"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Milutinov'un sakatlığı ciddiyse, çanlar CSKA için çalıyor demektir. Valencia'nın Pana deplasmanında kaybetmesinin üstüne Baskonia içeride Zalgirisi yenerse, çok iyi olur.
Tanjeviç milli takımlarda başarısız olmasının sebebini Mehmete yüklemiş sadece 3'lük atmayı düşünüyordu o ribaundu alsa şampiyonduk demiş.Röportaj vermiş.Murat Murathanoğlu ilk defa kızgın gördüm.
socratesin ocak ayı sayısında geniş bir tanjeviç röportajı vardı. mehmetin milli takımı sallamadığı anlamına gelecek sözleri vardı ve bencede haklıydı ama almadığı ribaund yüzünden şampiyon olamadık falan demedi.
Ben Murat Murathanoğlunu bu kadar sinirli görmedim.İboyu övmüş Mehmeti yerden yere vurmuş.
bence yanlış dinlemişsindir memoya sallamaz araları baya iyi
Sallayan Tanjeviçe kızdı.İboyu överken Tanjeviç Mehmeti yerden çalmış.
Bence röportajı okumamışsın, Mehmet'e pek de saldırgan bir üslup kullanmamış, 2006 Dünya Şampiyonası öncesinde Hidayet'in ve Mehmet'in gönüllü olmadıklarını ama bir yıl sonrasında Hidayet'in tekrar takımı sahiplendiğinden falan bahsetmiş.Bu arada röportaj epey keyifliydi, özellikle KK Bosna ve İtalya yılları kısımları ilgimi çekti.
Full nerden bulabilirim.Valla Murat Murathanoğlu baya kızgındı.
Şu an sadece Socrates Dergi satın alarak okuyabilirsin, internet üzerinden dijital abonelik de yapıyorlar.