Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287692 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Farkı hiç çift hanelere çıkaramadık, son 8 dakikaya berabere girdik ama vites yükseltip kazandık.
Wanamaker çok iyi oynadı.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
ispanyada heyecanlaniriz artik
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
72-72'den sonra kaybettik dedim ama takım vites bile yükseltmeden aldı maçı..Sanki Baskonia'ya 'Götünü yırtma her şartta koyarız' mesajı verdiler....Artık 3. maçta iş biter..Adamlar kafa olarak da yıkıldı...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Beklenenin dışında ve bol skorlu bir maç oldu. Wana takımın en iyisiydi, Vesely de çok iyi oynadı.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Sloukas + Wanamaker:

1. maç: 26 sayı / 14 asist / 39 PIR (maçın adamı kostas)
2. maç: 28 sayı / 10 asist / 42 PIR (maçım adamı wana)

Serinin şindiye kadarki özeti. 2 kaliteli guard’ımızla olayı çözüyoruz.

Bugün Janning’ten 17 sayı yedik bi tek ona hasta oldum, sezon ortalaması kaç bakmadım ama sorumluluk aldı el üstü falan iyi soktu ona bağırmaktan sesim kısıldı. Biz de epey şut kaçırdık maçı koparamadık bir türlü ama kontrolü hiç vermedik.

Baskonia bu maçın gazıyla 3. maça çok yüklenecek ama havalarını alırlar. O fiş çekilecek, kesecez elektriklerini:)
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2018, 00:26:29 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Son çeyreğe  kadar savunmamız iyi değildi  ama bu kısmı özellikle sıkmıyoruz sanki, bu yüzden kötü gibi görünüyoruz.
Son çeyrek  sertleşince kontrol tamamen  bize geçti.
İnşallah 3-0'la döneriz.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Özellikle son 3 sezondur bir oyuncuyu durdurmak konusunda hiç bu kadar zorlandığımızı hatırlamıyorum. Tamam Shengelia bizi zorlayacak tek oyuncu dedik ama adam gerçekten aştı kendini.

Thompson'a yol vereceksek Shengelia'yı hemen alalım. Vesely ve Ahmet 5 oynuyor,  gerekirse Melli de 5 oynuyor. Shengelia ile pota altımız acayip bir seviyeye çıkar valla.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Wana Allah için şu fiziğini daha çok kullan be kardeşim. Hücumda her defasında bi zorlayıp içeri girip çıksan ya faul alır ya da turnikeyi bulursun. Senin güçlü fiziğine mecbur yardım getirmek zorundalar ve sen gerektiğinde boştaki oyuncumuzu da görürsün. Seni Avrupada fizik olarak savunabilecek kaç oyuncu var ki. Vasilje Micic bile senden fazla kullanıyor fiziğini hücumdayken. Elimizde böyle bir silah var ve hâlâ adam gibi kullanmıyor, yeterince faydalanmıyoruz.

Gerçi o kadar çok silahımız var ki sıra da gelmiyor :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
89 sayı yedik ama son çeyrek 72-72'den sonraki savunma muazzamdı. Orada farkı açtık ve maçı aldık zaten. Wanna iki maçın da kilit ismi oldu.
Thompson oyunda iken bunalıma giriyorum. 60 maç yaptı bu takım ve adam daha sene başı geldiği noktada. Vesely'e de nazar değmesin. Sen boyunca takımın en istikrarlı oyuncusuydu. Kaldı 1 maç.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
iki maçtada fark yaratan oyuncu vesely idi, maçın adamı birinde sloukas, birinde wanna oldu ama iki maçın da anahtarı vesely oldu. dışarıda olduğu her dakika zorlandık. adamlar veselyi ikili oyunda bir kere bile savunamadı. maçın sonundaki dikkatinizi çektiyse geçen seneki bogdan udoh la oynadığımız kısa devrilmeli ikili oyunu guduriç, vesely ile muazzam oynadık. orada resmen maden vardı. eğer datome normal atışlarını yapsa orada fişi biraz daha erken çekerdik. ama o kısma bayıldım. bizim için kritik adam vesely, çünkü diğerleri ile (biraz ahmet) bu ikili oyunları oynayamıyoruz. onu pamuklara sarıp sarmalamamız ve korumamız gerekiyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın en iyisi kısmında Wanameker harici başka oyuncuya niye oy verildi çok merak ediyorum
Sadece cidden merak ediyorum bir izah etseler sevinirim
Wanameker bu maçın net yıldızıdır. Maçı da o aldı zaten, maç boyu çok güzel ve doğru oynadı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Maçın zora girmesinin tek nedeni Nunnaly-Datome nin 2/10 'la üçlük atmasıydı bence ve Sloukas in da 1/5 ile. Toplamda 2/15 yapıyor yani yaklaşık %13. Gelecek maç sezon ortalamalarına yakın atsalar iş biter.
Kalinic in de bu maçta dönüş sinyalleri vermeye başladığını düşünüyorum.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Şampiyonluk için 3 maç kaldı.

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
Baskonia 88-83 Fenerbahçe Doğuş | Euroleague Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #2368 : 23 Nisan 2018, 16:58:02 »
Haddim olmayarak ,yarınki maç için başlık göremeyince açmak istedim. 4. maça kalmadan alır geliriz.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 00:06:11 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Ynt: Baskonia - Fenerbahçe Doğuş | Euroleague Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #2369 : 23 Nisan 2018, 17:04:35 »
24 nisan salı akşamı saat 22.00'de oynayacağız.

Granger'ın sakatlıktan dönüp oynaması bekleniyor. %100 hazır olmayacağı için oynaması çok da sorun olmayacak bence.

Onlar adına Shengelia, bizim adımıza da Wanamaker kritik oyuncular. Biz Shengelia'yı durdurmakta zorlanıyoruz, onlar da Wanamaker'ı. Her 2 oyuncu da fiziğini kullandığı zaman çok farklı bir silaha dönüşüyor.

Karşımızda varını yoğunu ortaya koyacak cesur bir takım olacak. Tempoyu ve tansiyonu her defasında yükseltmeye çalışacak olan rakibe karşı Sloukas'ın tempoyu düşük tutması ve oyunu kontrol altına alması şart. Mümkün olduğunca düşük tempoyla oynayıp onları sete set hücuma mahkum bırakmalıyız.

Zor bir maç olacağı kesin. Uyutarak düşük tempo yapıp iyi ve sert savunma ile maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Bilhassa Huertas çok fazla tahrik olayına girip tansiyonu çok yükseltecektir ama tahriklere kapılmayacak kadar da deneyimliyiz.

Shengelia'yı iyi tutarsak en büyük silahları yürekli dış şutlar olacaktır. Sadece şut atarak bizi yenemezler, en fazla oyunun içinde kalabilirler. Biz Shengelia'yı sertlikle iyi tutalım ve geri adım atmayalım yeterli. Gerekirse ona sert faulleri JT'ye yaptırıp onu feda etmeliyiz.

Biz ne desek boş, Obra gereken her şeyi düşünmüştür zaten.