"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Artık takımları küçümsemeyi bırakalım.Gördük zayıf Panayı.Ekol takımlar bunlar.
6 maçta 2 galibiyeti var, biri yerlerde sürünen Efes'e, diğeri de bize karşı. Zeljko Obradovic'ten sonra gayet sıradan bir takım Pao. Hoş sana kalsa Euroleague'de ekol olmayan takım yok. Herkes bir ekol maşallah. Eleştirilen herhangi bir takım 1 maç kazandığında başlıyorsun ekol ilan etmeye. Bu ligde her takım bir şekilde maç kazanıyor zaten, Zalgiris de muhtemelen bir maç kazanacak, o zaman da onları ekol ilan edersin olur biter.
Abi zalgiris zaten ekol, litvanya ekolü
İlhan abi, bilmiyorum katılır mısın ama bu ekol olayı biraz fazla romantize ediliyor. En azından söz konusu Euroleague ise ekol dendiği zaman benim aklıma doğrudan Real Madrid ve CSKA Moskova geliyor. Maccabi'yi ve şahıs olarak Zeljko Obradovic'i de buraya ekleyebiliriz. Zaten şahıs olarak buraya girecek tek kişi Zeljko. Ben açıkçası basketbola olan tutkularına ve yetiştirdikleri isimlere saygı duymakla birlikte Zalgiris'in de vasat bir Euroleague takımı olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe de tam bir ekol olma yolundayken (yönetim sağolsun) bu fırsatı tepmekle meşgul. Gerçi yine de Anadolu Efes'in bir tık üstüyüz.
Ben biraz abartayım; Efes'in bu yıl ilk dörde kalacağına ihtimal vermiyorum. Geçen sene gerçekten çok özel ve şanslı (kalburüstü oyuncularının sakatlanmaması gibi) bir sezon geçirdiler. Ama bu yıl aynı direnci gösterebileceklerini düşünmüyorum. Hem diğer takımlar Efes'le kapatmaları gereken bir hesabı olduğunu düşünüyordur hem de Efes'in oyun planına çözüm üreteceklerdir....