Gönderen Konu: Nicolo Melli  (Okunma sayısı 36922 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Nicolo Melli
« Yanıtla #75 : 12 Nisan 2019, 07:29:15 »
şutları rezalet ya bu aralar, ya kullanmaktan çekiniyor ya da harcıyor. ilk geldiğinde bu kadar kötü değildi ya şutu.

Jofrey ve Vesely'nin yokluğunda çok fazla sorumluluk üstlendi. Bence yorgunluktan...

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #76 : 25 Nisan 2019, 04:50:58 »
Jofrey ve Vesely'nin yokluğunda çok fazla sorumluluk üstlendi. Bence yorgunluktan...

Abi 20 gun oldu hala gecmedi mi bu adamin yorgunlugu. Gercekten top kendisine geldiginde atmasi gerekeni atmiyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 25 Nisan 2019, 10:42:47 »
3 4 aydır dizindeki sakatlığına rağmen takımı yalnız bırakmamak adına tek bir maç dahi kaçırmayan adam

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #78 : 25 Nisan 2019, 18:30:59 »
3 4 aydır dizindeki sakatlığına rağmen takımı yalnız bırakmamak adına tek bir maç dahi kaçırmayan adam

abi sakat sakat bu kadar kötü oynayacağına keşke ameliyat olsaydı. zaten benim kastettiğim mental problemlerdi. inşallah bugün beni mahçup eder.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 25 Nisan 2019, 23:04:08 »
abi sakat sakat bu kadar kötü oynayacağına keşke ameliyat olsaydı. zaten benim kastettiğim mental problemlerdi. inşallah bugün beni mahçup eder.
Jofreyy yok Jan yok Melli ameliyat mı olacak

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #80 : 16 Mayıs 2019, 02:14:16 »
Koçun röportajda sezonun çoğunu sakat sakat oynadığını öğrendiğimden, sezon içi yaptığım eleştiriler için kendisinden özür diliyorum.
F4 için ne kadar gerekiyorsa sahada kalırım demiş.
Geçen sene finalde tek başına mücadele vermiş, emeklerine yazık olmuştu(hala gözümün tam önümde kaçırdığı smaç girse bir f4 mvp'liği ve ikinci şampiyonluğun geleceği düşüncemde değişiklik yok ama tüm maç adamın eline baktık, illaki bir yerde hata yapacaktı, o da çok kritik zamana denk geldi).
Bu sene arkadaşlarından yeterli desteği almasını umuyorum.
...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : 22 Haziran 2019, 08:50:12 »
Özverili ve çalışkan yapısına rağmen, sanırım onu hayatım boyunca Efes serisinde 1-0 önde olduğumuz 2. maçta kaçırdığı bomboş şutla maçın uzatmaya ve şampiyonluğun gitmesine neden olması ile hatırlayacağım...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #82 : 22 Haziran 2019, 09:28:59 »
O  pozisyonun asıl müsebbibi son hücum zamanlamasını yanlış yapan ve topu Melli'nin elinde patlatan Sloukas'tır.
Bu takımın son topunu, hem de uzaktan bir şutla kullanacak adam Melli midir?
Bu sezon takımın EN faydalı olmuş, parasını en çok hak etmiş oyuncusu önce Melli sonra Kaliniç'tir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #83 : 22 Haziran 2019, 10:17:57 »
Tek lâf edilmesine karşıyım. Tam 3 aydır bir başına mücadele veriyor pota altında. Vesely ve Lovern yok, Ahmet'in basketbol zekâsı çoğu zaman kayıp. Naapsın Melli? Adamın canı çıktı 3 aydır, hiç dinlenmedi.

NBA yapacağını düşünmüyorum. Bizde devam.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #84 : 22 Haziran 2019, 11:13:26 »
O  pozisyonun asıl müsebbibi son hücum zamanlamasını yanlış yapan ve topu Melli'nin elinde patlatan Sloukas'tır.
Bu takımın son topunu, hem de uzaktan bir şutla kullanacak adam Melli midir?
Bu sezon takımın EN faydalı olmuş, parasını en çok hak etmiş oyuncusu önce Melli sonra Kaliniç'tir.

Son topta boş adamı bulmak planlama hatası mıdır? Yanlış anlaşılmasın, Melli niye sokamadı falan demiyorum. Girmedi kaybettik ve ilk defa böyle maç kaybeden biz değiliz.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 22 Haziran 2019, 16:27:34 »
Sonuna kadar terinin son damlasına kadar mucadele etti.Etigi mucadeleye saygım sonsuz , elestirim ise biraz urkek gibi ilk sutu girmedigi anda sut denemekten cekiniyor.Kac tane bos 3 luk pozisyonu vardı atması ya iceri girdi ya ikilige dondu.At girmesin be Melli...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #86 : 22 Haziran 2019, 17:48:31 »
Sonuna kadar terinin son damlasına kadar mucadele etti.Etigi mucadeleye saygım sonsuz , elestirim ise biraz urkek gibi ilk sutu girmedigi anda sut denemekten cekiniyor.Kac tane bos 3 luk pozisyonu vardı atması ya iceri girdi ya ikilige dondu.At girmesin be Melli...

Son cümleni kaç kez tekrarladım bir bilsen ağbi, kaç kez...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #87 : 22 Haziran 2019, 17:52:16 »

girmeyen versiyonu var işte melih; bence girmeyince onu zorlamaması ,yerine diğer şeyleri denemesi gayet akıllıca ama son maç serini en kötü maçını oynadı.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #88 : 22 Haziran 2019, 17:56:31 »
Son topta boş adamı bulmak planlama hatası mıdır? Yanlış anlaşılmasın, Melli niye sokamadı falan demiyorum. Girmedi kaybettik ve ilk defa böyle maç kaybeden biz değiliz.

- İlk olarak o topta efes'in faul hakkı da vardı, sloukas hatalı-geç hücum yaptı.
efes çok rahat faulle hücumu kesip bize 2-3 saniye bırakabilirdi.
- O top Melli için çizilmiş bile olsa (sanmıyorum) kaçırdı diye bu adama laf edilmesini kabul etmiyorum.
Son top bu şekilde oynanmaz.
-Laf edilecekse bütün seri boyunca Micic'i neredeyse hiç bir topta savunamayan Sloukas da yazılsın. Her pozisyonda istisnasız geçti Micic.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : 25 Haziran 2019, 11:36:05 »
Boş kaldığında  üçlüğü atmayıp hücumlarımızı hiç etmesine ben de uyuz oluyorum ama bu sakatlıkla geçen sezonda yaptığı fedakarlık önemli. Sadece kaliteli oyunculardan oluşmak yetmez, takım karakteri de çok önemlidir. Kalinic ve Melli bu takımın karakteridir.