Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #855 : 01 Temmuz 2017, 20:37:53 »
Yazık değil mi ya Ferit Şahenk'in parasını bayan basketbola çar çur edeceğiz
Lütfen geçelim bu işleri

Zamanında Acibadem bayan voleybol için çar çur mu etti Cem. O dönem adam kalkıp Gamova, Nati getirmeseydi, Fofao, Ze, Kasia getirmeseydi esamesi okunmazdı voleybolun. Parayı basıp başarı gelince Armanın Gururu oldular. Ben bunu bayan basketteki rezillikleri örtmek için söylemiyorum ama 10 yılda bir sponsor bulamamak bu şubeye daha da büyük rezilliktir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #856 : 01 Temmuz 2017, 20:53:00 »
Türkiye'de yatırım yapılacak üç şube vardır: Futbol, Erkek Basketbol, Bayan Voleybol.
Gerisi gereksizdir. Erkek voleybolunu şahsen izlemeyi çok sevmeme karşın gereksizdir. Kürek, yelken, boks, masa tenisi gereksiz oğlu gereksizdir. Devlet Olimpiyatlara sporcu gönderecek diye tonla masraf edip, bir de o sporcuların da vergisini öde... Aptallık.

Bütün Türkiye'de, bütün takım taraftarları dahil, Kadın Basketbolundaki başarıyla sevinip, başarısızlıkla kahrolacak insan sayısı 500 değildir. Bunların da taş çatlasın 300'ü Fenerbahçe taraftarıdır. Zaten önemli bir bölümünü forumlardan tanıyoruz. Yani toplasan kale arkasından iki sıra etmez. 200-300 taraftarın egosu tatmin olsun diye üç - beş milyon yatırım; yazık ve günah... Erkek voleybolunu bayan voleybolundan daha çok sevmiş olmamam karşın, aynısını erkek voleybolu için de söylüyorum.

1. Futbol.
2. Erkek Basketbol.
3. Bayan Voleybol.

Büyük Spor Kulübü olmak için bu üçü yetip artar. Başarı kriteri de bu üçü üstüne kurulur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #857 : 01 Temmuz 2017, 21:37:35 »
Bayan voleybol diye bir branş yoktu Fenerbahçede MAA olmasaydı. MAA = Sponsor
Sponsor = Ülker, Doğuş
Sponsor = Herşey

Çevrimdışı unspoken_castle

• Üye
  • Yer: Ankara
    • unspoken_castle
« Yanıtla #858 : 01 Temmuz 2017, 21:48:07 »
Zamanında Acibadem bayan voleybol için çar çur mu etti Cem. O dönem adam kalkıp Gamova, Nati getirmeseydi, Fofao, Ze, Kasia getirmeseydi esamesi okunmazdı voleybolun. Parayı basıp başarı gelince Armanın Gururu oldular. Ben bunu bayan basketteki rezillikleri örtmek için söylemiyorum ama 10 yılda bir sponsor bulamamak bu şubeye daha da büyük rezilliktir.
Voleyboldaki o sezonda efsaneydi, hem Türk hem yabancı rotasyonu fazlasıyla tatminkardı. Benim vurgulamak istediğim de bu aslında, Ferit Şahenk basketbola sponsor ise hem erkek hem kadın, Ali Koç voleybola sponsor ise hem erkek hem kadın olabilir, olmalı derim..

Çevrimdışı unspoken_castle

• Üye
    • unspoken_castle
« Yanıtla #859 : 01 Temmuz 2017, 21:51:05 »
Bu arada Theis ve Zizic Boston Celtics olmuş, Zizic Daçka'da başarılı bir sezon geçirmişti..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #860 : 01 Temmuz 2017, 22:31:00 »
Voleyboldaki o sezonda efsaneydi, hem Türk hem yabancı rotasyonu fazlasıyla tatminkardı. Benim vurgulamak istediğim de bu aslında, Ferit Şahenk basketbola sponsor ise hem erkek hem kadın, Ali Koç voleybola sponsor ise hem erkek hem kadın olabilir, olmalı derim..

Parayı basıp avrupanın en pahalı takımı olursan öyle oluyor. Bunu gözardı edemeyiz. Bayan baskete son 4 yıldır kızmayan yok, hatta son damla geçen sene taştı ve ben de gereksiz şube dedim ama bundan 4 sene önceye kadar 8 yıl üst üste şampiyon olup avrupada F4 yapıldığında baştacıydı. Taurasi, Penny, Matoviç, Angel ile istanbuldaki F4 10.000 kişiye oynanmıştı. Öyle 300-500 kişiye değil ama gün geçtikçe kendini eritti şube. Sponsor her yerde önemli, her branşta. Bir sponsor, belki bir fazladan takviye 2 avrupa şampiyonluğuna mal oldu belki. Artık da kimsenin umurumda değil. Sponsor şube zirvedeyken bile bulunmadı (bulunamadı demiyorum, bulunmadı diyorum zira gs bulabiliyorken bizim bulamamamız faciadır) artık da hiç bulunmaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #861 : 01 Temmuz 2017, 22:45:11 »
ona da ayrı bir sponsor bulsunlar onu demek istedim

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #862 : 01 Temmuz 2017, 22:50:43 »
Aziz Başkan'a bi bilet alıp Amerika'ya göndersek bence en büyük transfer bu olur ;D biraz NBA organizasyonundakileri de tokatlasın, takımı korusak yeter ;D

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #863 : 01 Temmuz 2017, 23:08:44 »
http://www.hizlihucum.com/anadolu-efes-fenerbahce-diot-transferinde-karsi-karsiya-olympiakos-da-talip/ daha önceki sayfalarda kadromda yer vermiştim.Olursa güzel olur.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #864 : 02 Temmuz 2017, 00:10:33 »
Cedi Cleveland, Furkan da Philadelphia yapmış. Bogdan ne zaman açıklayacak kararını acaba.

Hani bi umut, hani belki saksı düşer kafasına ve ''sokarım Sacramentoya'' der.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #865 : 02 Temmuz 2017, 03:24:55 »
Diot'un menajer haberi olduğuna inanmak istiyorum. Gherardi'nin "Fenerbahçe'ye gelmek isteyen çok oyuncu var. Bu yaz sınırlı sayıda oyuncunun bu rüyası gerçek olacak." dediği yerde diot hiç durmuyor hiç.

• Üye
« Yanıtla #866 : 02 Temmuz 2017, 09:25:31 »
Rüya gibi geçen,sonu şampiyonlukla taçlanan ve halen tadı damaklarımızda olan sezonu geride bıraktık.Takımı önemli eksiği Kostas ve Bogi dışında topu yere vuran oyuncu eksikliğiydi.Halen Bogi'nin kalacağına inanıyorum.Diot hem iyi bir back up hem de topu yere vuran kısa oyuncu eksikliğini gidermek için ideal bir isim bence,hem savunma hem hücumda beğendiğim bir oyuncu,gelirse iyi olur.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #867 : 02 Temmuz 2017, 09:54:29 »
Nunnally nin de opsiyonunu kullanıp takımda tutmuşuz diye konuşuluyo, doğrumudur bilmem ama çok da tuttuğum biri değildi ayrılmasını istiyo ve bekliyodum ama tabi koç neylerse en doğrusunu en güzelini eyler :)
Diot benim fikrime göre duyumcu ya da menejer şişermesi bi haberdir. Guard rotasyonumuzda zaten bobby kostas sinan varken(bence diot 3ünden de iyi degil), bogdan ın yerine bence daha elit daha dominant bi kısaya gideriz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 09:55:33 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #868 : 02 Temmuz 2017, 10:12:16 »
Diot yanilmiyorsam Zizis gelmeden de ismi gecen bir oyuncu.

• Üye
« Yanıtla #869 : 02 Temmuz 2017, 10:29:11 »
Diot yanilmiyorsam Zizis gelmeden de ismi gecen bir oyuncu.
Aynen üstat