Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284989 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bence Sheved'e eşlik edecek oyuncu ya da oyunculara fırsat vermemeliyiz, Sheved atacağını atar yine. Ama karar patronun tabi ki...

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Bu arada kulubün paylaştığı son videoda kalinic de var aralık başı gibi o da döner umarım :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kazanırız.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Shved'i 15 sayının altında tutarsak yeneriz. 15-20 arası atarsa zorlanırız, 20 sayı üstü atarsa kaybederiz. (Bu nasıl matematik diye sormayın ben de bilmiyorum. :D )
Onemli olan shved değil. İsterse 50 atsin ama iyice raydan cikmali. Ekstra skorlara izin vermemek lazım. Gill sakat , robinson faul problemi cok yaşıyor. Monia yaşlı. Pota alti ustunlugunu alirsak maci aliriz

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Khimki deplasmanda dağılmaya müsait bir takım iyi başlarsak yakalayamazlar bizi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Hem VTB'de, hem de EL'de son 2 maçlarını kaybettiler.
8.5 handikapla favoriyiz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
86-70

CanCan

• Ziyaretçi
İstekli başlarsak helva gibi dağılırlar. Maçın bence önemli noktası, Thomas Robinson'a takımımızı yakından tanıtmaktır. Sezon başında biraz bilgi eksikliği vardı.

Cemalex

• Ziyaretçi
Tek oyuncu üzerine sistemi inşa eden takımlara karşı hep iyi iş çıkartıyoruz. Bazen o oyuncuyu durdurarak bazen de tüm yükü o oyuncunun üzerine yıkıp diğer oyunculardan soyutlayarak bunu çok güzel yapıyoruz.

Khimki maçında Shved'i muhtemelen tek başına oynamaya zorlayıp düşük yüzdelerle oynamasını sağlayıp maçı 10-15 bandında kazanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
İstekli başlarsak helva gibi dağılırlar. Maçın bence önemli noktası, Thomas Robinson'a takımımızı yakından tanıtmaktır. Sezon başında biraz bilgi eksikliği vardı.
Kesinlikle doğru. Thomas Robinson transfer söylentilerine "beni anca gece televizyondan izlerler" falan diyordu.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
bence de rahat alacagız macı...

bu aksma keske bir surpriz olsa da oly kaybetse milano'da...
2 hafta sonra barca ile maıcmız oldugundan maccabi'yi yensinler istiyorum nedense...biraz moral bulsunlar..bizim maca top tufek dalmasınlar...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
kimki vurur geçer...15-20 falan olur... obradovic, bobi diksını feci döver...sonra da seni melih sandım pardon deyip, öper uf olan yerlerini ardından takımda önüne gelene dalar...
melli ile datome caferağada oşkine daldıkları için maça gelmeyi unuturlar, ergin ataman tribüne üçlü çektirir...sonra dadından yinmez armada'nın başına geçer törenle...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
kimki vurur geçer...15-20 falan olur... obradovic, bobi diksını feci döver...sonra da seni melih sandım pardon deyip, öper uf olan yerlerini ardından takımda önüne gelene dalar...
melli ile datome caferağada oşkine daldıkları için maça gelmeyi unuturlar, ergin ataman tribüne üçlü çektirir...sonra dadından yinmez armada'nın başına geçer törenle...

Rüyalar tersine çıkar :) Sitcom tadı veren yaklaşımınız, maç öncesi gerginliğine çok iyi gelir...
Bir de; Shved topu her aldığında, tek ayak üstünde beklesem olur mu, 1/30 atmasını çok istiyorum :D   
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Rüyalar tersine çıkar :) Sitcom tadı veren yaklaşımınız, maç öncesi gerginliğine çok iyi gelir...
Bir de; Shved topu her aldığında, tek ayak üstünde beklesem olur mu, 1/30 atmasını çok istiyorum :D   

valla 3 atar 1 sayarız...Kaldı ki ben bu sezon kimsenin bizi kendi gücüyle yeneceğine inanmıyorum. Ancak biz hata yaparsak onlar kazanır...
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 17:01:31 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Top çalma konusunda iyiler bizim de son zamanlarda biraz top kaybı hastalığımız olduğu için bu noktaya dikkat etmeliyiz ama alacağız bu maçı biliyorum hem de rahat rahat