abi yalan söylemez ama onu da söyleyeyim bu piyasada güvenilirliği en sağlam basketbol gazetecilerindendir

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #699 : 29 Haziran 2017, 10:23:28 »
Bogdan gitmeyecek bence.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #700 : 29 Haziran 2017, 10:24:44 »
Ümit abi yalan söylemez ama onu da söyleyeyim bu piyasada güvenilirliği en sağlam basketbol gazetecilerindendir
Tam ben yazacaktım siz yazmışsınız, haberden bagımsız ümit avcı iyi bi gazetecidir güvenilir düzgün bi adamdır ama sanki yazdıkları temenni gibi olmuş, avrupadaki bogdan ayarındaki 3kısadan 2sini direk bize yazmış diğeri de malum nando de colo belki bi de shved :) haberdeki bi diğer detay dikkatimi çekti. Vesely nin kalacagı kesinleşti yazmış, ama sefer de udoh un durumu belirsiz demiş. Biz hep keendi kendimize tam tersini düşünüyoduk

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 10:30:42 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #701 : 29 Haziran 2017, 10:36:42 »
Abi zaten başka birisi yazsa tınlamam bile,sonuçta yıllardır bildiğimiz birisinin böyle bir haber yapması garibime gitti.Neyse bekleyip görmekte fayda var

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #702 : 29 Haziran 2017, 11:18:55 »
Basketbol yazarları içerisinde en güvendiğim iki isimdir; Ümit Avcı ve Gökhan Türe. Bu zamana kadar sırf haber olsun diye masa başı haber yaptıklarına şahit olmadım. İllaki bir duyum almıştır.

Daha önce şahsi fikrimi de yazmıştım burada. Para için yıllarca CSKA'da kalmış bir oyuncunun ciddi bir rakamı elinin tersiyle iterek ayrılması bize gelme ihtimalini zora sokan bir durum. Avrupa kıtasında CSKA'nın Teo'ya vereceği parayı verecek takım yok basketbolda. Ama artık yaşta ilerlemişken parayı değilde son 7-8 yılda final four'a kadar gelip elenmek ve sadece tek şampiyonluk yaşamış olmak canına tak etmiş, gözünü açmış olabilir mi? Onu bilemem. İlgimiz olması çok doğal çünkü koç geldiği günden beri hemen hemen her yaz Teo ile adımız anılmıştı. İllaki teklif yapmışız, nabız yoklamışızdır ama geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Ha az önce yazdığım gibi kafası dank etmişse o zaman neler olur bekleyip göreceğiz.

Llull konusu ise Teo'dan daha karmaşık. Kontrat altında bir oyuncu olmasının dışında Real'in oyun sisteminin merkezinde yer alan bir isim. Böyle bir oyuncuyu takımından koparmak hiç ama hiç kolay değil. F4 sonrası Llull'un açıklamaları çok konuşulmuştu. Belki taraftardan etkilendi, belki Obradovic ile çalışma arzusu var içerisinde. Ama gelmesi şu şartlarda hiçte kolay değil. Oyuncu kabul etse Madrid kabul eder mi hiç sanmıyorum. O yüzden Teo'nun gelebilme ihtimali Llull'den daha fazla diye düşünüyorum.

Cem abi'nin dediği gibi Ümit abi sözüne her zaman güvenilen bir basketbol muhabiri. Kesin duyum almadan haberi kaleme almamıştır. İlgimiz illaki vardır ama ikisinden birinin gelebileceğini ben pek sanmıyorum. İnşallah yanılıyorumdur tabiki :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #703 : 29 Haziran 2017, 11:54:59 »
Teodosic'e ilgimiz gerçekten vardır, Llull da Teodosic'in menajerine mesaj olsun diye ortaya atılmıştır bizimkiler tarafından... Çok mu hayal oldu :)

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #704 : 29 Haziran 2017, 11:56:24 »
Teodosic'in son açıklması 'kesin olan şey artık cska'da oymayacağım'dı. Aynı haberin içeriğinde bizim bogdan için 3,5 milyon euro kadar çıkıtığımız söyleniyor. Aynı tarife belki biraz üstü teo için uygulanıyordur. Yok cska 8 verdi falan bunlar palavra bence çıksa çıksa 4'e falan çıkar. Teo nba yapmazsa yüksek ihtimal bize gelir. Zoc ve teo kesin görüştüğünü düşünüyorum. Nba yapar mı olabilir ama kendi açıklamasında yola çıkarak umutlanıyorum. Şunu dese 'ne olacağını bilmiyorum ama avrupa'da olmayacağım' dese konu kapanır ama teo bütün kapıları kapatmıyor. Bilmiyorum olabildiğince iyimser olmaya çalıştım inşallah gerçeklerde böyledir.