Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
İvan uzay voleybolu oynuyor kesinlikle:))) İnsan olamaz yaaa. Tebrikler Fenerbahçe Grundig Tebrikler İvan
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ivan uzay voleybolu oynarken Arslan ne oynuyo anlamak çok zor. Iyi manşet gelmesine rağmen yine yeniden Ivan+fonteles e yükü bindirmis. Ivan % 73 , fonteles % 63 gibi muazzam yüzdeler ile oynamış ama bu sağlıklı değil. 88
Kez hücum eden bir takım % 77.2 sini sadece 2 oyuncu üzerinden yapmasının mantıklı bir izahatı yok . Hem biz hemde Arslan çok şanslı çok önemli bir pasör çaprazı ve çok iyi 2 tane smaçör e sahip ve onları hep beraber sömürüyoruz...
88 hücumda 3 orta oyuncuya toplam giden pas sayısı sadece ve sadece 9.. yazı ile dokuz....
Hayırlısı olsun. Bu kupayı almamız lazım.
Marshall'in da önemli bir sıkıntısı yoktur umarım.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Ivan uzay voleybolu oynarken Arslan ne oynuyo anlamak çok zor. Iyi manşet gelmesine rağmen yine yeniden Ivan+fonteles e yükü bindirmis. Ivan % 73 , fonteles % 63 gibi muazzam yüzdeler ile oynamış ama bu sağlıklı değil. 88
Kez hücum eden bir takım % 77.2 sini sadece 2 oyuncu üzerinden yapmasının mantıklı bir izahatı yok . Hem biz hemde Arslan çok şanslı çok önemli bir pasör çaprazı ve çok iyi 2 tane smaçör e sahip ve onları hep beraber sömürüyoruz...
88 hücumda 3 orta oyuncuya toplam giden pas sayısı sadece ve sadece 9.. yazı ile dokuz....

ben de uzay voleybou yorumunu okudugumda aslanin ne kadar sansli oldugunu dusunmustum. aklima bir de su geldi ivan olmazsa aslan kime pas atacak? malum ortalara musait olsa da pas atmiyor. yuku vermis 3 smacore gidiyor. nereye kadar surecek belli degil ve dediginiz gibi takim icin cok sikintili ve sagliksiz bir durum.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ulaş bu sene boştaydı bir de..alaydık iyi olurdu sanki

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Abi Turgaya atıyor blokta kaldı..İbrahim hücumda yok..Biraz emin..Uğur desen Allah'a teslim...Kemal oynasa ona güvenerek atıyor...

Kenarda Jorge var onun kontrolü dışında olacak bir durum değil bu pas dağıtımı...

Bence asıl sorun Thiago..

Adam sağlamsa ve Turgay oynuyorsa Voleybola ihanet
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu arada Latina İBB yi silkelemiş...

SANIRIM Rakip LATİNA olacak..Zor eşleşme.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
İBB'nin pek sağı solu belli olmuyor ama italyanlar turu bırakmaz herhalde..ben bugünkü maçı seyredemedim, rövanşta kaza ihtimali var mı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bu arada Kemal ne zaman dönecek bilen var mı

gurol1967

• Ziyaretçi
Set verdik (Iban Perez'i durduramadik bu sette) ama ilk mac icin iyi sonuc cunku 3-0 ve 3-1 arasinda fark yok.
Nantes takimi su ana kadar oynadigimiz en guclu takim deniyor zaten yari finale gelmeleri bosuna degil.Oyuncularimiz da 2.mac daha zor gececek boyle olmayacak diyorlar.Bilemiyorum ama ben bu takimi bahsettikleri kadar iyi bulmadim.
Arslan 2 oyunculari yoktu dedi 1 tanesini Kivan bir kac kez hatirlatti Alexander Shafranovich (Israil'li) mis digeri sanirim Stefan JR Chirtiansky ,bu oyuncuyu taniyorum sanirim Tours takimindaydi.Smacorler bunlar.Bu eksikler demek ki cok etkiledi Nantes takimini.Umarim Cumartesi de oynamazlar.
Ha biz de Marshall ve Kemal gibi 2 onemli eksik vardi.
Marshall'a gecmis olsun derken yokken neden Thiago oynamadi hala yedek anlayamadim.Castellani yeterli gormuyor olmali Turgay'dan geride goruyor sanirim.
Ortalardan neden az oynadik elestirilmis.Kemal yokken Ibrahim ve Ugur'a fazla guvenemedi Arslan biraz Emin guven verdi.Dogal olarak Ivan ve Fonteles'e yuklendi.
Marshall umarim Cumartesi yetisir.
Obur taraftan Andreoli Latina gelecek buyuk ihtimalle.
Sirp Pasor caprazi Ivan'in Veliahti Sasa Starovic (Ablasi da Sanja Starovic Pasor caprazi) 18 sayiyla cok iyi oynamis.Belcikali Orta oyunvu Pieter Verhees ve Bulgar Smacor Todor Skrimov da diger iyi oyunculari.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Akşam salonda Necdet Ronabar ve Dünya Baltacıoğlu ile görüştük,Marshall'da problem yokmuş,MR çekilmiş,yediği bir şey dokunmuş olabilirmiş,kısaca Cumartesi oynayabilecek.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

gurol1967

• Ziyaretçi
Akşam salonda Necdet Ronabar ve Dünya Baltacıoğlu ile görüştük,Marshall'da problem yokmuş,MR çekilmiş,yediği bir şey dokunmuş olabilirmiş,kısaca Cumartesi oynayabilecek.
Çok sağol Süleyman Abi bu iyi haber için.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Final için son adım...

Yayın bilgisi yok.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 15:09:36 Gönderen: Hakan Yaman »

gurol1967

• Ziyaretçi
Marshall'ın önemli bir şeyi olmadığını Süleyman Abi duymuş iyi haberi verdi.
Oynayacaktır.Kemal'den haber yok.
Onlarda da 2 önemli oyuncuları  Smaçörler Alexander Shafranovich (Israil'li) .1.94-1983 Son 2 sezon Alman Unterhaching takımında oynamış

ve  Stefan JR Chrtiansky (Slovakya) ilk maçta yoktu.
Bu maçta oynayacaklar mı bilmiyorum.Oynalar da 2 set alabiliriz onlardan daha iyi takımız.
Stefan JR Chrtiansky'i hatırlıyorum dedim Tours'dan demiştim ama Tirol  İnsbruck'tan olacaktı karşılaşmıştık CL'de.
Hatta Babası da o takımın Antrenörüydü yanılmıyorsam.
Ondan sonra da geçen sezon Trentino'da oynamış.2.07-1989.

« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 15:19:24 Gönderen: gurol1967 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Takıma inanıyorum
Kupa bizim olacak

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Sakat oyuncuların oynamaları zor,oynasalar da pek verimli olamaz dedi "Filede Fener" de Dünya Baltacıoğlu.Biraz zor da olsa hallederiz,sıkıntı yok.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 18:20:26 Gönderen: Süleyman Özgül »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.