Gönderen Konu: 2019 FIBA Dünya Kupası  (Okunma sayısı 78124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2019 FIBA Dünya Kupası
« Yanıtla #285 : 10 Eylül 2019, 15:44:20 »
[quoteTom Hanks link=topic=1737.msg175879#msg175879 date=1568119378]
Ya Murat Kosova saçmalıyor.Tamam o efsane takımları yok ama Arjantinli sporcuların çoğu İspanyada oynuyor.Eurolegue tecrübesi var Deck Campazzo Vıldoza etc.

Dün dedik turnuva boyunca ısırgan oynuyorlar iyi oynuyorlar.
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2019, 15:44:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #286 : 10 Eylül 2019, 15:48:58 »
39 yaşındaki Scola'nın ruhundan utanmalı Sırbistan.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #287 : 10 Eylül 2019, 15:55:16 »
Turnuvanın en büyük favorisi denen sırplar iki maç ust uste tokati yiyerek elendi. Şu aşamada bakıyorum da eski sirbistanlarla bunların arasında dağlar kadar fark var.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #288 : 10 Eylül 2019, 15:59:56 »
Vay beee... Arjantin oleey... Arjantin oleeey... Hahaahaaaa...
Bogdan'a olan aşırı sevgim bir yana, çok şahane bir basketbol hikâyesi oldu...
Ya Sırp koçunun turnuvanın başındaki kibirli açıklamaları... Yalanı yok, Amerika'nın dandik kadrosunu gördükten sonra benim de favorimdi Sırplar...
Hepsi bir yana... 2002'nin intikamını çok pis aldı Arjantin... Gerçi o maç, final maçıydı... Ucunda kupa vardı...
Neyse... Harika bir basketbol maçıydı. Arşivlemek gerek..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #289 : 10 Eylül 2019, 16:00:19 »
Turnuvanın en büyük favorisi denen sırplar iki maç ust uste tokati yiyerek elendi. Şu aşamada bakıyorum da eski sirbistanlarla bunların arasında dağlar kadar fark var.

Savunma yapmadan Arjantin gibi skorer rahat skor üreten bir takımı yenemezsin.Resmen küçümsediler rakibi.70-75 civarında tutmadan yenemezsin.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #290 : 10 Eylül 2019, 16:01:39 »
2002 Indianapolis'teki finalde tarihin en büyük hakem skandallarından birisi yaşanmıştı. Şampiyonluk bir ülkenin elinden alınıp, diğer ülkeye nasıl verilir sorusunun derslik örneği idi. Arjantin'in hakkı olan şampiyonluk, Sırp lobisinin egemenliğindeki FIBA tarafından resmen Yugoslavya'ya hediye edilmişti. İnşallah bu maç Arjantin'in intikam maçı olur. Tabii söz konusu FIBA olunca, galipler her zaman sahadaki performansa göre belli olmuyor. (Euroleague'in tam da 2001 senesinde FIBA'dan ayrılışını bir kere daha alkışlıyorum.)

Hakkaten yüreğimin yağı eridi. :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #291 : 10 Eylül 2019, 16:02:58 »
Ama şu Buenos aires çoçuğu campazzoyu sevemedim sopalık.Büyük oynadı.Yürek koydu.Onların dixonu.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #292 : 10 Eylül 2019, 16:06:01 »
Scola dünyâ basketbolunun en saygıdeğer oyuncusu şu an, helâl olsun çok büyük alkışı hak ediyor.

Bu kadar yıldızlar topluluğu olup da çeyrek finalde ruhsuzca elenen Sırbistan'da başarısızlık direkt olarak Djordjevic'e yazar. Kendisi ruhuyla oynayan çok efsâne bir oyun kurucuydu, 1995 yılında Litvanya final maçında Marciulionis ile girdikleri düelloyu unutamam, kaldı ki Marciulionis daha büyük bir efsâneydi ama o maça ruhunu koyup Djordjevic kazanmıştı, tabii hakemlerinde yardımıyla. Djordjevic maâlesef oyunculuktaki ruhunu coach olarak kendi oyuncularına aşılayamamış. Artık kendisinde ısrar etmemek gerekli.

Arjantin umarım şampiyon olursun, hak ediyorsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #293 : 10 Eylül 2019, 16:10:14 »
Savunma yapmadan Arjantin gibi skorer rahat skor üreten bir takımı yenemezsin.Resmen küçümsediler rakibi.70-75 civarında tutmadan yenemezsin.
Ben amerika varken sırpların nasıl favori olduğunu anlayamamıştım. 100 sayı yersen yenemezsin zaten. Ispanya maçı ders olmamış. Bir tokat daha yediler. Ispanya ve arjantinin ölüsüne yenildiler resmen. Nerede o eski kadrolar. Nerede şimdikiler. Yıldız oyuncu diye şişirilen o kadar çok avrupalı var ki. Nba çöplüğe döndü bunların yüzünden diye kaç defa lafını etmiştim. Görünen o ki büyük süprizler olmazsa yarı finalde tek avrupa takımı kalacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #294 : 10 Eylül 2019, 16:10:28 »
Bu ukala koç Kaliniçi niye almadı iyi savunmacı Niko.Scolayı yerdi o kadar atamazdı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #295 : 10 Eylül 2019, 16:12:07 »
Ben amerika varken sırpların nasıl favori olduğunu anlayamamıştım. 100 sayı yersen yenemezsin zaten. Ispanya maçı ders olmamış. Bir tokat daha yediler. Ispanya ve arjantinin ölüsüne yenildiler resmen. Nerede o eski kadrolar. Nerede şimdikiler. Yıldız oyuncu diye şişirilen o kadar çok avrupalı var ki. Nba çöplüğe döndü bunların yüzünden diye kaç defa lafını etmiştim. Görünen o ki büyük süprizler olmazsa yarı finalde tek avrupa takımı kalacak.

Amerikada dikkat etmeli.Fransa bir süpriz yapabilir.Çok sert Fransa atlet.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #296 : 10 Eylül 2019, 16:18:47 »

Çekya yaparsa sasırmam yarı finali.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #297 : 10 Eylül 2019, 16:19:36 »
Bu ukala koç Kaliniçi niye almadı iyi savunmacı Niko.Scolayı yerdi o kadar atamazdı.

Sırf iyi şut atıyor diye pamuk kadar yumuşak Lucic'i alacağına ruhuyla oynayan ve oyuna sertlik koyan Kalinic'i almazsan sonra ''bu oyuna kim ruhunu koyacak, kim sertlik getirecek'' diye düşünürsün. Yok yâni bu Djordjevic ile bir dirhem olmaz. Kalinic'in yanında Lucic kimdir, nedir yâni.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #298 : 10 Eylül 2019, 16:25:57 »
Djordjevic turnuva öncesi yok ABD'nin bize karşı yapacağı tek şey dua etmek olacak falan diyordu,fena patladı :D
Hadi Fransa,sıra sende.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #299 : 10 Eylül 2019, 16:32:55 »
Sırf iyi şut atıyor diye pamuk kadar yumuşak Lucic'i alacağına ruhuyla oynayan ve oyuna sertlik koyan Kalinic'i almazsan sonra ''bu oyuna kim ruhunu koyacak, kim sertlik getirecek'' diye düşünürsün. Yok yâni bu Djordjevic ile bir dirhem olmaz. Kalinic'in yanında Lucic kimdir, nedir yâni.

Birde bize bela olan uzun Stimac dahi olsa karartırdı.Marıjoneviç hiç beğenmem.Yani kadroda Stimac -Kaliniç ikilisi dahi olsa sertliği yukarı çekerdi.Obra görse Djordeviçi shame on you derdi.