"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet aynen.Asvel Monaco 2'de 2 yaptı.Aslında takım sayı artmışken 8 takım az bence.Efes bitik Dunstonu yollamayarak büyük hata yaptı.Geçmişle yaşanmıyor felaket durumda.Efes pivotsuz bence.
Efes bitik mi? Adamların kaybettikleri takım geçen sezon onları F4’te az daha eleyecek olan ve seni silip süpürmüş CSKA.Kadrosunu tamamen koruyan ve eklemeler yapan CSKA.Larkin azıcık oynasa yeneceklerdi zaten.İki takımda kötü savunma yaptı.En kötü takım tartışmasız biz ve Pana’yız.
Baskonia da çok kötü ama bizle bir maç yaparlarsa moral bulabilirler.
Efes pivot alamazsa biter.Geçen seneden çok daha kuvvetli takımlar Yatsın kalksın miçiçe dua etsinler.Maçı hakeden taraf Cskaydı.Efes pivotu yok pivotu.Artık yemiyorlar Larkinin numaralarını.Real doğru yolda bence.Oli iyi ama bakalım.
Gider parayı basıp alırlar. Kaldı ki iki sert maçla başladılar. Geçen sene de yanlışım yoksa ikide iki mağlubiyetle başlamışlardı.
Efes Bookerı alsa misal net favori derdim.Bu senet en büyük favori değiller.Favorilerinden hala fark var.
Booker biraz savunmadada iyi olsa Nbade süre alır zaten.Bu kadar güzel hucum eden bir oyuncu olmadı siyahi ama işte bu oyun iki yönlü.Hucum edeceğimiz zaman o girsin ama oyun durmadan alamıyoruz.