Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol - Euroleague (2017/18)  (Okunma sayısı 46183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
KORKTUGUMUZ BASIMIZA GELDİ..

ama sahada koc yok ki..

su macları bu kadro ile kaybetmek icin bir koc olarak buyuk ugras vermek lazım...

hakkımı yemeyelim veriyor da...olacak is degil...

kotu kenar yonetiminin kitabını yazıyor hoca...

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Elenmek daha iyi olabilir, Ydü'den şamar yiye yiye bir hâl olduk zaten. Bir de gidip Ekaterinburg ile Kursk'u kafa kafaya çarpıştırdık, Ydü'nün önüne kırmızı halı serip final yolunu açtık.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Elenmek daha iyi olabilir, Ydü'den şamar yiye yiye bir hâl olduk zaten. Bir de gidip Ekaterinburg ile Kursk'u kafa kafaya çarpıştırdık, Ydü'nün önüne kırmızı halı serip final yolunu açtık.

O maçtan önce söylemiştim umarım kaybederiz diye. Dengesizler ordusu gidip UMMC'yi yendiler o maçta da. Dünkü maça sevinsem mi üzülsem mi ben de bilemedim. 7 yıl sonra F4'e kalamayacağız. üstelik süprüntü bir takıma elenmiş olacağız. Ne kadar başımızda çobanın teki olsa da kadro olarak Sopron'dan çok daha iyi bir takımız. Öte yandan F4'e çıkıp YDÜ'den bir tokat daha yeme durumu var.

Aziz Yıldırım kına yaksın. Gider ayak (umarım gider) erkek basket hariç tüm şubelerin içine etti. Neredeyse tamamı dibe vurdu. Ben zirveye çıkardım ben yerin dibine sokarım diyor sanırım.  Rüyama girdi. Ali Koç başkan olmuş, konuşma yapıyordu.

• Üye
hatay d-sopron d-botas...

gorecegiz bakalım ne olacak...

Çevrimdışı franz392

• Üye
O maçtan önce söylemiştim umarım kaybederiz diye. Dengesizler ordusu gidip UMMC'yi yendiler o maçta da. Dünkü maça sevinsem mi üzülsem mi ben de bilemedim. 7 yıl sonra F4'e kalamayacağız. üstelik süprüntü bir takıma elenmiş olacağız. Ne kadar başımızda çobanın teki olsa da kadro olarak Sopron'dan çok daha iyi bir takımız. Öte yandan F4'e çıkıp YDÜ'den bir tokat daha yeme durumu var.

Aziz Yıldırım kına yaksın. Gider ayak (umarım gider) erkek basket hariç tüm şubelerin içine etti. Neredeyse tamamı dibe vurdu. Ben zirveye çıkardım ben yerin dibine sokarım diyor sanırım.  Rüyama girdi. Ali Koç başkan olmuş, konuşma yapıyordu.

Zaten nasıl başarıyoruz bilmiyorum ama 2 sezondur Başakşehir'i kritik maçlarda yenerek rakiplerin ekmeğine yağ sürüyoruz, geçen sezon Beşiktaş'a çalıştık, bu sezon da Galatasaray'a.

Ydü'yü ligde iki kere yendik ama hâlâ gerideyiz. Ancak Cumhurbaşkanlığı finalinde de Euroleague'de süpürüldük. Hangi Rus takımı finalde olur bilmiyorum ama umarım sürpriz yaşanmaz, Galatasaray'dan sonra bir de bunları kaldırmak zor olur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Zaten nasıl başarıyoruz bilmiyorum ama 2 sezondur Başakşehir'i kritik maçlarda yenerek rakiplerin ekmeğine yağ sürüyoruz, geçen sezon Beşiktaş'a çalıştık, bu sezon da Galatasaray'a.

Ydü'yü ligde iki kere yendik ama hâlâ gerideyiz. Ancak Cumhurbaşkanlığı finalinde de Euroleague'de süpürüldük. Hangi Rus takımı finalde olur bilmiyorum ama umarım sürpriz yaşanmaz, Galatasaray'dan sonra bir de bunları kaldırmak zor olur.

Yarı finalde olsa kesinlikle yaşanmaz derdim ama final tek maç. Ne olacağı belli olmaz. Günlük performanslar söz konusu. O nedenle aylar öncesinde Eka maçı öncesi başımıza geleceği tahmin ediyordum. YDÜ'nün şu mevcut kadrosundan çok daha iyi kadrolarımız vardı bizim ama looserlık Aziz'in içine işlediği için 3 finalde 0 çektik.

• Üye
f4 llerin kilit noktası savunma yapmak ve macta hucum performansında dalgalanma yasamamak..
biz ne yazık ki son 2 sezondur kaybettigimiz tum maclarda f4'lerde hep sayı atamadıgımız 7-8 dk lık perıyotlar yasadık...oralarda macları kaybettik..
bu sorunu asamadıgın surece olmaz o is..
bunun icin iyi bir koc lazım ve bence iyi bir yıldız lazım tek basıan skor ureteblilecek oyle dakikalarda..
zaten yıldılzarın amacı o...tkaım sıkıstıgında o sayıları bulmalı k i krizleri atlatalım..

bu sene ise f4 e kalırsak zaten oyle bir yıldız yok...herkes tasın altına elini sokacak..herkes sayıa tacak, herkes savunma yapacak...
ama bu koc ile zor o is...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Sadece F4 değil bizim hastalığımız.

İlk Sopron maçı son çeyrek son 7 dakika 2 sayı attık, YDÜ lig maçı son çeyrek 8 dakika sayı atamadık. Dünkü maç son 5 dakika 2 sayı attık.

Dikkat ettiğim husus bu süreçlerde hep birebir saçma zorlamalar, el üstü şutlar, hücum süresine oynayıp süre dolarken pas vererek patlatılan hücumlar ve basit top kayıpları oluyor. Dünkü maçta Kia 2 veya 3 tane 3lük denedi.

Bir de tabi 72-70 öndeyken Birsel'in potadan potaya pas vericem diye kaybettiği ve dönüşünde yediğimiz sayı var. O hücum belki dönüm noktasıydı. Birsel bu potadan potaya pasları 10 yıldır yapıyor ve 10 yılda isabet oranı %10'u geçmez. %90'ı top kaybıdır ama yapmaya devam ediyor.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Fenerbahçe 72-78 Sopron Basket

Fenerbahçe: Pelin Bilgiç, Tuğçe Canıtez 2, Ayşe Cora 4, Dabovic 8, Kizer 6, Plum 11, Powers 4, Tilbe Şenyürek, Sottana 7, Birsel Vardarlı Demirmen 3, Vaughn 18, Verameyenka 9.

Sopron Basket: Coates 13, Crvendakic 10, Dubei, Fegyverneky 6, Jovanovic 2, Milovanovic 18, Page 2, Salvadores 10, Turner 17.

Çeyrek Skorları:

1.Çeyrek: 21-16
2.Çeyrek: 15-20

3.Çeyrek: 22-24
4.Çeyrek: 14-18
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Euroleague

Çeyrek Final

3. Maç

14 Mart 2018 Çarşamba

Tsi 20.00 Sopron Basket - Fenerbahçe
FENERBAHÇE

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
67-46 kaybedip elendik.
Son çeyrekte 3 sayı atabildik.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Turner 29 sayı, bizim en ucuz yabancıdan, yerlilerin de bir çoğundan daha ucuzdur fiyatı muhtemelen.

Çevrimdışı franz392

• Üye
İsabet olmuş, ligde de yarı finalde Hatay'a eleniriz umarım, Ydü'den bir tokat yemek daha istemiyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Son çeyrekte 3 sayı atabilen takım final four'a kalmasın zaten bi zahmet. Geçen yıl finalde beş turnike kaçırmışlardı...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
3 sayı ne ya..yıldız takım çıkarsan daha çok atar...sığır diyoz boşuna demiyoz demek ki..