Gönderen Konu: 2019 FIBA Dünya Kupası  (Okunma sayısı 78133 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: 2019 FIBA Dünya Kupası
« Yanıtla #255 : 09 Eylül 2019, 14:40:58 »
Sirbistan'i es gecmeyin. Sandiginizdan daha iyi bitirecektir.

Bence şampiyon olacaklar :)

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #256 : 09 Eylül 2019, 14:42:07 »
Bu arada klasman maçında Yeni Zelanda ile karşılaşıyoruz, kazanmamız ya da 19 sayıya kadar alacağımız yenilgilerde olimpiyat elemelerine katılacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #257 : 09 Eylül 2019, 15:09:25 »
Sirbistan'i es gecmeyin. Sandiginizdan daha iyi bitirecektir.

Sırbistan şahane turnuva geçiren Arjantini geçsinde bir.Mükemmel savunma yapıyorlar.Favori değiller bence ortada.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #258 : 09 Eylül 2019, 15:21:51 »
32 takım çok sorun değil de kontenjan dağılımı çok kötü. Afrika ve Asya'ya verilen aşırı kontenjan hasebiyle 5-6 tâne rezâlet takım varken Avrupa'nın kontenjanı çok yetersiz. Düşünün ki son Avrupa şampiyonu Slovenya burada yok, bir kamyon yıldız oyuncuya sâhip Hırvatistan yok, yükselen değer Finlandiya yok. Amerika kıtasından Meksika bile bu 5-6 takımdan çok daha iyi. Bosna ve Makedonya da öyle.

FIBA Euroleague ile uğraşacağına heyecanı arttırmak için kontenjanı değiştirip 32 takımı da 8erli 4 gruba dönüştürmeli. Fildişi'nin, Ürdün'ün, Senegal'in maçlarını kim izler ki? Kendi vatandaşları bile izlemez.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #259 : 09 Eylül 2019, 15:25:24 »
32 takım çok sorun değil de kontenjan dağılımı çok kötü. Afrika ve Asya'ya verilen aşırı kontenjan hasebiyle 5-6 tâne rezâlet takım varken Avrupa'nın kontenjanı çok yetersiz. Düşünün ki son Avrupa şampiyonu Slovenya burada yok, bir kamyon yıldız oyuncuya sâhip Hırvatistan yok, yükselen değer Finlandiya yok. Amerika kıtasından Meksika bile bu 5-6 takımdan çok daha iyi. Bosna ve Makedonya da öyle.

FIBA Euroleague ile uğraşacağına heyecanı arttırmak için kontenjanı değiştirip 32 takımı da 8erli 4 gruba dönüştürmeli. Fildişi'nin, Ürdün'ün, Senegal'in maçlarını kim izler ki? Kendi vatandaşları bile izlemez.

Hırvatistan baskette yıldız çıkaramıyor düşüşte.Evet bende öyle diyorum.32 takım 4'erli grup.Son 16 dömneli böylece.Acaba fiba takımları yavaştan fıvbnin saçmalığı olan grand-prixlere mi alıştırıyor.?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #260 : 09 Eylül 2019, 15:35:03 »
Dunya şampiyonası olduğu için çok da yadirgayamiyorum. Adi üstünde dünya. O nedenle her kıtadan takımlar var. Polonya, çekya gibi takımlar turu  geçerken italya,rusya,litvanya elendi. Slovenya,hırvatistan burada bile yok. Öncelikli olarak şapkayı önlerine koyup kendileri düşünsün.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #261 : 09 Eylül 2019, 15:40:33 »
Dunya şampiyonası olduğu için çok da yadirgayamiyorum. Adi üstünde dünya. O nedenle her kıtadan takımlar var. Polonya, çekya gibi takımlar turu  geçerken italya,rusya,litvanya elendi. Slovenya,hırvatistan burada bile yok. Öncelikli olarak şapkayı önlerine koyup kendileri düşünsün.

Çekya belki o elit takımı yok ama spor kültürü olan biri olan ülke neden elendi Yunanistan tabloya baktım çözemedim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #262 : 09 Eylül 2019, 16:05:50 »
Şu klasman şu açıdan iyi kadro cidden zayıf.Karadağı Yeni Zelanda gibi takımlar diş gösteriyor.Hadi Karadağ yugo ekolü.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #263 : 09 Eylül 2019, 16:30:25 »
Son şutu sokamayınca Yeni Zelenda'ya 102-101 mağlup olarak kapattık turnuvayı.

Bir de sadece benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama maçın başında biz 4-2 öndeyken Yeni Zelanda'nın basketine üçlük verildi. Tekrarında ayak çizgide gibi gördüm ben ama hakemler tekrar izleme gereği duymadı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #264 : 09 Eylül 2019, 16:52:03 »
Ben olsam göndermem takımı elemelere.Böyle bu şekilde sürünerek elemelere katılsan ne olur katılmasan ne olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #265 : 09 Eylül 2019, 17:11:07 »
Fransa Avrupanın Amerika dünyanın en atlet takımı.İlginç maç.Fransa yaparsa yapar süpriz.Sanki bilinçli istediler.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #266 : 09 Eylül 2019, 17:12:59 »

Bence şapkayı önüne koyup düşünmesi gereken Fiba, sen sezon içinde eleme oynatırsan Slovenya Doncic'i, Hırvatistan Bojan'ı ya da Letonya Porzingis'i getiremez, bu oyuncuların olmadığı elemelerden Karadağ ya da Polonya Dünya Kupası'na gider. Daha kalitesiz oyuncularla oynanan kupanın kime ne yararı var?

Bu arada statü felaketti, ama sekizer takımlı gruplarda yedişer maç oynatmak turnuvanın belki 1 ya da 2 hafta daha uzamasına neden olur ki bu durumda daha da fazla oyuncu katılmak istemeyecektir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #267 : 09 Eylül 2019, 18:44:59 »
Bence şapkayı önüne koyup düşünmesi gereken Fiba, sen sezon içinde eleme oynatırsan Slovenya Doncic'i, Hırvatistan Bojan'ı ya da Letonya Porzingis'i getiremez, bu oyuncuların olmadığı elemelerden Karadağ ya da Polonya Dünya Kupası'na gider. Daha kalitesiz oyuncularla oynanan kupanın kime ne yararı var?

Bu arada statü felaketti, ama sekizer takımlı gruplarda yedişer maç oynatmak turnuvanın belki 1 ya da 2 hafta daha uzamasına neden olur ki bu durumda daha da fazla oyuncu katılmak istemeyecektir.

Direkt eleme olacak o zaman tüm turnuva.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #268 : 09 Eylül 2019, 18:52:38 »
Averaj yüzünden mi elendi Yunanistan.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #269 : 09 Eylül 2019, 20:22:04 »

Ben de isterdim o isimlerin, takımların olmasını ama ispanya fransa sırbistan, litvanya vs nasıl katılmayı başardıysa onlar da katılabilseydi.
2.tur formatını ben de sevmedim. Ilk maçlar sonunda zaten çoğu takım elendi. 2 birinci 2 ikincinin olduğu tüm takımların birbiri ile oynayacağı gruplar olabilirdi.