Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 67-62 Panathinaikos / Euroleague 18. Maç
« Yanıtla #1545 : 18 Ocak 2018, 15:08:50 »
Taraftar ile ilgili tek bir şey söylemek istiyorum. Özellikle böyle yüksek tansiyonlu bir maç sonrasında, tişörtün terden sırılsıklam olmamışsa ve boğazın bağırmaktan acımıyorsa, kusura bakmasınlar ama o kişilerin taraftarlıklarını gözden geçirmeleri gerekiyor.

Salondaki genel profili ciddi olarak eleştiren birisi olarak bu görüşünüze katılmıyorum. Büyük ihtimalle bir kısmı sahaya arkası dönük olarak maçın en can alıcı yerlerinde ayağa kalkmayan cimbomlu olsun diye bağıran ve salonun üst köşe tarafına konuşlanan ya da konuşlandırılan güruh mensuplarının da tişörtleri sırılsıklam olmuştur ya da boğazları ağırıyordur.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Bu maçtan sonra 7 gün dinlenecek takım. Obra için güzel fırsat. Bol bol set çalıştırır, antreman yaptırır.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1547 : 18 Ocak 2018, 15:19:19 »
Pao’nun bizim maçtan önce lig 2.si olduğunu, biz ve oly den sonra bu sezon en iyi 3. savunma takımı olduklarını, takım olarak çok formda geldiklerini ve performans olarak bu sezon el in en iyi 1 ve 5 numaralarını barındırdığını unutmayalım ve kesinlikle çok hırslı çok bilenmiş geldiler bizi yenmek için. Kötü görünmüş olabiliriz belki ama bence çok iyi savunma yapan çok zor bir rakibe karşı çok iyi ve gerekli bir galibiyeti çatır çatır aldık, bunu gördüm ve gördüğüm şeyden memnunum şahsen.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Bu maçtan sonra 7 gün dinlenecek takım. Obra için güzel fırsat. Bol bol set çalıştırır, antreman yaptırır.

Kalinic kardesimiz de doner... en onemli artisi sakatlarin geri katilmak icin gereken zamanin olusmasi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Stimaç ne kadar çok süre alırsa bizim için daha iyi abi. Bu kadar savunma defosu olan uzun az bulunur

ama abi cok hucum reb alıyor...tamam defansı kotu ama; biz o rebi almadıkca tempo bulamıyoruz ve sonra kotu hucum ediyoruz..ynai si stimac uzerine kadar oynamaya bile gelemiyor bazen...tıkanıyoruz resmen...

yani bir yandan iyi bir yandan kotu bence...

yani reb alıp tempo yapalım mı,boylece kolay sayı mı bulmaya calısalım bir an once... yoksa reb de zorlanmamıza ragmen hucumda stimac'ı zorlayalım mı?
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2018, 15:34:37 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ama abi cok hucum reb alıyor...tamam defansı kotu ama; biz o rebi almadıkca tempo bulamıyoruz ve sonra kotu hucum ediyoruz..ynai si stimac uzerine kadar oynamaya bile gelemiyor bazen...tıkanıyoruz resmen...

yani bir yandan iyi bir yandan kotu bence...

yani reb alıp tempo yapalım mı,boylece kolay sayı mı bulmaya calısalım bir an once... yoksa reb de zorlanmamıza ragmen hucumda stimac'ı zorlayalım mı?

abi stimaç toplamda takımı için çok zararı olan oyuncu

• Üye
Kalinic kardesimiz de doner... en onemli artisi sakatlarin geri katilmak icin gereken zamanin olusmasi.

kalina'na en son 10 gun var donmeye demis.. herhalde barca macına yetisme olasılıgı var...olmadı oly deplasman kesin..
nunnally'nin 1 ay denmisti....herhalde brose macına yetisir..en kotu armani macına tam hazır olur...(ara var cunku bir hafta)

herhalde 2 eksikle oynanacak (kalina-james) 1 veya 2 macımız kaldı..efes + belki barca
1 eksikle oynanacak (james) 3 veya 4 macımız kaldı..efes+barca+brose + belki milano

baska sakatlık olmasında...allah korusun

• Üye
abi stimaç toplamda takımı için çok zararı olan oyuncu
gergin'in sorunu.... :)

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Efes maçına bilet alan var mı? Var ise nasıl ulaşabildiğini yazabilir mi?

Çevrimdışı friday

• Üye
Karaborsa sitelerinde var 100 küsür tl.  Yasal satış bulamadım çıkmamış galiba.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Karaborsa sitelerinde var 100 küsür tl.  Yasal satış bulamadım çıkmamış galiba.

Teşekkürler bilgi için

• Üye
aksam
khimki oly'e koysun..
zalgiris valencia'ya koyar..(ama tersi olsa sevinirim sahsen..jasi'ye uzulurum sadece)
maccabi kızılyıldız'a koyar...
barcelona brose'ye koyar...

bu aksam khmki'den yanayım...oly yanımıza gelsin bir bakalım..yarın

biz efes'e koyarız...
baskonia milano'ya koyar..
malaga real'e koyacak gibime geliyor...umarım oyle olur....
pao-cska macı ne bitse isimize gelir...merak ediyorum ne olacka o mac...sanki cska yense daha iyi mi ki...lider olsun cska bizim diger 2-3-4 rakipleri kaybetsin daha iyi... cska koysun diyorum...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1557 : 18 Ocak 2018, 17:01:55 »
Pao’nun bizim maçtan önce lig 2.si olduğunu, biz ve oly den sonra bu sezon en iyi 3. savunma takımı olduklarını, takım olarak çok formda geldiklerini ve performans olarak bu sezon el in en iyi 1 ve 5 numaralarını barındırdığını unutmayalım ve kesinlikle çok hırslı çok bilenmiş geldiler bizi yenmek için. Kötü görünmüş olabiliriz belki ama bence çok iyi savunma yapan çok zor bir rakibe karşı çok iyi ve gerekli bir galibiyeti çatır çatır aldık, bunu gördüm ve gördüğüm şeyden memnunum şahsen.
Hocam biraz abartı olmuş bence en iyi 1 ve 5.
Calathes en iyi 1 lerden biri olabilir (ki dikkat edin, en iyilerden birisi diyorum en iyisi değil) ama Gist-Singleton-Vougioukas kesinlikle en iyiler arasına giremez.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #1558 : 18 Ocak 2018, 17:30:02 »
Hocam en iyilerden demek istemiştim ama cümleyi öyle yazmışım en iyiler gibi olmuş. Calathes şut fakiri o kesin ama  bence de bu sezon tartışılmaz baya sağlam. Singleton da klasik pivot özellikleri süper seviyede değil belki ama çoğu forvetten iyi üçlük sokuyor bu sezon acaip bir seviyede, bizim maçta 8 de 4 üçlük attı herif.
Hocam biraz abartı olmuş bence en iyi 1 ve 5.
Calathes en iyi 1 lerden biri olabilir (ki dikkat edin, en iyilerden birisi diyorum en iyisi değil) ama Gist-Singleton-Vougioukas kesinlikle en iyiler arasına giremez.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu şarlatanlara 3 maçın 2sinde yenilmek üzer beni. Özellikle ilk 4 için her maçın büyük önemi varken. Kazanıp yola devam etmek lazım.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2018, 17:32:39 Gönderen: iloturo »