Valla anladigim kadariyla bu tosun kardesimiz cok zor bir durumda. Nba'e gitmek icin acele edecektir ama acele ettikce de fenerbahce gibi kita avrupasinda oynamis olan oyuncularin bile adapte olmakta gucluk cektigi bilinen; hem hucum hem savunma yönüyle talepkar olan bir takimin icinde siritma riski cok yuksek. Muhtemelen o da biliyordur köprüden önceki son cikista oldugunu. Ne diyelim allah kolaylik versin.
Bizim tarafa gelirsek, Hakan Bey'in söyledikleri acitici olsa da hakikatin ta kendisi. Nasil köpegin adami isirmasi haber niteligi tasimiyorsa, bu kardesimizin tutunamamasi da üzerine yazilip cizilecek derecede önem arz etmiyor. Etmemeli. Tutsun isteriz tabi ki ama olmazsa da tadimiz kacmasin. Benim kendisinden tek beklentim Obradovic'e kendisini kullandirtabilmesi. PnR PnP gibi bazi özellikleri oldugu rivayet ediliyor. Rivayet diyorum cunku hem benim birincil bilgim degil hem de nba izleyen kim varsa o isler bu adamin mazisinde kaldi demeye getiriyor. Nunnally nasil mürside teslim olur gibi -isin calisma kismindan kacmayarak- kocun ellerine biraktiysa kendisini bu kardes de onu yapsin. Bakarsiniz ceyrek finalde, final fourda bir yerlerde kocun milletin aklini alacak bir besle maci calip goturmesine hizmet eder. Sabir ve sebati bir araya getirirse bir seyler olur belki. Geri kalan hersey icin, Ya nasip!