Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol - Euroleague (2017/18)  (Okunma sayısı 46210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Euroleague 8. Hafta Nadezhda - Fenerbahçe 13 Aralık 2017 (17.00)
« Yanıtla #90 : 13 Aralık 2017, 23:50:35 »
Taraftarin göz bebeği şubeden iyice soğuttular. Bayan voleybola sağlam bir 4 numara alınsın kafi. Didem akin varken işimiz zor bayan baskette.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #91 : 14 Aralık 2017, 09:10:16 »
crvendakic tarzı bir abdli bize cuk oturur...

crvendakic alınmalı ama seneye..ilk bize +20 sayı caktıgında bu kıza dikkat edilmeli demistim 2 sene once....bu sene zaten sopron bıralkmaz cunku top 8 e oynuyorar..ama gelecek sene icin simdiden alınmalı...yeni sonja petrovic...

bizim bu sene icin artık vaughn varken ve butce yuzunden cıkmamız zorken daha iyisi zor bulunur....sancho-gruda-meeseman zaten en iyi 3 uzun avrupalı..seneye her platformda eu olacaksa kalabilir vaughn diyorum...ama yanına bir tane uzun turk devsirme ile...sanders gelmesi sartı ile...

bu sene yapılması gereken hamle kesinlikle dupree...bize cuk oturur...3-4 oynayabilen bir amerikalı lazım..

plum'ın sureleri hem birsel'i hem dabo'yu oyundan dusuruyor...ustuen formada bir ayse ve pelin varken onlaırn surelerini de yiyor...
o yuzden 3-4 oyuncusu daha lazım bize...

isin ozu...plum'ı yollayıp; vaughn u sadece avrupa da oynatmak uzere...

birsel-pelin
ayse-dabo
powers-tugce
dupree-tilbe
vera-esra + avrupa'da vaughn

bize yeterli..gonul isterki su rotasyona bir de nevin nevlin'i katalım bu sene icin...

gelecek sene icinse artık hata yapılmadan
abd'li olarak bence powers tutulmalı...dabo+vera tutulup yanına crevendakic katılablir...vaughn yanına sanders alınarak takımda tutulabilir...boylece son kıtadısı gray olabilir...
yada vaughn+sanders yerine j.jones+nevin yapılabilir...butce acısından denge olarak....o zaman kısa tercihini gray yerine xargay yapabilirsin... 

xargay - birsel - pelin
dabo - ayse
powers - crvendakic
vera - tilbe - tugce
j.jones - nevin

yada

gray - birsel - pelin
dabo - ayse
powers - crvendakic
vera - tilbe - tugce
vaughn - sanders

mesela gelecek sene kadrosu olabilir..

« Son Düzenleme: 14 Aralık 2017, 10:12:17 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #92 : 14 Aralık 2017, 09:12:56 »
plum'a gelirsek o kızın aklı burada degil...taitle gelmis...savunma yapmıyor, sadece hucum yapayım istiyor...bir an once bence ya adam edilmeli, yada yollar ayrılmalı..

benc ebasketbol zekası yuksek, fizigi savunma yapmaya musait ama kesinlikle aklı burada degil...oyle olunca da olmuyor iste...ya kafa geri gelecek, yada gidecek...
gerci dedigim sebeplerden (sure yemesı kısalardan) bence oyunu yuksek forbvetten de kurabilecek tecrubeli bir amerikalı daha cok ise yarar..vera ile dupree muthis ikili olulrar bence 5 numaraya cekersek verayı...

• Üye
« Yanıtla #93 : 14 Aralık 2017, 09:20:23 »
macı da kazandık iyi oldu..onumuzde hatasız gecilmesi gereken 2 mac var...familia ve blma dep...
8-2 baremine geliriz..son macı da cepte gorursek wisla dep..9-2..
problem aradaki 3 mac...

o 3 mac bizim ilk 2 sansımızı belirler...3 macı kaybetsek bile (ummc-avenedia dep-ydu) ilk 4 yaparız (%90) ama alınacakher galbiyet bir sıra uste tasır...

9-5 ile 4
10-4 ile 3
11-3 ile 2 yada 3
12-2 ile 1 yada 2 oluruz...

familia 'ya bu hafta 14 fark atmak onemli..avenedia ya kaybetsek bile 3 hafta sonra 13 fark yememeliyiz...(bu iki farkı saglamak ilk 4 un kesin bileti) hatta ilk 3'un....
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2017, 09:22:03 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #94 : 14 Aralık 2017, 10:09:36 »
familia bugun kaybeder ydu'ya muhtemelen evinde uzerindne hesap yapıyorum...

ydu 7-1
fb 6-2
ummc 6-2
familia 5-3
avenedia 5-3

olacak gibi...hicbir takımın aralarındaki macla rharic mac verecegini sanmıyorum..

ydu evinde blma-avenedia-nadezdha kazanır..deplasmanda wisla kazanır...deplasman ummc  ve deplasman fb oynayacagı mac kritik...bu 2 mac haric 11-1 olur...
ummc evinde avenedia - nadezha kazanır...deplasmanda familia  ve blma kazanır...evinde ydu ve deplasman fb oynayacagı mac kiritik...bu 2 mac haric 10-2 olur...
fb evinde familia kazanır...deplasman blma ve wisla kazanır...deplasman avendia kaybeder iyorum..evinde ummc ve ydu amc kiritk..bu 2 mac 9-3 olur...
avenedia evinde fb* ve familia yener...deplasmanda wisla ve nadezdha kazanır..depalsmanda ummc ve ydu kaybederse.... 9-5...
familia evinde nadezdha-wisla ve deplasmanda blma yener...deplasmanda fb ve avenedia ya kaybeder..ayrıca  evinde ummc kaybederse 8-6...

(* bence kaybedebiliriz ama 12 den fazla fark olmamalı ki ilk 3 cepte olsun ki 4. sıraya dusmeyelim kesinlikle kursk karsısına...3. bile bu grupta saha dezavantajı olsa bile f4 bileti nerdeyse...)

bu tabloda ;
ummc ve ydu yenmek bizi ilk 2 ye kesin sokar...ummc eger evinde ydu yu yenerse 1. oluruz...(3.lu averajla)...ydu deplasmanda ummc'yi yenerse 2. oluruz...
ummc yi yenmek ve ydu yenilmek bizi 2. yapar ydu deplasmanda ummc ye koyarsa...ama ummc yenerse ydu yu 3.oluruz ummc ekstra yenilgi almaz ise...
ydu yu yenmek ama ummc kaybetmek bizi  kesin 3. lukte bırakır...
her iki macı kaybetmek bizi %90 3. yapar gene...(ama avenedia dan fark yemememek sartıyla 12 den fazla)

yani ummc macı cok kritik..bence o macı alırsak ilk 2 hesabı cok rahat yapılır...zaten avenedia ve sonra ydu macına da farklı hava ile cıkılır sonra..zaten ummc-ydu macı bizim bu zor 3 maclık seri oncesi oalcak..o da avantaj...pozisyon alacagız bir bakıma..ummc once ydu sonra bizle oynayacak...

• Üye
« Yanıtla #95 : 14 Aralık 2017, 10:24:16 »
bu arada plum eger gitmeyecekse (artık ne diyelim)

birsel-dabo-powers-vera-vaughn 5 lisi 200 dakikanın 140 dakikasını kesin almalı..ortalama 288 dk....ayse ve tilbe ile (ortalama 20 dk) bu 180 dakika cıvarına cıkar...
kalan 20 dakika ise pelin +tugce +plum ile paylasılır... pelin ve tugce sertlik icin 10 dakika...plum bu takımda 10 dakikadan fazla sure almamalı sahsi kanım...

hatta elimde olsa pelin 10 dakika oynasın plum 5 dakika alsın...

ama dupree gelse isler degisir...cok dengeli rotasyon olur avrupada...

birsel 30 - pelin 10
dabo 30 - ayse 15
powers 30 - tugce 5
dupree 25 - tilbe 15
vera 25 - vaughn 15

civarı rahatca oynarız...
tek sorun ligde vaughn cıkıp esra kadro yaptıgında olur...ama o sureyi de dupree 30 - vera 30 - tilbe + esra 20 olarka paylasırlar...ama ist enevin de gelse 10 numara olur..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #96 : 14 Aralık 2017, 10:49:01 »
Nadezhda 64-66 Fenerbahçe

FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #97 : 14 Aralık 2017, 11:00:02 »
Yılmaz Hocam
Schio yener umidindeyim.Dottocum devirecek inşallah sevimsiz YDÜ yu...
En korktuğum maç net Avenida maçı , YDÜ maçına Yönetim,taraftar oyuncu bilenirse aliriz.Yoksa 100 kişi gelirse çok zor olur.
Ummc zor da olsa alırız diyorum.Kayberdersek bu Avenida ve YDÜ olur bu da ilk 2 ye yeter diye düşünüyorum.
Bu takıma iki hamle lazım bence bir Fowles bir de 3 no gibi oynayabilecek EU...
Takviye olursa herşey olabilir.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Euroleague 9. Hafta Fenerbahçe-Famila Schio 20 Aralık 2017 (20.00)
« Yanıtla #98 : 14 Aralık 2017, 11:15:22 »
Euroleague Kadınlar

9. Hafta

20 Aralık 2017 Çarşamba

20.00 Fenerbahçe - Famila Schio  FBTV
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #99 : 14 Aralık 2017, 11:41:01 »
Yılmaz Hocam
En korktuğum maç net Avenida maçı , YDÜ maçına Yönetim,taraftar oyuncu bilenirse aliriz.Yoksa 100 kişi gelirse çok zor olur.
Ummc zor da olsa alırız diyorum.Kayberdersek bu Avenida ve YDÜ olur bu da ilk 2 ye yeter diye düşünüyorum.

bence devsirme lazım ligi de dusunmek istiyorsak..ama sadece plum gider dedigim icin...vaughn varken fowles olmaz...3.5-4 numara abdli daha iyi..
ben 3.5 numara abd + nevin hamlesini dogru buluyorum...
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2017, 11:47:02 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #100 : 14 Aralık 2017, 11:45:09 »
Yılmaz Hocam

ama hem plum hem vaughn eger gidecekse;

o zaman cok etkin abdli uzun + eu 3.5 numara da olur...nevin hamlesi elzem olmaz..sadece lig icin rahatlatır elimizi..
fowles+crvendakic mesela...

ama o butce var mı mesele?

birsel-pelin-melisa
dabo-ayse
powers-crevendakic
vera-tilbe-tugce
fowles-esra

el icin yeterli..

birsel-pelin-melisa
dabo-ayse-merve
powers-tugce
vera-tilbe
fowles-esra

lig icin 3-5 numarada tugce ve esra'dan biraz katkı alırsak sorunlar azalır...ama bu 2 hamle gene nevin'le beraber olursa 10 numara olur...

« Son Düzenleme: 14 Aralık 2017, 11:46:00 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #101 : 14 Aralık 2017, 12:31:48 »
1 ya da 2 olursak final four'a gideriz, 3 olursak yine de ciddi şansımız şansımız olur USK ya da Sopron'a karşı, 4 olursak Kursk madara eder bizi, 5 olursak Eurocup'u alırız.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #102 : 14 Aralık 2017, 13:19:23 »
BİRSEL, PELİN, MELİSA varken yabancı hemde kıta dışı oyun kurucuya gerek yoktu dersiniz anlarım ama PLUM yerden yere vurulacak kadar kötü oyuncu degil kumaşı iyi
en büyük sorun koç maalesef buralara göre çok zayıf anlık refleks falan yok 20 dk nefes aldırmadan oynattığı oyuncuyu bir anda unutuyor 15 dk aklına bile gelmiyor oyuncu soğuyor oyundan kopuyor tekrar oyuna alıyor
oyun çizecek molada öyle bakıyor Birsel gösteriyor şöyle şöyle diye hoca çiziyor
KİA buraların oyuncusu degil çok belli
3 maçtırda Daboviç çok kötü bişi oynamıyor
bukadar soruna göre yinede iyi durumdayız.
(   FENERBAHÇE  )

• Üye
« Yanıtla #103 : 14 Aralık 2017, 13:34:47 »
plum+vaughn yerine

crevendakic+fowles bizi ucurur diyorum..sezon bası yapılacaktı bu hamle vaughn olayı patladıgında...

• Üye
Ynt: Euroleague 9. Hafta Fenerbahçe-Famila Schio 20 Aralık 2017 (20.00)
« Yanıtla #104 : 14 Aralık 2017, 13:44:00 »
hatasız oynayıp almak sart ilk 2 icin...