Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ben takımın düzeleceğine inanıyorum, ve bu maçla başlayacağımızı düşünüyorum. obra, özellikle oyun kurucuların işlerini biraz da kendi zorlaştırıyor. üst eşiklerini görmek için. ancak dixonun biraz daha kullanılması lazım.  ve maç eksiğini kapatması lazım. ama koç tbl de bile fazla süre vermiyor. o oynamaya başlayınca işlerin biraz daha yola girecğini düşünüyorum. fizik kondüsyonu zayıf görünüyor gerçekten ama orada  sorular öne çıkyor, 1 bu kadar zamanda kondüsyon düzelmez mi? 2 o zaman oyuncu çalışmıyor mu? 3 oynamadan bu düzelir mi? 4 obra, dixon olmadan mı? oynamak istiyor. inşallah eksiklerini kapatır da obra da ondan vazgeçmemiştir. çünkü bu adam safi yürek. ona ihtiyacımız var.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Sarı Tribün maç öncesi müthiş bir protesto yazısı yayınlamış. Maçta da sessiz protesto yapacaklarmış. Ama kesinlikle işe yaramaz çünkü çok yüzsüz bir grup var. Ben kombinemi aldım üstüme düşeni yaptım zihniyetindeki sosyete takımına artık herkes kıl olmaya başladı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
kesinlikle koymamız lazım..baska yolu yok...yoksa ileride problem olacak bu yenilgiler...

bu amcı almak demek muhtemelen yarın itibariyle 9.sıraya 3 g fark koymak demek...10-6 olacagız..9.sıra 7-9 olacak...o yuzden onemli...

aynı zamanda cska 4, oly 4, pana 5 maglubiyette iken ilk 3 ile fark (1-2) maglubiyette kalacak...(zalgiris kaybedebilir bugun kızılyıldız a...biz-zalgiris ve real 6 yenilgide kalırız gibi)..

• Üye
son lig macında timma ve voigtmann oynamdı madrid'e karsı...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
"We start the second leg. We must understand our position in the standings, and play every game as if it was a final for us.

Obradovic'in açıklaması böyle. Sürekli söylediğim şey.  Hiçbir maç diğerinden az önemsiz değil. Deplasmandaki Cska  maçı ile içerideki  Kasunas maçı aynı değerde.
Oyuncunun maç seçme, kötü mücadele etme hakkı yok. Ne mutlu ki başımızda taraftar duygusallığından arınmış bir koç var.

• Üye
2.yarı fiksturlerıne bakarsak...
2.yarıda pana ve zalgiris'in 10 maglubiyet sınırı uzerine cıkacakları dusunuyorum...pana 11 civarı..zalgiris 12 civarı....
real ise daha az kaybedip max 10 maglubiyet icinde kalacaktır...
oly nin max 9 civarında kalacagını
cska'nın max 8 civarında kalacagı tahminim var...
bu durumda 10 maglubiyet sınırı bizi ilk 4 e atacaktır...pana'yı burada (2 li averaj icin) ve zalgiris'i yenmek lazım...

kalan 15 haftaya bakarsak...
iceride
baskonia-pana-barca-brose-milano-cska-maccabi-malaga macları var...
deplasmanda
valencia-efes-olympiakos-real-zalgiris-kızılyıldız-khimki..

ne yazık ki bence iceride hata yapma luksumuz yok...
baskonia-barca-brose-milano-maccabi-malaga gibi kolyaca dagılabilen 6 takımı yenmek sart...hele hele pana ve cska macları da onemliii..ozellikle pana....mutlaka kazanmak lazım...
burdan cıkacak 8 galbiyet bizi ilk 4 e atar..o yuzden taraftar cok onemli....
deplasmanlara gelirsek yukarıdaki 8 galbiyetin ustune en az 3 galibiyet eklemek lazım.. sahanda 1 haya yaparsan 4 eklemek lazım...
valencia-efes-kızılyıldız 3 hata yapılmayacak hedef mac...
hadi kaybedeceksen zorluk derecesi yuksek oly-real kaybet...zalgiris ve khimki'den +1 cıkarmak ise cok rahatlatır bizi...o zaman 9 sınırına ineriz....

evinde 8 mac...
deplasmanda valencia-efes-zalgiris-kızılyıldız 4 mac...oly/real/khimki kaybetsen bile 9 yenilgi eder...bu direkt ilk 4 demek bence...

o yuzden diyoruz ic sahadaki maclar onemli..ıkıncı yarıda kan govdeyı gotuturken top 8 icin, boyle rahat deplasman macı alamazsın...

ic sahada 3 mac verdik...hadi oly2i gectim...zalgiris cok gereksizdi..eksik real amcı bile oyle..ama en azından 1 tanesini almak bile cok onemliydi su 3 macın..

millet hala bagırmasın...
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2018, 15:16:59 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
Her ne kadar beklediğimiz aşağısında bir galibiyet sayısında olsak da dün Cska'nın yenilmesiyle inceden liderliği kesmeye başladım. Bunun olacağına da hala inanıyorum.

Baskonia'ya gelirsek, açık ara en uyuz olduğum ve mağlup ettiğimizde en mutlu olduğum takım. Ama aynı derecede de saygı duyulası bir basketbol kültürü. Bu sezon eğer Final Four'a kalırsak, tarihte 4 kere üst üste Final Four oynayan 3. takım olacağız. Diğer iki takım ise Cska ile Baskonia. Bu da hiç şampiyon olmamasına rağmen Avrupa Basketbolu'nda ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını gösteriyor. Bize de ısrarla ters geldikleri bir gerçek. Fakat bu yıl çok değişik gidiyorlar. Sezona felaket başlayıp, ardından arka arkaya galibiyetler aldılar. (Biz de arada tokadı güzel yapıştırdık. :) ) Şimdi de Milano maçı ile beraber ivme kaybetmeye başladılar. Barcelona'yı yenmelerine rağmen 20-25'lerden rakibi döndürüp son 1 dakikaya geride girmişlerdi. Cska karşısında da galibiyete yetecek direnci gösteremediler. Bizim de arka arkaya kaybedilen Maccabi ve Real maçlarına keskin bir reaksiyon göstereceğimizi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Üzerlerindeki formayı çıkart bir basketbolsever olarak izlemem ben bu yılki Fenerbahçe'nin maçlarını.. Salonuyla oyunuyla gerçekten cok sıradan görünüyor

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Rezilsin Sloukas. Daha bu maçı kotaramayacaksan eğer ne yapacaksın Allah aşkına? Şu Shangelia'yı çok istedim yaZdım kadrolarıma ve gıpta ile izliyorum
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2018, 21:14:07 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Eveeeet Dixon yine unutuldu. Kötürüm falan oldu herhalde bu adam

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Savunmada şuana kadar gösterilmeyen direnç sinir bozucu gerçekten daha hareketli daha istekli olmalıyız. Thompson özellikle pota altında caydırıcı olmalı bu şart dış savunmamız güven vermiyor. Bu kadar fizikli kisalarin rakibine nefes aldırmamasi gerekiyor..

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Jason git gide takıma alışıyor ve katkısı artıyor. Yine son topa kalacak gibi görünüyor. Öyle olursa son topu dixon kullanır inşallah.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Jason git gide takıma alışıyor ve katkısı artıyor. Yine son topa kalacak gibi görünüyor. Öyle olursa son topu dixon kullanır inşallah.
Sloukas varken Dixon'a düşer mi hiç o iş ya aaaa

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Vesely naptın yine durduk yere ya

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Gaza gelip, Vesely'i arkadan kaktıran seyirci kim yahu  :D