Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156159 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)
« Yanıtla #300 : 20 Aralık 2013, 17:55:13 »
Cem, ellerin sağlık. Güzel bir maç yazısı olmuş.

Abi kötü türkçe miz ile ama güzel duygularımız ile karaladık birşeyler :)
şaka bir yana bu şubeyi ve Ivan'ı çok seviyorum abi ,

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #301 : 20 Aralık 2013, 18:25:02 »
@Cem Ağrak
Fazla bağıramadım,çünkü takma dişlerim üzerine fırlayabilirdi.
Eline sağlık Cem,Marshall'ın geldiği günden beri oynadığı en mükemmel sezon diyebiliriz.Tabii buna geçirdiği sakatlık ve geçen sezon oluşan Aslan krizi de etki etmiştir.Neyse ki bu sakatlık ve rahatsızlıklar arasında bu turu geçtik.Kadro planlamasında bazen Turgay'ın yetersiz kaldığı (önceki maç) ve öngörülemeyen sakatlıklar açısından iyi bir yabancı smaçör daha alınabilirmiydi bilmiyorum.Tabii ki lig maçlarında oynatılamayacaktı ama bu maçın özelinde konuşursak orada bu önlemi alsaydık sanırım yenilmezdik.Seneye ŞL.ne gideceğimizden (garanti değil ama benim bu takıma inancım tam) bu gibi risklere hiç girmemeliyiz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı nadir

• Üye
« Yanıtla #302 : 21 Aralık 2013, 03:15:32 »
      Merhaba arkadaşlar. :)

« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 04:44:31 Gönderen: nadir »

Çevrimdışı nadir

• Üye
« Yanıtla #303 : 21 Aralık 2013, 03:39:11 »
      erik2929@

Merhaba arkadaşım. :)
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 04:45:13 Gönderen: nadir »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #304 : 21 Aralık 2013, 10:18:04 »

Merhaba Nadir  :), hoşgeldin  :)

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #305 : 21 Aralık 2013, 10:28:22 »
Anlaşılan Nadir'de voleybol tayfasından bir arkadaş. :)

Bakıyorum da, voleybol ekibi hızla örgütleniyor. :D

Hoş geldin Nadir.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
« Yanıtla #306 : 21 Aralık 2013, 17:49:47 »
Hosgeldin Nadir buranin ismi bir iki aya kalmaz 'filedefener' olacak zaten :))
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #307 : 23 Aralık 2013, 16:24:21 »

Hoş geldin nadir  :)
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı nadir

• Üye
« Yanıtla #308 : 30 Aralık 2013, 01:53:31 »
       Tekrar merhaba arkadaşlar.. :)  Hoşbulduk.. Burada,kim online,kim değil anlayamıyoruz ilk anda ama,olsun.. Eninde sonunda mesajımız yerine ulaşacaktır.. :)

''İrem'im.. İnşallah diğer yarı da yine yorumlar yapmak kısmet olur da..  :( Bu forum fanatik FB'li ya,ben de takımlarımızı çok eleştiririm... ::) FB takımlarına karşı acımasız eleştirilerim olursa,beni bu site kuruculoarına karşı koru lütfen,İremcan... :D ;)

Ama,her zaman İrem Hanım'ın arkasına saklanacak değilim.. Doğru veya yanlış.. Gördüğümü aynen yorumlayacağım..Fenerbahçeliyim demek''her şeyi görmezden gelmek olmamalı...

Kısacası,FB Voleybol takımlarını eğer gerekiyorsa eleştireceğim.Eleştirmek,hatalı tarafları düzeltmek için yapılır..Herkes,böyle durumlarda fikrini söylemeli..Birlikten kuvvet doğar arkadaşlar.. Övmek,övmek nereye kadar? Hatalar varsa,cesurca açıklanıp tartışılmalı bu konular bence...

Yapıcı olalım ama,gerektiğinde de takımlarımızı eleştirebilelim.. :)

Forumda kim online,kim değil... Bunu nerden anlamam lazım? Masum bir soru bu..??

« Son Düzenleme: 05 Ocak 2014, 00:45:43 Gönderen: nadir »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #309 : 30 Aralık 2013, 02:22:37 »
isminizin altında konuşma metninde küçük sarı simge var.

Dün telden cevap vermeye çalıştığım için tam yazamadım.İsminizin altına konuşma penceresi simgesinde küçük sarı bir kutucuk var, çevrimiçi olan arkadaşlarda gözüküyor ama çevrimiçi olmayanlarda sarı kutucuk olmuyor.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2013, 13:33:37 Gönderen: özcan özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #310 : 30 Aralık 2013, 12:49:46 »
       Tekrar merhaba arkadaşlar.. :)  Hoşbulduk.. Burada,kim online,kim değil anlayamıyoruz ilk anda ama,olsun.. Eninde sonunda mesajımız yerine ulaşacaktır.. :)

''İrem'im.. İnşallah diğer yarı da yine yorumlar yapmak kısmet olur da..  :( Bu forum fanatik FB'li ya,ben de takımlarımızı çok eleştiririm... ::) FB takımlarına karşı acımasız eleştirilerim olursa,beni bu site kuruculoarına karşı koru lütfen,İremcan... :D ;)

Ama,her zaman İrem Hanım'ın arkasına saklanacak değilim.. Doğru veya yanlış.. Gördüğümü aynen yorumlayacağım..Fenerbahçeliyim demek''her şeyi görmezden gelmek olmamalı...

Kısacası,FB Voleybol takımlarını eğer gerekiyorsa eleştireceğim.Eleştirmek,hatalı tarafları düzeltmek için yapılır..Herkes,böyle durumlarda fikrini söylemeli..Birlikten kuvvet doğar arkadaşlar.. Övmek,övmek nereye kadar? Hatalar varsa,cesurca açıklanıp tartışılmalı bu konular bence...

Yapıcı olalım ama,gerektiğinde de takımlarımızı eleştirebilelim.. :)

Forumda kim online,kim değil... Bunu nerden anlamam lazım? Masum bir soru bu..??

*madde madde gidelim forumun anasayfasına geldiğiniz zaman en alt kısımda '' çevrimci üyeler '' kısmı var oraya bakarsanız online olan arkadaşları görebilirsiniz ,
*burası zaten eleştirelim tartışalım sohbet edelim diye kuruldu , eleştirilmez sadece övülür gibi bir algı oluşmasın sizde veya diğer dostlarda ki zaten öyle bir durum yok , üslubuna uyan herkes dilediği gibi eleştirir , isteyen över isteyen de eleştirir
bu arada İrem de bu sitenin kurucusu :)

Çevrimdışı nadir

• Üye
« Yanıtla #311 : 05 Ocak 2014, 01:35:35 »
    Cem Ağrak@, irem@,özcan özdemir@; 

Cevaplarınız için teşekkür ederim. :)

Büyük Fenerbahçe'nin en büyük kahramanlarının(sosyal ağlardaki ;) :) )bir arada bulunacağı bu forumda olmaktan dolayı,gurur ve onur duyuyorum. 8)

Fenerbasket Forumu da vardı ama,oraya üye olmak kısmet olmamıştı..Orada da Voleybol başlıkları olsa da,benim öncelikle takip edebildiğim ''VOLEYBOL'' olduğu için biraz çekimser kaldım. Ancak,İrem Hanım ve Cem Bey'in oluşturmaya çalışacakları bir Fenerbahçe Forumunun açılacağını duyduğumda çok heyecanlandım.Nihayet ''Voleybol''odaklı bir FB Platformu oluşacatı diye.. :)

Elbette,bu forumu kuracaklar arasında,sadece adını zikrettiğim iki kıymetli insan olmayacaktı;bizim birbirimizi bulmamızı sağlayacak olan daha nice değerli Fenerbahçe sevdalısı kıymetli değerlerimiz de görev almış... Hepinize sonsuz hürmetler ve teşekkürler.. Bu forumun oluşmasında emeği geçen herkese TEK TEK teşekkür ederim;kendi adıma.. :) 8)

NOT: Cem Bey;İrem Hanım'ın kurucu üye olduğunu biliyordum da;o cümleyi yazarken ''diğer''kelimesini yazmayı unutmuşum..  :D   Zaten o cümleler hep latifeydi.. Şakaydı.. :) ;) Ben burada kendimi ailemin içindeymişim gibi hissedeceğimden eminim..  Fenerbahçe'li olmak bambaşka bir şey ..Kan kardeşi gibi birşeyiz hepimiz.. :)  SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM! :) :'(

« Son Düzenleme: 05 Ocak 2014, 01:37:18 Gönderen: nadir »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #312 : 12 Ocak 2014, 21:25:14 »
Bir aksilik çıkmaz ise bu kupayı bu sene müzemize getireceğiz ,
Fonteles lig maçında oynamadı ama çok önemli bir sıkıntısı yokmuş tedbir amaçlı oynatmamış hoca sanırım bu maça sakladı
bir aksilik olmaz ise çarşamba maçtayım ...

rakibimiz genç bir ekip , şu anda Finlandiya liginde 34 puan ve averaj ile lider durumda.
geçen sene ligi 3ncü bitimiş.
2012 yılında şampiyon olmuş.
2 tane yabancı oyuncuları var. çaprazları hollandalı , birde belaruslu orta oyuncuları var.
en tecrübeli oyuncuları Oli Kunnari ( Ivan'ın olimpiacostan takım arkadaşı 2010 yılında Yunanistan şampiyonu oldukları zaman aynı takımdaydılar )
Castellani'ninde 2 sene Finlandiya Milli takımı hocalığı yapmış olması oyuncuların özelliklerini iyi tanımak açısından ufak bir avantaj sağlayacaktır.

zorlanacağımızı düşünmüyorum
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2014, 22:31:38 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #313 : 12 Ocak 2014, 22:50:52 »
Oradayız,maalesef Cem'de gelecekmiş,ona rağmen hallederiz,sıkıntı yok.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #314 : 12 Ocak 2014, 22:52:31 »
Oradayız,maalesef Cem'de gelecekmiş,ona rağmen hallederiz,sıkıntı yok.
;D ;D ;D
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.