"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugünün programı:20.45 Fenerbahçe Doğuş - Zalgiris Kaunas / Bein Sports 3 - Bein Sports Haber22.00 Brose Bamberg - Olympiakos / Bein Sports 422.00 Unicaja Malaga - Khimki BC22.45 Real Madrid - Barcelona Lassa / Bein Sports 3Yarının programı:20.30 Cska Moskova - Maccabi Fox Tel Aviv / Bein Sports 420.30 Anadolu Efes - Baskonia / Bein Sports 322.15 Panathinaikos - AX Olimpia Milano / Bein Sports 422.30 Valencia - Kızılyıldız / Bein Sports 3
kardeşim istisnasız yazıyorsun sana da çok teşekkür ederim emeklerin için forum hepimizin admin madmin bekelemeye gerek yok istediğimiz gibi kullanalım
Olympiakos da Brose deplasmanından yine galibiyet çıkartamadı. Son çeyrekte Brose çok iyi kilitledi rakibini ve yine geriden gelerek bir maç daha kazandılar. Farkın 2 galibiyete çıkmaması iyi oldu.
Gene biz oluruz o takım. Millet ayak oyunları yaparken Obra hiç bu işlere girmez.Ama Llull, Ayon ve Randolph dan 2 tanesi birden tam sağlıklı ne zaman döner bilmiyorum, belikde yetmez ilk 8 e girmelerine dönüş tarihleri.
3 periyot kafa kafaya giden bi maçta Doncic neden 6.50 gibi bir süre alır ki? Geçenki Kızılyıldız maçında sıkıntı yaşamıştı acaba o mu?Eğer o da sakatlandıysa şube içinde cenabet avına çıkar Madridliler:))