Gönderen Konu: 2019 FIBA Dünya Kupası  (Okunma sayısı 78158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: 2019 FIBA Dünya Kupası
« Yanıtla #330 : 11 Eylül 2019, 15:58:22 »
Savunmada gobert gibi adamlari izlemek büyük keyif. Hücumda krize girmisken kötü tercihlerde bulunuyolarken gobert savunmada çözdu isi. Muazzam bir performanse ayakta alkislanir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #331 : 11 Eylül 2019, 15:58:56 »
Hadi dayan Fransa :)
Artık bu kadar zayıf ve vasat kadro getirmezler diye tahmin ediyorum.
Anthony Davis gibi çağırılıp,bahanelerle gelmeyen oyunculara olimpiyat yolunu kapatması lazım ABD’nin.
Yine Popoviç yine hüsran ;) Neden acaba?

Nadasa bırakmışlar.Amerika Amerikadır.Bu oyuncuların hepsi bizim euroleguede oynar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #332 : 11 Eylül 2019, 15:59:15 »
Savunmada gobert gibi adamlari izlemek büyük keyif. Hücumda krize girmisken kötü tercihlerde bulunuyolarken gobert savunmada çözdu isi. Muazzam bir performanse ayakta alkislanir.

evet

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #333 : 11 Eylül 2019, 15:59:25 »
Hala aynı fikirdeyim: Amerika şampiyon...
8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #334 : 11 Eylül 2019, 16:01:11 »
Nba uzmanı Hakan Yamanı kutluyorum.Cidden Nba uzmanı.Blog açsa okunur.

Bu arada Marcus Smart bu kadar kötü müdür 4 atış kaçırdı.?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #335 : 11 Eylül 2019, 16:01:28 »
Bu dandik kadronun bu turnuvadan çıkmasının çok zor olduğunu baştan beri yazıp söylüyordum, ama bunu Fransa'dan beklemiyordum. Tebrik ederim.

Popovic 2002 ve 2004'te yardımcı koç olarak yaşadığı utançlara, bir ayıp da "head coach" olarak ekledi.

Marcus Smart gibi, Derrick White gibi, Plumlee gibi ömrü boyunca all-star sınıfının kenarından bile geçemeyecek dandik oyuncularla buralardan çıkabilselerdi, bu dünya basketbolunun utancı olurdu.

Popovic'te ısrar ederlerse, Amerika'nın 2020 Olimpiyatlarında da hezimet yaşaması yüksek bir olasılık...

Fransa'yı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Sırbistan'dan beklediğimi onlar yaptı.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #336 : 11 Eylül 2019, 16:06:29 »
Nadasa bırakmışlar.Amerika Amerikadır.Bu oyuncuların hepsi bizim euroleguede oynar.
3-4 oyuncu dışında çoğu Euroleague'de zorlanır.Yarısından çoğu süperstar kollanmasından dolayı NBA'de şişirme istatistik yapan isimler.
Plumlee değil Euroleague'de,anca Çin'de oynar.Derrick White,Plumlee,lopez gibi isimlerle gelirsen mağlup olmaya mahkumsun.
Çoğunun basketbol aklı bile yok,rastgele potaya drive etmeye çalışan oyuncular.Bu takımın en iyi 4 ismi Walker,Kuzma,Mitchell ve Tatumdu ve 2si bu maç oynayamadı.
Bence Olimpiyatlara LeBron gibi beleşçileri getirmek yerine,bu kadrodan birkaç ismi kadroya koyabilirler.
Olimpiyatlara katılıyorlar mı hiç bir fikrim yok ancak benim kadrom şu şekilde olurdu;
Curry-Irving-Conley
Harden-Thompson-Mitchell
Leonard-George
Durant-Draymon Green
Horford-Jordan
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #337 : 11 Eylül 2019, 16:08:30 »
Bu dandik kadronun bu turnuvadan çıkmasının çok zor olduğunu baştan beri yazıp söylüyordum, ama bunu Fransa'dan beklemiyordum. Tebrik ederim.

Popovic 2002 ve 2004'te yardımcı koç olarak yaşadığı utançlara, bir ayıp da "head coach" olarak ekledi.

Marcus Smart gibi, Derrick White gibi, Plumlee gibi ömrü boyunca all-star sınıfının kenarından bile geçemeyecek dandik oyuncularla buralardan çıkabilselerdi, bu dünya basketbolunun utancı olurdu.

Popovic'te ısrar ederlerse, Amerika'nın 2020 Olimpiyatlarında da hezimet yaşaması yüksek bir olasılık...

Fransa'yı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Sırbistan'dan beklediğimi onlar yaptı.

Esas tebriği siz hakediyorsunuz.Sporda utanç doping maç ayarlamadır.Belki pas geçtiler mevcut oyuncuların form durumunu görmek istediler.Nba uzmanısınız.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #338 : 11 Eylül 2019, 16:10:13 »
Esas tebriği siz hakediyorsunuz.Sporda utanç doping maç ayarlamadır.Belki pas geçtiler mevcut oyuncuların form durumunu görmek istediler.Nba uzmanısınız.

Estağfurullah... İki sene de bir "Dream Team" zevkimiz vardı, bu yeni yapılanmayla ona kıydılar. Yoksa kazanıp kaybetmeleri mühim değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #339 : 11 Eylül 2019, 16:12:56 »
3 ekol ülke iştahlandı.Kartlar yeniden karılacak.Avustralyada geçerse 4 ülke.Harrisde iyi oyuncu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #340 : 11 Eylül 2019, 16:19:09 »
En büyük üç favorinin yarı final bile göremediği bir turnuva oldu. Fransa turnuva öncesi kimsenin şans verdiği bir takım değildi açıkçası. De colo adına sevindim. Amerika son 7.5 dakika 5 sayı attı. 4 faul kaçırdı. Ilahi adalet denebilir.
Kim ne derse desin ardı ardına göt olma durumu oldu.
Buna ben de dahilim. O nedenle kimin eli  kimin cebinde belli olmadigi maçlar oynanırken umarım fransa şampiyon olur.  Campazzo ibnesi yüzünden arjantini sevmeme rağmen onların olmasını istemem.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #341 : 11 Eylül 2019, 16:20:19 »
Fransa 10 sayıdan yakalanınca gitti dedim ama sakin kaldılar.Set hucumuna dönmeleri gerekiyordu.De colo 18 attı ama kötü oynadı bu  maç özelinde.Koçunda iş yok Fransanın.10 sayı fena bir avantaj değil çünkü.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #342 : 11 Eylül 2019, 16:22:25 »
Bu arada batumun ismi kalmış oyun olarak çok gerilemiş üzüldüm.İzlemesi keyifli adam.Patrick beabouıs bile o kadar oynar.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #343 : 11 Eylül 2019, 16:44:55 »
ABD böyle bir kadro kuracağına, Avrupa ve Çindeki ABD'li oyunculardan bir kadro kursaydı yine çeyrek final oynardı, hattâ o kadro kendini göstermek adına dişini daha çok sıkabilirdi.

Seneye Curry, Davis, Harden, Leonard, LeBron vs kim varsa olimpiyat kadrosunda olur artık. ABD 2.sınıf NBA oyuncularından kadro yapmaktansa Avrupa-Çin karması yaparak beklentiyi düşük tutsaydı yarı final yapabilirdi. Show'u seneye izleriz artık.

Bakalım 39'luk Scola Gobert'e karşı neler yapacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #344 : 11 Eylül 2019, 16:48:03 »
Arjantin buraya kadar.O pota altı olmadan buraya kadar iyi geldiler ama Fransanın atlet oyuncularına sökmez.Gobert hariç sezonu çok iyi geçiren yeni Nba oyuncusu  poirer var.Peri masalı burada biter.