Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

istanbul1986

• Ziyaretçi
FENERBAHÇE GRUNDİG: Emin Gök, Arslan Ekşi, Turgay Doğan, İbrahim Başaran, Miljkovic, Fonteles (Serkan Kılıç, Uğur Güneş, Metin Toy)

NANTES: Skladany, Aguenır, Holubec, Perez Manzanares, Mrozek, Fernandez (Bann, Malıvac, Chauvın)

Hakemler: Eldar Zulfugarov (Azerbaycan), Mykhaylo Melnyk (Ukrayna)
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 18:35:28 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Emre nin kaçış sebeplerinden biri değil miydi zaten Arslan ın kendisine az pas atması... Emre ne demişti Halkbank ta oynamaya başladığında:Bir smaçör kadar pas alıyorum.. Bu zaten her şeyin izahı.. Arslan da kumaş var ama o kadar işte. Kendisini affetti bu kulüp öyle yada böyle ama o da biraz hakkını vermeli. Tamam anlıyorum elinde adam gibi orta oyuncu yok ama iyi pasları da atmıyorsun be Arslancım ortaya..
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yok hocam arada ciddi bir para farkı vardi.
Biz emre ye hak ettiğini vermedik halkbank da hak ettiğinden fazla verdi ve gitti
Ama Arslan konusuna neyse ben girmiyim sonra susmam ...
Iyi oynasin ki Kupaları alalım en büyük destekçisi benim 8)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Ya tabiki en büyük etken para bunu biliyoruz ama bunlarda eksi durumlardı Emre için. Arslan ı bende çok severim lakin neyse gerisini bende getirmeyim. İnşallah dahada iyi olur:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Olmaz daha iyi olamaz
İşte ne ise bu..keşke olsa ama gidişat ileri değil hep geriye
Bu arada ben Arslan'ı hiç sevmem :)
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 23:01:18 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Emre nin kaçış sebeplerinden biri değil miydi zaten Arslan ın kendisine az pas atması... Emre ne demişti Halkbank ta oynamaya başladığında:Bir smaçör kadar pas alıyorum.. Bu zaten her şeyin izahı.. Arslan da kumaş var ama o kadar işte. Kendisini affetti bu kulüp öyle yada böyle ama o da biraz hakkını vermeli. Tamam anlıyorum elinde adam gibi orta oyuncu yok ama iyi pasları da atmıyorsun be Arslancım ortaya..

Yok o para için kaçtı..

Emre bizden aldığının 3 katını aldı oradan...Gerisi hikaye inanma...

Üstelikde biz parayı arttırınca sizi arıcam dediği gün Ankaraya imza attı.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Yok o para için kaçtı..

Emre bizden aldığının 3 katını aldı oradan...Gerisi hikaye inanma...

Üstelikde biz parayı arttırınca sizi arıcam dediği gün Ankaraya imza attı.
O zaman kahrolsun kapitalizm diyelim:)))
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 08:23:58 Gönderen: Zihinbaz13 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Emre'ye bu kapılar her zaman açıktır, gittikten sonra bizim maçlarda olsun farklı zamanlarda olsun tek bir saygısızlığını görmedim ,
bende Emre yerinde olsam giderdim arada çok ciddi maddi fark var ,
sözleşmesi bitince geri gelecektir inşallah

kendisini çok severim ama Naz ın durumu bu şekilde değil ne yazık ki !!!

gurol1967

• Ziyaretçi
Ahmet Ercanlar şurada maçın yayını için bunu yazmış  ;
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25911714.asp
Nantes Reze Metropole- Fenerbahçe Grundig
Yayın FB TV ( Yayın Fenerbahçe- Gençlerbirliği maçı nedeniyle 21.30’da başlayacak)

Bu iyi haber.

istanbul1986

• Ziyaretçi

Gymnase Arthur Dugast - bd Jean Monnet 44400 Rezé

Capacité 650 places assises, 200 places debout

Salle Arthur Dugast - Rezé

Adresse    10 rue Louis Joxe
Ville    NANTES
Téléphone    02 51 72 43 00

LAM   Journée 18   08/02/2014 - 20:00   AS Cannes   3 / 1   Nantes Rezé   22-25 25-23 25-22 25-19   
LAM   Journée 19   15/02/2014 - 20:00   Nantes Rezé   2 / 3   Rennes   25-16 25-13 16-25 19-25 11-15   
LAM   Journée 20   22/02/2014 - 20:00   Chaumont   3 / 1   Nantes Rezé   25-20 28-30 26-24 25-21

http://www.lnv.fr/lam/clubs/nantesreze.html

Statut : Association Loi 1901
Date de fondation : 2005
Entraineur : Martin DEMAR
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 22:22:11 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Umarım bir aksilik yaşamayız ama yıldız oyuncular ağırlıklarını koyar 3-1 kazanırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçın 3-2 biteceğini düşünüyorum. Maçın galibi kim olur bilmiyorum. Umarım en kısa sürede 2 seti alıp finali garantileriz.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

FBTV yayın akışında maçın yayınına 22.00 de başlayacakları görünüyor.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
13-8 öndeyiz ilk set oynanıyor.

istanbul1986

• Ziyaretçi
Le joueur nantais s'est fracturé un doigt lors de l'entraînement de vendredi.

Iban Perez, l'attaquant de pointe du Nantes Rezé Métropole, deuxième meilleur marqueur du championnat de Ligue A, s'est fracturé un doigt vendredi soir à l'entraînement. La saison de l'international espagnol est terminée. Un nouveau coup dur pour le NRMV, déjà privé de son attaquant-réceptionneur prioritaire, le Slovaque Stefan Chrtiansky, indisponible lui aussi jusqu'à la fin de la saison, et du troisième attaquant, l'Israélien Alexander Shafranovitch.

Dans ces conditions, l'entraîneur Martin Demar ne se faisait plus d'illusions avant de retrouver le Fenerbahce Istanbul, ce samedi soir, à Rezé, en match retour de demi-finale de la Challenge Cup, après s'être incliné 3-1 en Turquie.

The Nantes player broke a finger in training on Friday.

Iban Perez, the striker of Nantes Métropole Rezé second best scorer of the Championship League A, broke a finger Friday night training. Season the Spanish international is complete. Another blow for NRMV already deprived of its primary attacker-catcher, the Slovak Stefan Chrtiansky, also unavailable until the end of the season, and the third attacker, the Israeli Alexander Shafranovitch.

Under these conditions, coach Martin Demar was no longer any illusions before returning Fenerbahce Istanbul, this Saturday night at Rezé in leg semi-final of the Challenge Cup after losing 3-1 Turkey.

http://www.ouest-france.fr/volley-ball-nantes-reze-saison-terminee-pour-iban-perez-1970467

....
« Son Düzenleme: 01 Mart 2014, 21:19:53 Gönderen: istanbul1986 »