"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canım Kostasımda oynuyor oynatıyor cuk otururdu.Calathesde yapıyor benzer hataları.Adı çıkmış Kostasın.
Geçen haftaki Olympiakos ve bu akşamki Efes maçları gösterdi ki Barcelona hakem desteği olmaksızın şampiyon falan olamaz. Davies ve Hanga gibi takım oyunu oynayan oyuncular dahi abuk subuk tercihler yaptılar. Takım olamamışlar. O kadar saçma bir oyun oynuyorlar ki Calathes in sahada başarılı olduğu tek husus 3 sayı isabeti, gerisini siz hesap edin...
Valencia-CSKA 2.uzatmaya gitti.CSKA salaklık üstüne salaklık yapıyor.Clyburn’süz çok sıradan takımlar.
Barcada zerre kadar gurur,onur,haysiyet yok. Efese sikilmekten bıkmadılar. Efesin tepedeki takımlardan tek yendiği ve en rahat yendiği takim. Valla guardi calathes + leo olan takımdan bence de bir bok olmaz.
Barcelona dan sonra CSKA da sıvadı. Ana avrat sövüyorum. Kimseye muhtaç olmayacaksın. Yarını ve Alba maçını mutlak kazanmalıyız. Efes maçı çok zor. Yenilsek de ikili averajı vermemeliyiz...
Ergin Ataman Bey"Engellenmezsek şampiyon olacağız" Açıklaması bu yönde.
Adam istedigi gibi konuşur. Herkesin en büyük favori dedigi takimi iki macta da evire çevire yendiler. Saha avantaji falan onemli degil. Play offta akli olan efesle eslesmek istemez.