Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Hörtel bizi gördüğüne gene sevinemez, navarroya dikkat edelim

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Gecen seneye gore daha iyi bir Barcelona var o kesin, ama mental olarak kirilgan ve hortel sagolsun cabuk disiplinden kopuyorlar...

Bu arada CSKA macinda sakatliktan donen Sanders etkiliydi ... dikkat etmek lazim ... Gecen sene forumda cok arkadas bize yakistirmisti, gercekten iyi oyuncu...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
sanders ve kopponen bize problem olurlar bence...

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Heurtel'in savunmada tutacağı adamın üstünden mümkün olduğunca oynamamız lazım bu konuda Wanamaker'ın performansı belirleyici olacak.Ayrıca pota altları sert bir yapıda değil sadece Seraphin sertlik koyabilir o da bir yere kadar Vesely-Melli kolaylıkla sayılar bulabilir oyunu bu iki taraftan oynayabilirsek güzel bir galibiyetle dönebiliriz.
Tabii Heurtel %18 le üçlük atarken bizim maçta birden %60-%70 seviyesine çıkmazsa.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2017, 17:15:43 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
Baskonia maçındaki galibiyetle bu maç için olası bir kaybı şimdiden telafi etmiş olduk. Ama kazanırsak alıp yürüme ihtimalimiz son derece yüksek. Zira bu maçtan sonra arka arkaya içeride Zalgiris ve Kızılyıldız ile oynayacağız. Her ne kadar daha uzun bir mesafemiz olsa da, bu maçı kazanmak muhtemelen liderliğin kapılarını bize açacaktır.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Biz İspanyol da severiz
BAskonia maçı gibi bir maç olacak yine kazanacağız ,ÖRtel ile Serap üzerinden bol bol pnr yaparız
Jan Kostas ve WAnamaker çok etkili olur. ,Melli'nin de çok etkili olacağını düşünüyorum

Serap sezon başı kendisini istemeyen Obradovic'e cevabını 30 sayı 30 ribauntla verir..Vesely ve Thompson'ı hava alanına kadar kovalar, Heurtel de 32 sayı 22 asistle şov yapar; Neymar'ın yerine futbol takımına transfer olur... Boby Dixon, Rambıl'da dükkan açar ticarete başlar... Melli ile Datome de Navarro'dan imzalı forma isterken anlaşmazlığa düşüp birbirlerini döverler..Maçı ahmet melih egehan melih ve barış 5'lisi ile bitiren Obradovic de 'Lucescu'nun yerine A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmek istediğini' söyler...Aziz yıldırım da futbol takımı iki maç kazandığı için yürolig için 'Gerizalılık' der ve şubeyi kapatacağını açıklar..Fiko da Fenerbahçe'nin yerine bizi yürolike alsınlar diye çıkar ama Trabzonspor da 'yürolik bizim hakkımız' diyince geri adım atar...
Özetle Barça'ya koyar döneriz...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kazanacağımızı düşünüyorum.Pota altında Seraphin dışında bizim uzunlara sertlik koyacak uzunları yok.Kostas maçın yıldızı olur.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Takımı özledik. Barça galibiyeti sonrası takımı salonda tüm gücümüzle desteklemek için sabırsızlıkla bekliyorum.
Fenerbahçe!

• Ziyaretçi
Maçın hakem üçlüsü

Baş Hakem
LOTTERMOSER, ROBERT, Germany

Umpire 1
KOROMILAS, ELIAS, Greece

Umpire 2
NEDOVIC, MILAN, Slovenia
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2017, 11:56:00 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu ibne lottormoser bize kayabilir..bir tane düdüğü yok..Moskova da basket faulü icat eden pzvnk

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Nedense ilk konu açıldığında yeniliriz diye bir korkuya kapılıyorum fakat günler ilerleyip maç günü geldiğinde yeneceğimize dair inancım artmaya başlıyor. Yine aynı duygular içerisindeyim :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu ibne lottormoser bize kayabilir..bir tane düdüğü yok..Moskova da basket faulü icat eden pzvnk
abi diğerleri orta yollu hakemler
çok fark olmasın diye lotter'i de vermişler.
7/8 sayı fark ile kazanırız. lotter gelmese 15 olur diyordum

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
abi diğerleri orta yollu hakemler
çok fark olmasın diye lotter'i de vermişler.
7/8 sayı fark ile kazanırız. lotter gelmese 15 olur diyordum

Vesely kritik faktör yine 2 veya 3 faul olmazsa ilk yarı rahat ederiz... x faktör çıkarmazsak temiz galibiyet olur   

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Baskonia maçından sonra oynayacak olmamız avantaj, çünkü aynı oyunu oynamamız lazım. geçiş hücumlarına dikkat, tempo kontrollü, savunma da kaymalı, bol ikili oyunlu, bu şekilde oynarsak rahat rahat yener geliriz.

mirinkirin

• Ziyaretçi
sito alonso "Bu önemli maçta kazanmak, bugüne kadar kaybettiğimiz maçları telafi etmemize imkan sağlayacak.” demiş. vay aq, adamların kafasında geldiğimiz seviyeye bak. "normal şartlar altında fener bizi kanırtır"ın ispanyolcası bu