Bence CSKA'yı gereğinden fazla gömüyorsun Bad Boy 
Mike James'li CSKA'nın ekstra bir takım olduğunu kabul etmekle birlikte, Mike James'siz CSKA'nın yerlerde bir kadro olduğunu hiç düşünmüyorum. Şampiyonluk için yeterliliği tartışılır ama hiç şansları yok da denemez. Halen şapkadan tavşan çıkartacak bireysel yıldızları ve öyle ya da böyle iyi bir takım oyunları var.
Abi ben Mike James'li CSKA'nın gayet iyi bir takım olduğunu biliyorum ama şu anda CSKA'nın gayet sıradan bir takım olduğu açık.Shengelia ve Clyburn dışında elit seviyede hiçbir oyuncusu yok.Yani bizdeki Vesely,Nando,Guduric seviyelerine yakın topçuları bile yok.Hatta Pierre bile adamları da yok.Bizi Ukhov,Antonov,Kurbanov,Lunberg ve dopingli Hackett ile yendiler.Yani Türk Telekom forması giyen ve muhtemelen çoğumuzun istemeyeceği Micheal Eric ile başlamak zorunda kalıyorlar.
Böyle bir takımın Efes gibi komple bir takımı eleme şansı yok.Ama basketbolda ufak bir konsantrasyon düşüşü sonrasıivmeyi rakip takıma verirseniz;o maçı kaybetme şansınız artar.Efes'in çok rahat şekilde,güle oynaya ve ezerek yenmesi gereken Madrid'e saçmasapan bir maç verdi.Kusura bakmayın ama Efes'in 10 sayı fark ile bile yenmesi bence Efes adına başarısızlıktır.Ana çekirdeğindeki 4 özel parçayı kaybetmiş;takımın geri kalanı ya kaşarlaşmış ya sakatlıklarla boğuşmuş ya da çaylak olan bir takıma böyle maç vermek cidden onlar adına büyük bir ders oldu.
Ben Milano'yu en çok gömen kişi olabilirim ama gün geçtikçe sanki onların bu 'tahmin edilemez' patlama potansiyelleri F4'de işlerine gelebilir.2 maç yanarak oynarsalar eğer,her takımı yenecek güçteler.
Aslında Efes'i yenebilecek iki potansiyel takım var.Birisi tam sağlıklı Fenerbahçe diğeri ise Milano.
Saras'a eğer kupa hediye etmezlerse;Barca'nın şampiyon olma ihtimali yok.