Gönderen Konu: 2019 FIBA Dünya Kupası  (Okunma sayısı 78112 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2019 FIBA Dünya Kupası
« Yanıtla #300 : 10 Eylül 2019, 17:35:25 »
ispanyada soyunma odasındayken haber gelmiş belli.İnanılmaz gerginler daha ciddi oynuyorlar.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #301 : 10 Eylül 2019, 17:41:10 »
Birde bize bela olan uzun Stimac dahi olsa karartırdı.Marıjoneviç hiç beğenmem.Yani kadroda Stimac -Kaliniç ikilisi dahi olsa sertliği yukarı çekerdi.Obra görse Djordeviçi shame on you derdi.
Kalinic e söylenecek laf yok abi de Stimac biraz fantazi olmuş sanki :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #302 : 10 Eylül 2019, 17:47:03 »
Djordjevic turnuva öncesi yok ABD'nin bize karşı yapacağı tek şey dua etmek olacak falan diyordu,fena patladı :D
Hadi Fransa,sıra sende.

Amerika'nın mevcut kadrosunu, en az yüzde elli şansla yenme potansiyeli olan tek ekip Sırplardı. Fransa'ya çok fazla şans vermiyorum.  Haaa, Amerika'nın üçlükleri girmediği zaman hücumda ne kadar tıkandığı da ortada... Tek artıları, savunmada geri adım atmıyorlar. Hazırlık maçında yendikleri İspanya'ya karşı ne yaparlar, bilmiyorum. Tabii Fransa'yı geçme durumunda Arjantin'le oynayacaklar, o da kolay olmaz. Ama yine de onları yenme ihtimali olarak Fransa'ya yüzde yirmi, Arjantin'e yüzde otuz, İspanya'ya da yüzde kırk şans veriyorum. Sırbistan eğer Arjantin'i geçseydi, Guduric sığırına rağmen, çok farklı bir basketbol oynardı Amerika'ya karşı...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #303 : 10 Eylül 2019, 17:49:35 »
Amerika'nın mevcut kadrosunu, en az yüzde elli şansla yenme potansiyeli olan tek ekip Sırplardı. Fransa'ya çok fazla şans vermiyorum.  Haaa, Amerika'nın üçlükleri girmediği zaman hücumda ne kadar tıkandığı da ortada... Tek artıları, savunmada geri adım atmıyorlar. Hazırlık maçında yendikleri İspanya'ya karşı ne yaparlar, bilmiyorum. Tabii Fransa'yı geçme durumunda Arjantin'le oynayacaklar, o da kolay olmaz. Ama yine de onları yenme ihtimali olarak Fransa'ya yüzde yirmi, Arjantin'e yüzde otuz, İspanya'ya da yüzde kırk şans veriyorum. Sırbistan eğer Arjantin'i geçseydi, Guduric sığırına rağmen, çok farklı bir basketbol oynardı Amerika'ya karşı...

Fransa çok sert takım belli olmaz yarın.Bu arada çakal İspanya son 4 yaptı.Hakettiler.Sırpları mahvettiler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #304 : 10 Eylül 2019, 17:51:52 »
Kalinic e söylenecek laf yok abi de Stimac biraz fantazi olmuş sanki :)

Yazık tipten kaybediyor.İnanılmaz savaşçı bir adam.Savunması o radu-Marijonoviç ikilisinden iyi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #305 : 10 Eylül 2019, 17:59:39 »
Arjantinin uzun pivotu yok.Forvet oyun kurucular üstünden oynuyorlar.Stimac olurdu avrupa şampiyonasında çok iyi iş çıkardı finale çıkmasında.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #306 : 10 Eylül 2019, 21:32:54 »
Yarın 11 Eylül.Amerikanın maçıda malum sebeblerden ilginç oldu bu durum.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #307 : 10 Eylül 2019, 23:42:39 »
Vay beee... Arjantin oleey... Arjantin oleeey... Hahaahaaaa...
Bogdan'a olan aşırı sevgim bir yana, çok şahane bir basketbol hikâyesi oldu...
Ya Sırp koçunun turnuvanın başındaki kibirli açıklamaları... Yalanı yok, Amerika'nın dandik kadrosunu gördükten sonra benim de favorimdi Sırplar...
Hepsi bir yana... 2002'nin intikamını çok pis aldı Arjantin... Gerçi o maç, final maçıydı... Ucunda kupa vardı...
Neyse... Harika bir basketbol maçıydı. Arşivlemek gerek..
2 sene sonra olimpiyat şampiyonluğuyla telafi etmişlerdi ya en rahatladığım anlardı. O efsane takım birşey kazanamayacak diye düşününce. Nocioni, Delfino, Sconochini, Oberto, Scola, Hermann ve tabii ki efsane Manu.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #308 : 11 Eylül 2019, 08:10:21 »
11 Eylül motivasyonuyla zorda olsa geçer Amerika.Böyle olaylardan acıda olsa beslenmeyi severler.5-9 farkla alırlar.

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #309 : 11 Eylül 2019, 10:33:31 »
Yahu bu ispanyollar gene finali görecek. Uyuz herifler. Bizim çocukluk gençlik yıllarında Federal Almanya(Batı Almanya) nın futbolda yaptıgının benzeri.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #310 : 11 Eylül 2019, 11:58:47 »
Hala aynı fikirdeyim: Amerika şampiyon...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #311 : 11 Eylül 2019, 12:07:11 »
Yahu bu ispanyollar gene finali görecek. Uyuz herifler. Bizim çocukluk gençlik yıllarında Federal Almanya(Batı Almanya) nın futbolda yaptıgının benzeri.

İtalya Sırbistan galibiyetleriyle hakettiler.Tam turnuva takımı.Ancak artık oyuncu çıkaramıyorlar.Son altın seneler krize girecekler.Lull gasol rubio kariyerlerinin sonunda.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #312 : 11 Eylül 2019, 12:40:30 »
İtalya Sırbistan galibiyetleriyle hakettiler.Tam turnuva takımı.Ancak artık oyuncu çıkaramıyorlar.Son altın seneler krize girecekler.Lull gasol rubio kariyerlerinin sonunda.

Lull ve gasol kardesler okey'de  Rubio 28 yasinda daha.  Çok erken oynamaya basladigindan yasli gibi geliyor ama degil.

Bende ispanya seyrederken hic keyif almiyorum. Hatta Bana aykut kocaman fenerbahcesini hatirlatiyor ( basari olarak degil )

izlemesi keyif veren bir takim degil kendileri hücumda tikansa bile savunmada aksamiyorlar rakibide oynatmiyorlar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #313 : 11 Eylül 2019, 13:01:12 »
Yalnız, basketbolda savunmayı seyretmek de zevk verebiliyor insana futboldan farklı olarak.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #314 : 11 Eylül 2019, 13:21:43 »
Yalnız, basketbolda savunmayı seyretmek de zevk verebiliyor insana futboldan farklı olarak.

Çok haklisin abi de savunmadan zevk alman için ya Sahada acayip bir savunmaci olacak ( bizde ki udoh gibi ) ya da kollektif
Ve sert bir savunma takimi olacak bence.

Hücumda cok düsuk tempo ( ki burada ayni zamanda set temposundan bahsediyorum ) ve rakibi zor sutlara yönelten size temelli  savunma prensipleri Bana zevk vermiyor. Tamamen kisisel bir degerlendirmedir. Sonucta ispanyanin basarisi da ortadadir.