Yenildiğimiz maçlardan sonra, içimdeki büyüyen öfkeyi paylaşmak için, zehiri akıtmak için foruma girip, yazıp yazıp siliyorum. Allahtan gönderemiyorum!
Tüm forumdaşların içindeki FENERBAHÇE sevgisi, inanıyorum hepimizi duygusal kılıyor ki neler yazılıyor, neler çiziliyor hiç garipsemiyorum. Aynı duyguları hissediyor, ayni haykırışı ben de yapmak istiyorum! Ancaaaakkk!!!
Bir yutkunup, "ES" verip, dinlenip, kendimize gelip, az da objektif olarak baksak, hatta maçı tekrar seyredip; "yahu neydi eksiğimiz, iyi yapmadığımız iş" desek ne kadar çok farklı pencere bulacağız bakabileceğimiz...
Oyunu, mağlubiyeti, tek oyuncuya yıkmak en kolayı. Sloukas ı, Vesely yi, of of Jason' ı suçlamak ve oyuncu özelinde performansını eleştirmek yerine takımın genel eksiklerini konuşmak daha doğru değil mi? Tabi ki bireysel performanslar gidişatı etkiler, ama gününde olmayan adamın açığını kapatacak adam da olmalı her müsabakada. Datome şut sokamıyorsa, Nunnaly sokacak! Vesely smacı kaçırıyorsa, Melli basacak sonrakini. Jason reboundu alamadıysa, Guduric destek verecek o rebound için. Yani kim ne yapamadıysa, yanındaki arkadaşı ona "el" verecek. Takım olmak tam da böyle bir şey. Bu nedenle, bence Sloukas ne kadar kabahatliyse, Melli de o kadar kabahatlidir. Ya da Jason ne kadar yitik-bitik göründüyse, bunun bir sorumlusu da Wannamaker dır.
Son sözüm de taraftar için; öyle her pozisyonda yüklensinler demiyorum ama, en azından takım aksamaya başladığında "ben de buradayım, senin yanındayım" mesajını veremedik son zamanlarda.
Bu arada, Oly gerçekten iyiydi. Biz ayak uyduramadık...