Bennet bu haliyle CSKA maçında 15 dakika süre alsa pota altı yol geçen hanı olur. 15 dakikada 40 sayı yeriz.
Dün oynanan maça bu kadar anlam yüklememek lazım. Nunnaly meselesine gelince...
Dün herkes Bennet'a sayı attırmak için uğraştı. Oysa Nunnaly geldiği zaman bomboş iken dahi pas alamıyordu. Tırnaklarıyla kazıyarak kendisini takıma kabul ettirdi ve şu an takımın en kilit oyuncularından birisi... Artık belli hedeflere erişilecekse Nunnaly hava gibi, su gibi elzem.
abi şaşırtıcı şekilde ön yargılısın anlamakta zorlanıyorum bunu söylemem lazım .. hele ki kıta dışından gelen siyahi bi oyuncuya karşı senin gibi adamın böyle ön yargılı olması da garip
Antiç ile 40 sayı fark yemedik ayıboğan ile mi yiyeceğiz ?
Bennett'in savunma konusunda eksikleri, post savunmasındaki bilgi eksikliğini göz önüne alarak söylüyorum bunları ..
edit :
dünkü maça anlam yüklememe kısmı ile ilgili bir şey diyeyim..
geçenlerde Trabzon maçıydı sanırım James çok güzel bi maç oynamıştı ve 18 sayı 5/4 3 sayılık isabeti ile bitirmişti maçı ..
burada bizim Başar dahil '' bu sayıları ben dikkate almıyorum çünkü maç kopmuştu diye yorumlar gelmişti'' o da ne kadar saçma geldiyse bu da o kadar saçma geldi , işte kötü lig maçı iyi lig maçı sonuçta bi katkı verdi. Cska maçında belki hiç süre almayacak dediğin gibi koç belki onu o maçta riske etmeyecek ..
Hakan Yaman seni kınıyorum